nedeľa 7. septembra 2014

Vichy Stress Resist


Už viackrát som na blogu písala, že čo sa týka guličiek kupujem si ich tak hala bala a ak ma nejaká zaujme, nemám potrebu si priplatiť. Potenie je pomerne delikátna záležitosť a na tom, aby som sa nepotila a nesmrdela mi naozaj záleží. Posledné spreje, ktoré som mala doma ma sklamali na plnej čiare, tak som si povedala, že opäť skúsim niečo z lekárne, aby som sa zotavila z tej zlej skúsenosti. Naposledy som skúšala Biodermu, ktorá mi sadla veľmi dobre, ale v dobe keď som si kupovala guličku nebola v akcii tak som vyskúšala niečo nové- Vichy Stress Resist čo je guličkový antiperspirant proti nadmernému poteniu. Ani by som nemala pocit, že sa nadmerne potím, skôr mám stále v robote akoby ,,nárazové stresy", na ktoré je presne táto gulička určená. Verím tomu, že stresy o necelé tri týždne skončia ( koniec skúšobnej lehoty) a potom mi bude stačiť aj niečo obyčajnejšie. 


Tak či onak, guličku používam už viac ako mesiac, čo je ideálny čas na to, aby som Vám o nej napísala. Balenie je klasické Vichy - guličky vyzerajú viac menej rovnako, odlišuje ich len farba vrchnáku na základe ktorej ľahko identifikujete tú Vašu. Objem guličky je 50ml čo je klasika a cena sa pohybuje okolo +- 9€. Mne osobne vydrží jedno balenie okolo 2,5- 3 mesiace ale či je to málo alebo veľa neviem, posúďte samé. 
Gulička je bezfarebná a bez vône pričom na oblečení necháva fľaky aj po tom, čo uschne. Čo sa tých fľakov týka voči nim som skeptická aj u guličiek, ktoré to majú veľkým písmom na obale, že to nerobia- podľa mňa to robí 99,9% deodorantov a vždy je treba počkať kým zaschnú, lebo na čiernej ten fľak proste bude.

Odhliadnuc od toho (gulička sa inak ani netvári, že by ich robiť nemala) je naozaj super. Je určená pre citlivú pokožku (termálna voda v nej pleť upokojuje)- pokožku vôbec nedráždi, môžete si ju dávať aj po holení. Ja osobne som sa s ňou ani raz za ten čas čo ju používam necítila smradľavo ani nekomfortne. Ako vždy dodám, že sa potím normálne a bežne mi stačia klasické drogériové dezodoranty. Od Vichy je to teraz asi moja najobľúbenejšia gulička a keď som ju minule videla v akcii kúpila som si rovno druhú. Inak Vichy robí z času na čas také akcie, že 1+1 tak ak Vás lákajú ich guličky určite sa po nich pozrite, možno natrafíte na akciu.


Ak teda momentálne hľadáte kvalitnú guličku máte tu dnes odo mňa tip :)
Dajte aj Vy nejaké, nech môžem nabudúce ušetriť :)))

15 komentárov:

  1. Oblubila som si Biodermu. Ked sa mi minie a Vichy bude v akcii nevylucujem kupu.
    Kaviaren-u-macky

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já mám nejraději Vichy a Biodermu, tento produkt jsem ještě ale neměla..

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja väčšinou používam tuhú Rexonu Maximum Protection, tá mi fakt pomáha aj od potenia aj od zápachu, veľmi som si ju obľúbila. Dodám iba, že sa tiež nepotím nadmerne, ale určite o trocha viac než iné ženy. No a neni dávno (asi v piatok) som si kúpila deodorant od Alverde (novinka roka) lebo som si povedala, že raz za čas by som ohla pleti dať aj niečo iné než Aluminum... :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj. Chcem sa spýtať na to alverde... Skusala si ho uz?

      Odstrániť
    2. Ňo babule, áno skúšala som ho už, ale asi len tri krát, teda neviem toho povedať veľa, každopádne krásne voní a zápach cez deň žiadny :)

      Odstrániť
  4. mala som, je dost dobry a mala som pocit, ze z dlhodobeho hladiska skutocne reguluje potenie

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. to naozaj neviem, ale je fakt super, plní všetko čo má :)

      Odstrániť
  5. Už dávnejšie som pozerala na deo/antiperspirant, ktorý vydrží a aj na Vichy. Asi to s ním predsa len skúsim. Dovolila som sa nominovať ťa do TAG-u http://mycosmetictests.blogspot.sk/2014/09/liebster-award-tag.html :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj Katka, veľmi pekne ďakujem ale tento som už robila, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/11/liebster-award-tag.html :)

      Odstrániť
  6. Já na tyhle kuličkové moc nejsem, měla jsem akorát od Baley, ale ten byl super na to, že byl tak levný :) Ale přesně, jak říkáš, musím ho vždycky nanést a nechat oschnout než se obleču, jinak bych měla zaručeně fleky.

    http://recenzekamsepodivas.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. mne Balea práve vôbec nesadla, neviem ktorú si mala ty, ale ja určite neodporúčam tú bez aluminia :)

      Odstrániť
  7. Ja som sa po nie veľmi dobrých skúsenostiach s guličkou od Seba Med vrátila opäť raz k Rexone MP, ktorá mi dráždi pokožku :/ .. po tejto guličke sa určite poobzerám, ešte keby bola v spomínanej akcii hmmm :)))

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne