piatok 29. augusta 2014

Piatkový ladybox


Tohtomesačný Ladybox je tu a s ním bohatá porcia výrobkov. Takto plný Ladybox sme tu už veru dlho nemali a ja som od radosti ani nevedela s čím začať. Žiaden z výrobkov v boxe som doteraz neskúšala a ani nemala doma, čiže som mala v balíčku naozaj super veci. Tak ako vždy idem od toho, čo ma potešilo úplne najviac:


Paradoxne, možno budete prekvapené, ale najviac ma potešili odličovacie hubičky. Tieto hubičky nie sú vôbec drahá záležitosť, ale nikdy ma nenapadne si ich kúpiť a keď ich náhodou doma mám robia mi strašnú radosť. V boxe boli hubičky značky Calypso (ktoré ani netuším či sa u nás vôbec predávajú, ale dúfam, že áno). Sú to mäkké viskózne hubky, ktoré po namočení zmäknú a môžete si s nimi pekne dočistiť tvár. Ja ich používam najmä na zbavovanie sa masky, na to sú úplne geniálne. Pre niekoho možno blbosť, ale verte mi, že niektoré ílové, bahenné masky sú na čistenie čistá tragédia a takáto hubička vie byť pomocník na nezaplatenie.
 

Druhá vec, ktorá ma mega nadchla bol sprchový gél Anatomicals. Od Anatomicals bolo v boxoch už celkom veľa vecí a za ten čas som tejto značke veru celkom prišla na chuť. Bola som zvedavá ako verzia príde mne a výber ma úplne potešil! Môj sprcháč je s vôňou ruže, čo ste si už na mojom blogu mohli všimnúť, že táto vôňa patrí medzi moje obľúbené. Sprcháče sa vždy hodia a hneď ako domíňam, ten čo aktuálne používam začnem používať tento. Sprcháč vonia naozaj krásne, príjemne a nie ťažko.


Tretia vec, ktorú som si našla v balíčku a tiež ma mega potešila je Jordana očná linka v peknej námornícko modrej farbe. Tmavomodrú farbu mám veľmi rada, sama mám doma už jednu linku v tejto farbe, takže viem, že ju určite vynosím. Čo som videla na blogoch, podľa mňa som obstála skoro najlepšie, alebo mne sa aspoň táto modrá páči najviac. Od Jordany toho veľa nemám, asi len pieskovací lak, ktorý bol v boxe pred pol rokom (a ten je super) a preto som rada, že môžem skúsiť niečo ďalšie.

 V boxíku bol aj Pease lak na nechty- konkrétne môj v sýto ružovej farbe. Myslím si, že táto farba je celkom univerzálna a hodí sa každému, takže mňa veľmi potešila. Je to krásna sýta letná farba s jemnými trblietkami, ktorá určite vynikne na pestovaných nechtoch. Ak bude toto leto ešte pekne tak si ho dám, inak si počká na budúce leto.


Najdrahšou vecou v boxe bol balzam na pery Keims, ktorý má veľmi pekné balenie. Ide o klasický tubičkový balzam na pery s SPF15 obohatený o ginko bilobu. Balzam nemá nijakú vôňu ani chuť. Má takú vazelínovskú konzistenciu, ktorá je na prvé natretie mierne hrčkavá ale postupne sa na perách roztopí. Momentálne mám pery na poriadku, čiže jeho super regeneračné schopnosti posúdiť neviem, ale verím, že keď príde zima a poriadny vetrík bude mi pomocníkom.
 
Ako bonus boli v boxe Mixa vzorky, ktoré si vezmem možno aj o pár dní na víkend do Tatier. Mixa je podľa mňa super kozmetika, skúšala som od nej viacero výrobkov a nemôžem nadávať ani na jeden.

Ak by som mala boxík zhrnúť, som veľmi spokojná a už teraz sa teším na ďalší. 5 celých výrobkov vždy neskutočne poteší a o to viac, keď viem, že využijem všetky.
Čo hovoríte Vy? Spokojné? Čo (by) potešilo najviac a čo najmenej?

31 komentárov:

  1. najviac asi lak na nechty alebo ten balzám na pery + hubky :D najmenej očné linky, pretože inú ako čiernu / hnedú nenosím :) a vôňu ruží nemusím, čiže ani ten sprcháč by u mňa nepochodil :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. A neláka ťa nejaké iné vyskúšať? ja som bola tiež najprv používateľom len čiernych a hnedých a teraz nedám dopustiť na väčšinu farieb :)

      Odstrániť
  2. V tomto LB bolo veľa dobrých vecí, keby som ho objednávala, tak tento by ma určite potešil. Najviac sa mi páči balzam na pery, ružový lak a modrá linka tá je fakt krásna... :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Musím říct, že tento box by mi udělal také radost. Už je tomu dost dávno co jsem si ho naposledy obj. tak možná popřemýšlím, že bych mu ještě dala šanci :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jj pozri si na čo lákajú v tom ďalšom a možno bude zase dobrý a budeš spokojná :)

      Odstrániť
  4. dost dobre, asi najviac by ma potesila linka na oci a ruzovy sprchac. :-) do tatier, zeby turistka??:-P

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ale taká nenáročná :) ale Tatry sú krásne netreba chodiť pozerať len zahraničie ale obdivovať aj to domáce :)

      Odstrániť
  5. Tie hubky som mala a daju sa kupit tusim v 101 drogerie.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Super produkty :) Nejvíc by se mi asi líbil balzám na rty, linky a lak :)

    http://recenzekamsepodivas.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Tie špongijky sú super. Peeling ide úplne úžasne dole. Lak je úplne dokolaný a tá linka. Ach škoda že ja niečo také nedostávam

    PLS FOLLOW ME:
    http://luxurylip.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Podla mna su tie boxy riadna blbost :())))

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Páni. Naposled jsem dostala ladybox v únoru loňského roku na ozkoušení a musím říci, že mě moc nezaujal, ale teď jsem překvapená. Koukám, že mají nový design krabičky a je tam i více výrobků a méně 'mini' vzorečků v papírových pytlíčcích :D
    Začínám si hrát s myšlenkou, že si na podzim udělám radost a objednám. :D (Takže díky, díky, díky. Máš na svědomí infarkt mojí peněženky. Ne, neomlouvej se, už je pozdě!) :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :)))) toto balenie bolo fakt super - hlavne ten pomer celých výrobkov vs. vzorky:) ďalšia krabička bude ,,back to school" a to si úprimne nedokážem predstaviť čo tam dajú, lebo za mojich čias sa make-up v škole moc necenil, takže možno tam bude nejaký deodorant, odličovač :)))

      Odstrániť
  10. Tak hlavně, že je využiješ :) Já bych si teda taky vybrala, asi lak a ten balzám! Bez balzámu nikam nejdu, doufám, že někdy pořádně ozkoušíš a napíšeš pořádnou recenzi :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja keď zistím, že v kabelke nemám balzam ide ma tresknúť:( celý deň som potom nervózna, štípu ma pery a musím si ísť nejaký kúpiť :(

      Odstrániť
  11. Box jsem si taky objednala, ale musím říct, že spokojená nejsem - jediné z čeho mám radost jsou houbičky, ostatní poputuje k mamce, která to naštěstí využije. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nie som jediná koho hubičky najviac potešili :) tak bude mať aspoň radosť mamka :)

      Odstrániť
  12. Všechny produkty v boxíku vypadají moc dobře :) Já jsem zatím žádný Ladybox neměla, ale díky takovým článkům mě to láká čim dál tim více :)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Boxy neobjednavam, kupim si to, co ma zaujme. Ked vidim zlozenie tohto boxu, viem ze robim dobre.

    Kaviaren-u-macky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak je to so všetkým :) niekomu sa ten koncept páči a niekomu nie :)

      Odstrániť
  14. Ladybox som mala tuším 3x dohromady aj so Senzaboxom.... zo začiatku, zdá sa mi, boli "nadupanejšie", teraz sú tam mnohé veci, ktoré by mi stáli a radšej si trošku priplatím a kúpim si naozaj to, čo chcem od značky, ktorú chcem. Chápem to nadšenie pre boxy, aj aj som ho mala, hlavne čakať, čo tam bude a tak :-) Ale v súčasnosti to ja osobne považujem za zbytočnosť.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ono ide o ten koncept, chápem aj tvoj postoj- ideš do drogérky a kúpiš si presne to čo potrebuješ a možno prihodíš aj niečo naviac pre radosť a niekto si objedná každý mesiac pre radosť toto :) trh je veľký každý si niečo pre tú svoju radosť nájde :)

      Odstrániť
  15. Konečne som si u niekoho prečítala ako vonia ten balzam, chcela som si ho objednať ale presne som chcela aby nemal žiadnu vôňu-čo píšeš, že nemá! Ďakujem! Jana

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Musím říct, že jsem si tentokrát box neobjednala, každopádně nejvíc se mi líbí ta krabička. Pak mi přijdou super ty houbičky a balzám na rty :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/08/s-yves-rocher-u-stredozemniho-more.html

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Tenhle box se jim podle mě povedl. Jsou tam moc pěkné věci. :)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne