nedeľa 3. augusta 2014

Kozmetické novinky





Už dlho sme tu nemali nejaké dobré kozmetické novinky. Ako chodím do roboty tak ani nemám čas prokrastinovať po internete a hľadať kozmetické vychytávky bez ktorých sa ,,nedá“ žiť. Namiesto výhodných kozmetických kúp sa v poslednej dobe sústredím skôr na výhodnú kúpu bytových doplnkov, bez ktorých by bolo moje nové bývanie veru prázdne. Nebojte sa, kozmetika je ale stále mojím najväčším hobby! Včera som sa však celkom nudila a potrebovala som pauzu od všetkého bytového tak som si zapla počítač a inšpirovala som sa na Vašich blogoch a rôznych kozmetických stránkach. Čo zaujímavé som teda našla?


Na Slovensku je dostupná prekrásna limitka Artdeco Jungle Fever. Wow! Limitka presne ako robená pre mňa! Prekrásne zemité farby s leskom! Hneď by som brala všetko! Najviac ma zaujal bronzér a očné tiene, pretože viem, že by som oboje využila a používala kľudne aj každý deň. Artdeco limitky bývajú podľa mňa dosť podceňované, príliš sa o nich nepíše a k tomu sú to čisté skvosty!


Missha BB krém for men- toto sem dávam skôr z pozastavenia než, že by som to chcela.. Ale BB krém pre mužov?? Ja neviem, mám rada, keď sa môj snúbenec o seba stará, ale predstava že by nosil make-up je pre mňa brrrrrr. To by sa mi veru nepáčilo. Čo si o tom myslíte Vy? Vadilo by Vám keby Váš partner používal BB krém? 


Max Factor Masterpiece tekutá linka na oči – linky na oči používam takmer denne a o tom, že má niečo také aj Max Factor som veru netušila. Max Factor mám inak veľmi rada, je to podľa mňa super značka, od ktorej som mala len jeden zlý výrobok. V make-upoch a špirálach sú podľa mňa neprekonateľný a veľmi ma láka vyskúšať aj túto linku. Máte s ňou niekto skúsenosť?

Nebudem Vás viac zdržovať, je nedeľa tak si ju pekne užite a načerpajte síl na pondelok. Kým však pôjdete budem rada ak mi do komentárov napíšete, čo hovoríte na tieto novinky a či ste objavili Vy nejaké, čo stoja za to. Teším sa!

9 komentárov:

  1. Tá Artdeco limitka je ozaj prekrásna! ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já bych chtěla rozhodně vyzkoušet tu tekutou linku na oči. :) Navíc mi dochází ta, kterou mám teď, tak proč ne. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Je pravda, že by to bylo asi trochu divné, kdyby můj manžel používal BB krém :) Navíc jak ho tak znám, rozhodně bych ho nedonutila si něco takového na obličej dát, má problém i krémem po holení :)

    http://barika-myextraordinarylife.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Fúha, tak to je už silná káva, pri mužoch ešte znesiem, ak si dajú bebe keksy, ale bb krém, prosím to už nie. :-D
    Katharine-fashionisbeautiful

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tak BB krém pro muže mi připadá docela teplý :D, mít nějaké kámoše geje, tak bych to na něm asi zvládla, ale jinak ne :D.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Moc se mi libi za limitka od Artdeca. Urcite se podivam, jestli bude i, u nas. Co se tyce bb kremu pro muze, tak to neodsuzuju - jestli ma nejaky muz problemy s pleti a tohle mu pomuze k sebevedomi, tak at si bb klidne pouziva. Ale podstatne je, aby si jej umel dobre nanest.

    Maru

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne