utorok 30. septembra 2014

Spotrebované za september




Spotrebované výrobky nemôžu na blogu chýbať ani tento mesiac. Obzvlášť sa teším, keď vidím opäť super bilanciu, čo znamená, že výrobky reálne míňam a nielen hromadím. Tento mesiac sa mi podarilo konečne domíňať zopár výrobkov o ktorých som si začínala myslieť, že sú neminuteľné a ak chcete vedieť o čom hovorím, čítajte ďalej!

1, Oriflame Harmony – mamina mi pred pár mesiacmi objednala šikovnú sadu- gulička, sprcháč a krém na ruky z radu Harmony a veľmi ma potešila. Keď mi sadu dala, popravde som ani nečakala, že bude taká dobrá. Zo sady som minula už všetko ale guličku a krém na ruky zrovna v Ríme, kde som ich zabudla odfotiť. Najlepšie bude, keď zhrniem celú sadu- sada vonia krásne, ako jemnejší dámsky parfém, prevonia krásne celé telo a aj Vašu kúpeľňu. Je to taká ženská dospelácka vôňa s ktorou sa cítite naozaj veľmi príjemne. Neviem, či je v sade aj voňavka, ale ak by bola kľudne by som si ju kúpila. Veľmi milo ma prekvapila aj výdrž guličky, ktorá fakt udržala pot na uzde celý deň. Kúpim znovu!

2, Scholl Toenail – tento výrobok som síce teraz neminula, pri našla som ho pri poslednom vybaľovaní. Ide o prípravok na zarastajúce nechty o ktorom musím napísať, že FUNGUJE! So zarastajúcim nechtom som si pretrpela veľmi veľa (nakoniec mi ho chirurgicky rezali:/ ale v ranných štádiách táto zázračná vodička naozaj pomáhala. Nebyť jej asi by som nevedela dlho ani normálne chodiť. Ak Vás teda trápia zarastajúce nechty ODPORÚČAM!!!

3, Got2Be Guardian Angel prípravok na žehlenie vlasov – dlhú dobu boli pre mňa prípravky Got2Be tým najlepším na trhu čo je, ale teraz úprimne ani neviem. Konkrétne tento na žehlenie celkom dosť lepí vlasy a keď na neho pozriem nenapadá mi ani jeden dôvod, prečo by som si ho mala kúpiť a nevyskúšať niečo iné. Za cenu Got2Be kúpite na nete Matrix alebo niečo obdobné, čo by malo byť obsahom a kvalitou niekde inde. Nekúpim zase!

4, Doliva Mineral prečisťujúca maska- o prečisťujúcich maskách sa veľa píše, pretože obsahujú látky, ktoré pleť jednak prečisťujú a jednak regenerujú. Táto Doliva bola prvá, ktorú som mala a odvtedy som ich videla na trhu viacero. Bola dobrá(ocenila som ju hlavne na cestách, tým, že bola balená jednotlivo) ale nabudúce vyskúšam asi nejakú inú značku. Nekúpim znova!

5, Nip&Fab očný krém- Nip&Fab bol krém, ktorý som si dlhú dobu dosť šetrila pretože je to zatiaľ jediný krém, ktorý mi fakt vedel pomôcť s kruhmi pod očami. Používala som ho vyslovene len v náročných obdobiach – štátnice, skúškové, nová práca..kedy som vedela, že kruhy pravdepodobne budem mať. Potom som ho zrazu mala doma fakt dlho a povedala som si, je čas minúť ho a zrazu nie a nie minúť ho. Fakt som ho míňala asi 2 mesiace v kuse, pričom predtým som ho používala nárazovo asi rok a pol. Je to fakt super krém, ktorý s kruhmi neskutočne pomáha a verte mi, že je ho neskutočne veľa. Raz si ho určite Kúpim zase!

6, Himalaya Neem maska- na to, že túto masku míňam neustále dokolečka mám pocit, že do Empties som ju ešte nikdy neodfotila. Je to moja NAJ NAJ NAJ NAJ NAJ NAJ najobľúbenejšia maska, ktorú si budem kupovať stále kým ju budú vyrábať!

7, Balea limitovaný sprchový gél- nejaká Balea tu predsa musí byť. Super voňavý melónový sprcháč doslúžil a ja som zvedavá, čo bude ďalšia limitka. Nejakú limitku kúpim zase!
8, Sparitual Organic Bath Salt- Sparitual je značka, ktorú poznám najmä vďaka ich skvelým a kvalitným lakom na nechty avšak to zďaleka nie je všetko, čo je v ich sortimente. Ponúkajú napríklad aj soli do kúpeľa, ktoré povznesú nielen telo ale aj myseľ. Ja som mala síce len mikro balenie, ale verím, že raz si kúpim veľké.

9, Yves Rocher olivové telové mlieko- aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, toto mlieko som nevedela minúť hádam viac ako dva roky (áno hrôza). Dostala som ho ako darček od maminy takže som jej ho nemohla posunúť a vždy som mala na poličke 10 vecí lepších ako toto mlieko. Mlieko vonia fádne (veď ok olivy..), hydratácia je podpriemerná a celkovo nuda. Za cenu tuším vyššiu ako 8€ je to podľa mňa strašný prepadák. Nekúpim zase!

10, Taft lak na farbené vlasy- vedeli ste, že sú špeciálne laky na farbené vlasy? Ja dlho nie a som rada, že som to zistila, aspoň sa môžem o trvanie farby starať aj takto. Čo sa týka tohto Taftu bol ok, ale ničím výnimočný. Nijako pekne nevoňal nič špeciálne nerobil a keď si vezmem koľko lakov na vlasy je na trhu tak viem, že - Nekúpim zase. 

11, Essence modrá linka na oči – no, linka mi vyschla asi za mesiac od toho, čo som si ju kúpila, takže si viete predstaviť moje nadšenie. Za tých asi 4x čo som ju stihla použiť sa mi síce farba páčila, ale čo z toho ak Vám výrobok vydrží mesiac..Nekúpim zase.

12, AVON báza pod tiene- tak toto ma fakt naštvalo- ako viete, moja mamina je maniak na bázy pod očné tiene a predstavte si táto jej úplne vyschla. Báza je poloplná a nepoužiteľná. Som z toho fakt sklamaná a nechápem tomu, pretože sme ju skladovali v suchu a v tme takže som nečakala, že sa takto zničí. Nekúpim zase. 

13, Weleda peeling- tento peeling sa stal jedným z najobľúbenejších aké som kedy mala. Je to ideálny letný peeling s príjemnou bylinkovou vôňou. Peeling ocení každý s citlivou a suchou pokožkou. Jednoznačne kúpim zase. 

Tento mesiac je to pomerne smutná bilancia z 13 výrobkov 6 takých, čo si viac nekúpim. Myslím, že takto sklamaná som prvý krát, ale čo už, netvárme sa, že vždy sme so všetkým spokojný.

A čo Vy? Koľko výrobkov spotrebujete za mesiac? Mali ste niečo z toho, čo som minula?

26 komentárov:

  1. tá AVON báza ma prekvapila, mám ju asi 2 týždne, je úplne super, tak dúfam, že nevyschne :-/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. myslela som, ze to len moja baza od avonu zdochla po cca mesiaci ale to aj tvoja :( minule som si ju isla dat a nie lenze bola vyschnuta, ale ked som ju ako-tak dala na viecko, uplne zhrckavela..citala som na nu len pozitivne reakcie a teraz ma velmi sklamala :(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No moju by si na viečko ani nedala ale tak ci onak naštve lebo škoda vyhodených peňazí :(

      Odstrániť
  3. fúúú, z reakcií na avon bázu som prekvapená, ja ju mám už nejaký ten mesiac a úplne v pohode, som s ňou veľmi spokojná... Tak hádam táto moja nebude len tá svetlá výnimka! :D
    saveonbeauty

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja si nemyslím že sú všetky zlé veď toľko dobrých recenzií na ňu bolo, bohužiaľ som asi mala smolu :(

      Odstrániť
  4. S tou bázou od Avonu nie si jediná. Mala som jedno balenie a vydržalo mi dokonca úplne v pohode a bola fakt skvelá, no ďalšie balenie, ktoré mám je akoby presušené a keď ho rozotieram na viečka urobí mi fľaky a hrudky, proste strašné :(
    http://bynicka.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Inak teraz sa už začínam diviť lebo negatívne názory začínajú pribúdať :( možno bola nejaká zla sarza :(

      Odstrániť
    2. hm, je to možné... Uvidím, keď miniem túto asi tak o 10 rokov, aké bude to ďalšie balenie! ;D
      saveonbeauty

      Odstrániť
  5. Tiež sa vždy teším, keď zbadám koľko som toho spotrebovala. :D Neem maska je geniálna, nedávno som spotrebovala prvé balenie a kúpila som si inú masku, ktorá mi ale veľmi nevyhovuje, takže si asi kúpim znova túto Neem. S ostatnými vecami skúsenosti nemám. :)

    Sweet Letty

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Neem masku som tento mesiac minula aj ja. Zaujala ma maska od Dolivy a peeling Weleda.
    KAVIAREŇ-U-MAČKY

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Peeling je naozaj skvost tie mikroperlicky sú tam úžasné a celkovo je to proste iná kvalita :)

      Odstrániť
  7. tak aspoň viem, že za Avon bázou smútiť nemusím:)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ta zkušenost mám jen s tím sprejem Got2Be a přesně jak říkáš, taky mi nevyhovuje.

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Weleda peeling je super. Je k nemu aj brezový telovy olej. Tato rada je určená na boj proti celulitíde, krásne vonia a hydratuje. Môžem odporučiť. :-)
    http://www.naturalisvita.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je aj olej? Och to si mi ani nemala písať :)) zase bude moja peňaženka ľahšia :)

      Odstrániť
    2. http://www.naturalisvita.sk/telove-a-masazne-oleje/brezovy-olej-na-celulitidu-100-ml-weleda/
      No tiež som neodolala :-)

      Odstrániť
  10. Prosim urob jednu fotku so vsetkymi spotrebovanymi produktmi. Takto je to dost neprehladne.

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Melónový a mangový sprcháč som si kupovala celéé leto, stále znova a znova a stále sa ho neviem nabažiť :)

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Dobrá spotreba :)).
    Vďaka za odporučenie na Himalaya a Weledu - vyskúšam. Kde ich kupuješ ?

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne