streda 6. augusta 2014

Prihláste sa, kto chce ušetriť?




Pred pár týždňami som Vám písala o neskutočných prípravkoch do vane, ktoré som dostala od obchod.boemikozmetika.sk/ . Prípravkami do kúpeľa balíček od nich určite nekončil a dnes mám pre Vás druhú časť výrobkov, ktorú som dostala. Veľa z Vás vtedy písalo, že Vám je ľúto, že nemáte doma vaňu a ja som si vtedy hovorila, že nič Vám ľúto byť nemusí, pretože Boemi má tak široký sortiment, že si tam naozaj každý nájde to ,,svoje“. A dnes dôjde na moje slová, pretože Vám predstavím tri skvostné sprchové gély, ktoré sú nielen okrasou na kúpeľňovej poličke, ale spríjemnia každé sprchovanie. Prv, než sa pustím do samotnej recenzie by som Vám ešte chcela dať vedieť, že tento mesiac prebieha skvelá akcia (od 1.8.2014-do 31.8.2014) – ak pri objednávke vložíte do poznámky kód:  užívame si leto s BOEMI dostanete 20% zľavu na nákup. Myslím si, že Boemi majú super ceny aj bez toho kódu takže s ním je to už naozaj mega pecka. 
Tak a poďme k samotným sprcháčom:
 


Prvý, s ktorým začnem je višňa a mandľové mlieko. Baby moje, och! To je tá naj naj naj naj naj vôňa akú si viete predstaviť. Ja osobne zbožňujem mandľové mlieko a vôňu višní pričom skĺbiť tieto dve veci dokopy mohlo napadnúť len nejakého génia. Keď ovoniate ten sprchový gél máte milión chutí ochutnať ho, pretože vonia ako to najskvostnejšie smoothie na svete. Krásna vôňa višní popretkávaná s mandľami. Je to proste skvost! Vážne jediná chyba je, že sa nedá jesť :) krásna sladká vôňa, kvôli ktorej si na sprchovanie vyčleníte presný čas aby ste si ho poriadne užili. Mňam!! 


Aj keď to na prvý pohľad nevyzerá Grécky orech je dvojfázový sprchový gél, ktorý obsahuje vitamínové kapsule a vôňu gréckeho orecha. Pýtate sa ako vonia grécky orech v tomto podaní? Podľa mňa si nepredstavujte žiadne orechy, ale skôr sviežu vôňu, ktorá sa mierne ponáša na hrozno. Sprchový gél je neskutočne príjemný, jemné kapsulky nie je takmer vôbec cítiť, ale pokožka je po umytí strašne príjemná a krásne vôňavá. Je to super vôňa na leto, pretože je neskutočne svieža.



Posledný sprchový gél je vo vôni marhuľa a egreš. Ten Vám popíšem neskutočne jednoducho - choďte si dať tento týždeň k Vášmu zmrzlinárovi marhuľovú zmrzlinu a zapamätajte si jej vôňu. Tento sprchový gél vonia presne identicky ako marhuľová zmrzlina. Čo to znamená? Že je taktiež na zjedenie :))

Všetky tri sprchové gély sú proste skvost. Tie vône sú dokonalé, sprchové gély nevysušujú a pokožku nielen prevoňajú ale aj pekne očistia. Cena jedného je 4,5 € a nezabudnite, že do konca augusta je na Boemi stránke 20% zľava na nákup!

A čo Vy? Aký sprcháč teraz používate? Aké vône preferujete v lete? Aká je Vaša obľúbená zmrzlina?

25 komentárov:

  1. Tak ty jsou - hrozně se mi líbí už jenom ty skleničky, ve kterých sprchové gely jsou, to je přesně moje gusto... <3 Jen škoda, že asi neposílají zásilky do ČR :/

    http://barika-myextraordinarylife.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Barborka, to ti veru neviem povedat, ale verim, ze ked im napises info@boemikozmetika.sk urcite ti odpisu :)

      Odstrániť
    2. baby, ved to je ceska kozmetika ;)

      Odstrániť
  2. Je leto takze sa obklopujem samimi letnymi vonami a preto mam sprchac melonikovy ako aj tekuto mydlo a aj telove mlieko. No co zabijem sa ked milujem melon? :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja viem, ze melonovy ma Balea, unikla mi este nejaka ina znacka? (chcem sa inspirovat :))

      Odstrániť
    2. Hej hej Balea tu mam ale tusim ma nieco melonove aj Oriflame.

      Odstrániť
    3. aaa Oriflame, jasné, už viem :) ďakujem :)

      Odstrániť
  3. Parádní recenze, strašně moc se mi líbí jak vypadají, tak jsem ráda, že jsou i uvnitř úžasné :))

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Urcite by som si nekupovala sprchovy gel v sklenenej flasi. Nechcem vidiet co to spravi s umyvadlom alebo vanou ked to nahodou niekomu spadne.

    www.kaviaren-u-macky.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. A veď to je na tom tá paráda :)) to je len skvostne vyzerajúci plast :))

      Odstrániť
    2. tak potom je to v poriadku :-)

      Odstrániť
  5. Ahoj prosím ta dá sa ta zlava uplarnit aj na viac výrobkov?
    Dakujem Jana

    OdpovedaťOdstrániť
  6. píšeš tak super, že som normálne cítila vôňu toho mandľového mlieka s čerešňami :)
    úžasný príspevok :3
    http://worldbynicole.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Já teď používám sprchový gel od Balea a Bath&Body Works. A nejradši mám vanilkovou zmrzlinu :D.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Bath&Body works by som chcela strasne vyskúšať :) škoda, že u náš nie je :(

      Odstrániť
  8. To višňové mléko voní nádherně:)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Wow vypadají suprově a ten první musí vonět úžasně! :)

    http://recenzekamsepodivas.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Ahoj zvu tě k nám na blog kde právě teď probíhá GIVEAWAY
    http://klarissaaddell.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Už jenom ty obaly vypadají naprosto úchvatně :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Pozerala som si webovu stranku tej firmy. Nikde neuvadzaju zlozenie co je dost zvlastne. Kedze mas doma flasticky mozes napisat z coho sa tie pripravky skladaju? Resp. kedze si s nimi spolupracovala mas blizsie informacie o tej firme? Ako dlho pouzivas pripravky?

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne