nedeľa 28. septembra 2014

Aj Vám je tak nanič? :/


Všade sú všetci na okolo chorý a mňa ide z toho roztrhnúť. Dnes už cítim aj ja plný nos  a bolí ma hlava, takže vidím to tak, že to bude nedeľa ako má byť a môžem ležať v posteli. Aspoň, že ju mám super veľkú a pohodlnú. Včera som rozmýšľala o čom budem dnes písať a chcela som, aby to bolo niečo líčiace, ale nevedela som čo. A teraz, ako mám plný nos a fakt sa necítim dobre mi hneď svitlo- že to bude o trikoch, ako zamaskovať, keď je Vám fakt zle a chcete aj tak vyzerať super. Kozmetika je pochopiteľne základ, ak sa necítite dobre ťažko to prebijete kúzelnou osobnosťou.


1, U mňa je jednoznačne v takýchto momentoch základom kvalitný základ. Ak máte nádchu, alebo Vám hocijako nie je dobre je veľká šanca, že si nejako budete zotierať make-up. Či už vreckovou, keď Vám bude kvapkať z nosa, alebo rukou keď si budete podopierať unavenú hlavu. Preto si ráno dajte záležať na pleťovom kréme a potom aj podkladovej báze, nech make-up dlho vydrží.


2, Následne make-up, ak je Vám zle BB,CC a iné abecedné prípravky sú podľa mňa zbytočné a chce to kvalitný, dlhotrvajúce a hlavne krycí make-up. Inšpiráciu na dobrý make-up ste u mňa mali aj tento týždeň, ale je na Vás, aký make-up Vám vyhovuje. Ak doma krycí make-up nemáte, nevadí, môžete použiť korektor, ktorý pomôže zakryť čo je potrebné.





3, Ak hovoríme o korektore ten je fakt nevyhnutný. Či už ako pomôcka na zakrytie vyrážok alebo ako nevyhnutnosť na prekrytie kruhov pod očami. Vždy je super ak môžete použiť zvlášť korektor a zvlášť rozjasňovač s korektorom, ktorý očiam dodá nielen zakrytie kruhov pod očami ale aj krajší, rozjasnenejší pohľad.


4, Ďalšia vec, ktorá by nám nemala chýbať sú líčka. Posledné, čo chceme je vyzerať ako zombie a preto sa naozaj oplatí líčka nevynechať. Ideálne sú nejaké prirodzené, ktoré Vám dodajú šmrnc do tváre. Asi by som preferovala skôr matné, nakoľko rozjasňovače sú síce fajn pomocníci, ale netreba to siliť. Ak Vám je zle úplne postačí, ak zakryjete, čo je treba.



5, V neposlednom rade sa hodí mať riasenku. Oči treba otvoriť a dodať im nejaký výraz. Ak je Vám zle môžete mať lesklé, unavené oči a trochu nadvihnutia a dodania farby im môže len a len pomôcť.




6, Ako poslednú vec odporúčam upraviť si pery. Rúž dolaďte k oblečeniu a dobre je dať si taký, ktorý Vám dodá možno trochu sebavedomia- keď sa na seba pozriete v škole či v robote v zrkadle budete sa cítiť aspoň o stotinu lepšie.
Toľko mojich trikov, ktoré aplikujem pravdepodobne hneď zajtra do roboty.


A čo Vy a jesenné chrípky? Vyhýbajú sa Vám? Ako ich maskujete?

9 komentárov:

  1. Strašně moc lidí kolem mě je nemocných, já se jen modlím, abych nic nechytla :)

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já se naštěstí zatím držím. Můj byl nemocný minulý a předminulý týden. No naštěstí jsem to nechytla :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/09/rasenkova-giveaway-insta-post-3.html

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. to máš riadne šťastie ja to od toho môjho vždy chytím :(

      Odstrániť
  3. Áno všetci sú chorí, keď si to tak vezmem tak tiež niesom úplne zdravá už skoro mesiac, môj hlas si niekde poletuje a nie a nie sa vrátiť... Hlavne nech rýchlo vyzdravieš, z vlastnej skúsenosti viem, že chodiť chorá do práce neni med lízať...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. presne presne :( nejako to budem musieť zajtra prežiť a dúfať,že to čo najskôr prejde :/

      Odstrániť
  4. Já byla nemocná už před 2 týdny :) A dobrý tip na zamaskování

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Mne sa tiež jesenná chrípko-nádcha nikdy nevyhne, ale tento rok som dúfala, že sa objaví neskôr. Ale už cítim, že o chvíľku budem pekne chorá. Dúfam, že to do soboty prejde :) predsa len... chorá nevesta? :D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Este by som doplnila, ze usmrkany nos treba natierat kremom, aby sa nezosuchala koza a na pery skor balzam ako ruz, tie moje su vzdy dopukane a bolave. Na oci davam vzdy okuliare, ktory ten lesk skryju a na licka nedam dopustit, to je alfa a omega zdraveho vzhladu

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne