sobota 13. septembra 2014

Kvetinová Bianca





Máme tu ďalší predĺžený víkend, ktorý si môžeme poriadne užiť! Priznám sa, že toto je prvý, ktorý si konečne poriadne užijem ale hádam za to aj poriadne. Konečne sa pôjdem kúpať (hádam :)) , pôjdeme na nejakú ľahšiu turistiku a ak stihneme pozrieme si aj nejaké pekné pamiatky, ktoré stredné Slovensko ponúka. Dnes to bude celé v takom odľahčenom tóne a aj Vám prinášam len zopár fotiek, ktoré vzišli zo skúšania rôznych filtrov na mojom mobile. No čo :)) nech to nemáte stále o tom istom.







Inak, v hlavnej úlohe je vlastne čelenka na štýl hogo-fogo, ktorú som si vybrala zo stránky http://postovnezdarma.cz/ a nesmierne ma potešila. Po Hogo-Fogo čelenkách pokukujem už nejaký ten piatok ale zvyčajne ma odrádza pomerne vysoká cena (aj keď ju chápem, väčšinu z nich robia nejaké šikovné baby samé doma) a celkom nie úplne bežné využitie. Takéto čelenky vždy  obdivujem na nejakých pekne nastajlovaných dievčatách, ktorým sa úplne hodia. Tak som si teda jednu vybrala aj ja, tu, a som s ňou spokojná. Vyzerá prekvapivo aj celkom ako na obrázku, čo ma pochopiteľne potešilo. Zladila som ju s jednoduchými bielymi šatami, riflovou bundičkou a výrazným rúžom a bolo! Inak, aby som doplnila žiadané ceny- na stránke je cena okolo 6,3€čo je cena už aj s poštovným.





Inak čelenka má všade veľký úspech (až som prekvapená) takže ma to utvrdilo len v tom, že som už dávno mala jednu doma mať. Zvažujem, že si nejakú peknú (ale asi už tú drahšiu, ručne robenú) kúpim aj na svoju svadbu, ale to je ešte len v procese môjho dumania.

A čo Vy? Ako si plánujete užiť predĺžený víkend? Páčia sa Vám hogo-fogo čelenky? Máte nejakú doma? 



24 komentárov:

  1. Jej tá je krásna. Veľmi ti pristane! Možno by som mohla aj ja pouvažovať nad takouto čelenkou. Keď sa mi nechce žehliť vlasy, myslím, že by sa dosť hodila k zvlneným vlasom. Ňo som zvedavá, či sa naozaj pôjdeš kúpať, keď tak sa potom pochváľ. A ak sa smiem spýtať, kde na strednom Slovensku sa budeš nachádzať? Ja strašne lúbim Banskú Bystricu a Žiar nad Hronom :) Dúfam, že budeš mať víkend taký, aký chceš mať! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ideme blízko k Sliaču a plánujeme si pozrieť B.Bystricu, Zvolen a B.Štiavnicu :) akurát ochvíľu vyrážame tak sa strašne teším :) A tá čelenka je presne ako píšeš super na vlasy keď sa ti s nimi nič nechce :)

      Odstrániť
    2. Joooj, všetky mestá, čo si vymenovala sú môjmu srdcu blízke a milujem ich <3

      Uži si to patrične :)

      Odstrániť
  2. Mne sa celenky velmi pacia no uz po pol hodine ma z kazdej boli hlava :( strasne sa tesim ze v pondelok je volno lebo ja idem este dnes do roboty :/ uzite si vylet ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mňa bolí hlava len z jednej- kúpila som si takú krásnu vH&M a ale keď si ju dám do hodiny idem umrieť..ale trpím s ňou pravidelne, čo človek pre krásnu nespraví:/ a dúfam, že máš za ten pondelok aspoň príplatok :)

      Odstrániť
    2. Bianca citaj pozorne :) ja idem do prace dnes a v pondelok mam volno :)

      Odstrániť
  3. mně se to líbí moc, a ač si na tu hlavu nasadím asi cokoliv, tak na tohle jsem zatím odvahu neměla :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. vážne? prečo? uznávam, že trochu odvahy treba ale potom je to super pocit!

      Odstrániť
  4. Veľmi ti svedčí :) Ja mám takýto iba veniec, ale na bežné nosenie asi ee..na festivaly a tak to hej, ale čelenku by som si kľudne dala aj do mesta :)) Uži si predĺžený víkend ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tebe sa podľa mňa neskutočne hodia takéto veci :) aj do roboty :)

      Odstrániť
  5. Čelenka je krásná a sluší Ti moc :)
    veru-life.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Moc pěkná čelenka a moc ti sluší :) Já sama hledám nějakou podobnou už delší dobu

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Je krásná a strašně moc ti sluší :) Taky po nějaké pokukuju už delší dobu, tak že bych se konečně odhodlala?! :)

    http://recenzekamsepodivas.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no teraz je už najlepšie čo najskôr nech ju stihneš vynosiť :)

      Odstrániť
  8. Podobna celenka bola tento tyzden aj v Nakupnych maniackach. Mne sa to vsak nepaci.

    Kaviaren-u-macky

    OdpovedaťOdstrániť
  9. na svadbu áno, ale takúto peknú jemnučkú (prípadne zo živých kvetov) :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Jé ja tiež jednu idem robiť! Môžeš ju v priebehu týždna vidieť na mojej stránke: www.dominicaminarik.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne