štvrtok 11. septembra 2014

Posiela Šípková Ruženka




Saloos je značka, ktorá má láka už roky rokúce ale množstvo jej výrobkov má na mňa zlý efekt.  Aby ste to chápali- Saloos má neskutočne veľké množstvo produktov, ktoré som nenašla nikde zoradené podľa nejakej logickej kategorizácie a teda ak si chcete nájsť výrobok, ktorý by Vám mohol sedieť, potrebujete si na to vyhradiť pomerne veľa času. V prvom rade, čo Vás láka vyskúšať ako prvé? Maslo? Balzam? Olej? Telový, sprchový či pleťový? A takto by sme mohli ísť ešte ďalej. Ja som bola k výberu kvázi ,,donútená“ keď mi z http://www.maxcare.sk/ ponúkli, aby som si vybrala a otestovala niečo z tejto značky. Tak som sa teda pohodlne usadila a začala hľadať, že čo by sa mi mohlo páčiť. Viac menej som vedela, že chcem nejaký pleťový olej- na tie počúvam z každej strany samé básne. Asi po štvrťhodinke mi ostal vlastne len jeden a to Šípkový olej.


Olej lisovaný zo šípky má v sebe mnoho vitamínu A a iné prospešné látky, ktoré pleť krásne ošetrujú a regenerujú. V pár príspevkoch som to spomínala, že odkedy som nastúpila do roboty pleť sa mi dosť zhoršila. Nepomohol tomu ani môj pobyt v Taliansku a teraz sa našťastie pomaly ale iste dostávam z toho najhoršieho. Ak máte suchú a citlivú pleť pomerne ťažko riešite, ak sa zrazu úplne vyhádžete pretože väčšina produktov, ktoré takéto veci rieši je určená na mastnú pleť. Teraz som sa už v podstate pozbavovala vyrážok, ale bohužiaľ mi po nich ostali spomienky v podobne fliačkov a malých jazvičiek. A na toto by mal byť práve ideálny tento Saloos olej – ten ošetruje, regeneruje, má hojivé účinky a upokojuje zápaly. Základom je, že okrem tohto všetkého je navyše určený aj pre suchú pleť.

Olej má objem 50ml a cena šípkového oleja pohybuje okolo 10€. Nemyslím si, že je to veľa, nakoľko ak ho používate na pleť, potrebujete minimálne množstvo čiže 50ml Vám vydrží naozaj neskutočne dlho. Čo sa týka toho množstva, na to celkom pozor, pretože dávkovanie je  úplne najpraktickejšie. Tým, že je to olej musíte si ho proste vyliať trochu do ruky, čo je dosť obtiažne a mne sa často stane, že vylejem viac akoby som chcela. Chce to proste cit. Olej je akoby oranžovej farby, pričom mne vôňou pripomína trochu zelené pesto. Viem, že je to celkom divné prirovnanie, ale nič lepšie ma nenapadá. Nie je to nepríjemná ale ani príjemná vôňa. Je to proste nejaká vôňa, ktorú budete cítiť asi 3 minútky, kým si olej vmasírujete a kým zaschne.
Čo sa týka použitia, ja si teda trochu kvapnem na končeky prstov a potom poriadne vmasírujem do pokožky, na krk a dekolt. Tým, že mám suchú pleť sa mi olej asi do dvoch minút kompletne vsiakne a pleť je potom krásne hebká a vláčna. Pleť sa mi vôbec neupcháva a za tie 4 týždne čo ho používam vidím, že mi postupne belejú niektoré fliačky a hlavne, že aj vyrážky, ktoré vzniknú sa rýchlejšie hoja.
 

 


Kozmetika Saloos si teda jednoznačne získala moje srdce a určite chcem teraz o to viac vyskúšať niečo ďalšie.
A čo Vy? Používate pleťové  oleje? Skúšali ste niečo od Saloos? Ako ste spokojné?

18 komentárov:

  1. Pleťové oleje (alebo séra) používam, už nejaký ten dlhší čas Bio argánový olej a Hyaluronové sérum od Nobilis Tilia a maximálna spokojnosť. Po dopoužívaní kupujem to isté určite a pridám si aj ich šípkový olej a naposledy vynikajúce recenzie boli aj na lipový. Takže všetky štyri.
    Saloos poznám, do Bio potravín chodím denne, ale zatiaľ som si kúpila len malé balzamiky na problémovú pleť pre dcéru (levanduľový). Zdá sa mi v tejto značke chaos :).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Od Nobilisu som mala modraďový a bol super, ale tento je popravde ešte lepší. Naozaj mám pocit, že krásne lieči vyrážky a vidím ako tie fľaky idú prečo, čo je pre mňa ako úplný zázrak. A so Saloosom mým rovnaký problém ako ty, príde mi tiež neskutočne chaosný :)

      Odstrániť
  2. Ten vypadá moc hezky, od Saloosu jsem měla akorát kokosový olej, který miluju, ale teď už kupuju v Dm.

    http://recenzekamsepodivas.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Pleťový olej jsem ještě nevyzkoušela ani nic od Saloos, ale mám doma kokosový olej a ten používám hodně ráda (jelikož ho můžu dát na všechno :D). Na tenhle olej, jenom v jiné parfemaci, jsem ale na internetu koukala a chtěla objednat! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. a v akej parfumácii? a kokosový ten je super, ten sa dá použiť na všetko :)

      Odstrániť
  4. Používám nejraději norkový olej, je nepřekonatelný.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Od Saloos aktuálně používám Lemon tea tree a na obalu píší, že taky obsahuje šípkový olej. Jsem s ním moc spokojená, ale docela mi i vadí velikost balení, když použiju denně maximálně 4 kapky :D Takhle jich moc vyzkoušet nestihnu.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ten lemon tea tree ma už veľmi dlho láka, počula som, že je super! koľko má inak ml?

      Odstrániť
  6. Saloos má výborné oleje. Měla jsem už arganový, konopný, makadamiový a dýňový a všechny byly super. Už si brousím zuby na další oleje, i tento šípkový bych ráda vyzkoušela.

    Radu UltimateChic

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. fíha to si ich skúšala mega veľa! šípkový určite vyskúšaj je naozaj super!

      Odstrániť
  7. Práve dnes som si kúpila šipkový olej :D ale inej značky som zvedavá aký učínok to namna bude mať tiež mám suchu plet ale so sklonom akne.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jeej telepatia :)) pleť máme rovnakú tak hádam pomôže nám obom :)

      Odstrániť
  8. balia to z maxcare poriadne? raz mi dosiel z inej stranky vyliaty olej a strasne ma to nastvalo :/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Z maxcare som mala teda už viacero vecí a balia naozaj precízne! Toho sa určite báť nemusíš!

      Odstrániť
  9. ja mam velmi rada ich odlicovacie hydrofilne oleje...nic lepsie som zatial nenasla....a vodeodolna maskara ide s tym dole jedna radost....ani si netreba oci tolko suchat..nehovoriac o vitanom vedlajsom efekte, ze olejcek riasi paradne vyzivuje, a po par mesiacoch pouzivania som si vsimla, ze ich mam dlhsie...za ma vsetky palce hore! ;) J.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne tie ma strašne lákajú vyskúšať! Nič také som ešte neskúšala a čítala som presne takéto recenzie :) no namotala si ma!

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne