streda 17. septembra 2014

Luxusné vajíčko


Je neuveriteľné koľko značiek s prírodnou kozmetikou existuje na svete. Koľkokrát si fakt myslím, že už v nich mám prehľad a potom zrazu objavím zopár nových a som zase na začiatku. Takto som pred pár týždňami objavila francúzsku značku Marilou od ktorej mi na testovanie poslali zopár výrobkov zo stránky www.biokrasa.sk .Marilou ma zaujala hneď na prvý pohľad, pretože ich balenia sú pekné farebné a veselé.


V rozkošnej škatuľke sa ukrýval bio balzam na pery s vanilkovou vôňou. Ak Vám nesedí vanilka (aj keď podľa mňa tá vonia každému) balzamy sú aj vo verzii jahoda, čokoláda a broskyňa. Balzam je balený v malom, priesvitnom kališteku, ktorý sa Vám bez problémov zmestí do každej kabelky. Priesvitný je aj samotný balzam, čo ho robí univerzálnym a môže ho použiť aj Vaša polovička alebo niekto s kým sa nemáte problém podeliť. Viem, že nie každému vyhovujú tieto prstové balzamy, ale nemusíte sa báť, pretože Marilou ponúka aj verziu v tyčinke. Mne je to celkom jedno, nakoľko mám balzamov veľa mám ich strategicky rozmiestnené a kalíškové si nechávam na doma. Konkrétne tento sa mi udomácnil na nočnom stolíku takže ho používam každý večer pred spaním. Kalíškove balzamy sú inak super v tom, že zvyčajne bývajú multifunkčné, čo znamená, že ich môžete použiť na nos ak máte nádchu či záder alebo lakte. Pekne premastia naozaj všetko suché. 


Čo sa konzistencia týka, balzam je trochu tuhší- nie je taký mazľavý ako vazelína. Zloženie je bez parabénov a syntetických parfumov pričom kozmetika Marilou je certifikovaná organizáciou ECCORT. Nakoniec len dodám, že cena je 3,9€.


Myslím, že tentokrát poteším všetkých milovníkov kvalitného zloženia a hlavne ľudí ako som ja, čo majú stále suché pery. Dobrých balzamov proste nikdy nie je dosť :))

A čo Vy? Aký balzam sa momentálne ukrýva vo Vašej kabelke? Zvyknete ich strácať?

33 komentárov:

  1. ja vanilku neznasam, stracat nie ale nikdy neviem kde su takze hladat:-P

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. nemyslíš vážne? vyslovene že neznášaš ?:)))))) tak to si prvý človek, o ktorom to počujem :)

      Odstrániť
  2. Vanilku milujem a ten balzam vyzera skutočne úžasne :) ale myslím že aj čokoládový by stál za to :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Milujem balzamy na pery, som na nich zavisla a mam ich snad milion vsade, kde sa pohnem :-D niekedy by som rada nejaky stratila, aby som si mohla zadovazit novy :-D momentalne preferujem prirodnejsie balzamy, ktore si sama vyrabam

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. inak to poznám :DD veď ja sa až tak ani nehnevám, keď nejaký stratím :DD presne ako píšeš, dôvod na kúpu nového :)))))))

      Odstrániť
  4. Presne moja reč, balzamov nieje nikdy dosť!! A je mi fakt jedno či je tyčinkový alebo v kalíšteku. Vanilku mám veľmi rada, jedna z mojich najoblúbenejšíh vôní. O Marilou som počula prvý raz asi pred rokom, ale ešte som od nich nemala nič. Túto značku predávajú aj na xparfemy.sk. V mojej kavbelke by si teraz našla jeden balzam od Garnieru (zelený) a jeden od mandľový Balei. Nie, nemám ich vo zvyku strácať, to oni sa mi často niekde skryjú a ja ich potom nachádzam na takých miestach, na ktorých by som nepovedala že ich nájdem :D Potvorky malinké, ale povedz čo by sme mi balzamofilky bez nich robili? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Od Garnieru som si kúpila minulú zimu červený balzam a stihla som ho niekde zapatrošiť - kým som ho vôbec vyskúšala! Tak dúfam, že ho tento rok niekde nájdem (hádam v nejakom zimnom kabáte) a potom budem aj ja vedieť objaviť čaro Garnieru. Alebo teraz neviem, stihla som ho vyskúšať? Už si ani nepamätám :) každopádne, teším sa na jeho ,,znovuobjavenie" túto zimu. A Balea má aj mandľový? Tak ten musím vyskúšať! Mandle zbožňujem! Ďakujem za tip!

      Odstrániť
  5. V každé kabelce musím mít nějaký balzám, protože na suché rty a bolavé koutky hrozně trpím. Tenhle vypadá suprově a o této značce slyším poprvé :)

    http://recenzekamsepodivas.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak som rada, že som priniesla niečo nové :) a som na tom rovnako- každá kabelka musí mať balzam!

      Odstrániť
  6. Nemam rada balzamy, ktore treba naberat prstom. Pride mi to nehygienicke.


    KAVIAREŇ-U-MAČKY

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Já nejsem moc fanoušek balzámů, které se musí nabírat prstem, takže bych po něm nešáhla. Víc mi vyhovují klasické tyčinkové balzámky. Ale mohla bych jej koupit kamarádce k narozeninám, která je do všech možných balzámů na rty úplně blázen.

    Maru UltimateChic

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Majú ho aj v klasickej balzamovej forme, takže ak sa ti páči nemáš tam žiadne bariéry :)

      Odstrániť
  8. Bez balzámu na rty bych nemohla být, když někam jdu, tak ho musím mít v kabelce pořád :). Takže já je neztrácím, vždycky vím, kam jsem si ho dala a pak má ty v kalíšku u postele. Vanilku mám ráda moc a líbí se mi obal
    BLOG BY VERU

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. aj ja mám presne takéto kalíškové na nočnom stolíku. Vtedy mám ruky čisté a nemusím sa obávať o baktérie :)

      Odstrániť
  9. to jaby som si radsej vybrala nejaku ovocnu prichut, ale prírodnú kozmetiku zbožnujem :)

    http://byfoxygreen.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. mne sa tiež veľmi pozdáva jahoda :) našťastie majú aj také :)

      Odstrániť
  10. vanilku miluju, ale asi nikdy nepochopím, kdo si může koupit kalíšek a matlat v tom prsty =D za mně eos a ten zatím nic nepřekonalo ;)

    Loveliness By Tess

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vážne? Takže ty sa kalíškovým úplne vyhýbaš? Našťastie veľa značiek robí verziu aj aj, takže o nič neprichádzaš :)

      Odstrániť
  11. Hmm tuhou konzistenci ja muzu:) Slozeni moc neresim, ale jedine dobre pokud ho ma nejake fajn:) Super tip.

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Hmm tak tenhle balzám se mi i díky balení víc než líbí :)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. To vypadá skvěle, vanilku můžu, ale i ty ostatní příchutě vypadají dobře :).

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Milujem Marilou :) majú veľmi dobré a kvalitné produkty. Toto vajíčko ma veľmi láka.

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Vyzerá veľmi chutne :). Balzamov mám moc a nestrácam ;), v kabelke momentálne eos...
    saveonbeauty

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne