piatok 19. septembra 2014

Voňavka môjho života Chanel Coco Mademoiselle


Bez akéhokoľvek zaváhania Vám musím napísať, že Chanel Coco Mademoiselle je parfém môjho života. Je to tá najkrajšia vôňu akú som kedy mala a pokaždé keď si ju dám sa cítim výnimočne. Je to vôňa na špeciálne príležitosti alebo na vtedy, keď potrebujem trochu viac šťastia. Týmto skvostom som sa odmenila pred štátnicami a povedala som si, že otvoriť si ju môžem až vtedy, keď úspešne zoštátnicujem. 


Táto vôňa je podľa mňa dokonalá od toho ako ju chytíte do rúk po večer kedy si ju budete v sprche zmývať. Voňavka je balená v jednoduchej ale elegantnej chanelovskej krabičke, ktorú je priam až škoda vyhodiť. Vo vnútri krabičky sa ukrýva elegantný sklenený skvost, do ktorého som sa zamilovala na prvé ovoňanie. Eleganciu s ženskosťou podľa mňa spája naružovkastá farba parfému.
Vždy sa Vám snažím opisovať nejakým spôsobom vône, ale tu sa úprimne vzdávam. Je to unikátna, krásna vôňa, ktorú ťažko opíšete musíte ju ísť ovoňať.

Hlavu tvorí: bergamot, pomaranč, grapefruit

Srdce: liči, jazmín, ruža


Základ: vanilka, pižmo, pačuli, vetiver


Je to určite silná vôňa, ale pozor, nie na každej pokožke. Voňavka patrí k tým drahým kúskom a preto ju choďte určite najprv zopárkrát ovoňať, než sa odhodláte k jej kúpe. Na zmiernenie výčitiek po takejto investícií si môžete povedať, že Vám vydrží naozaj dlho, pretože jej vôňa vydrží krásne od rána do večera. Ja ju mám však rada intenzívnu a preto si ju zvyknem v polovici dňa ešte prestriekať.

Ak si chcete dopriať trochu luxusu určite ovoňajte tento ikonický parfém. Možno budete ako ja a zamilujete sa do neho hneď na prvé ovoňanie.


A čo Vy a Chanel? Necháva Vás chladnou? Láka Vás? 

21 komentárov:

  1. myslím, že toto je jeden z tých parfémov, ktorý si žiada "osobnosť"... proste nesadne každému. No ak sadne, je to partner na dlhé roky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Taky ho zbožňuju! Spolu s Coco Chanelem-Láska na celý život...♥

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ja som už pár channeloviek voňala, ale nejak ma nenadchli, ale práve túto som ešte asi neskúšala :) Ako vidím obsahuje moje obľúbene citrusové vône aj jazmín aj vanilku, určite ju pôjdem oňuchať :))))

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Vlastnim, uz mam druhy flakon, je to moja signature vona. Nekonecne puto je medzi nami.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak to vyzerá tak, že ak ti raz sadne je to všade láska na celý život :)

      Odstrániť
  5. Chanel nemám, jednou bych ho určitě chtěla vyzkoušet :)

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Je to naozaj veľmi výrazná úžasná vôňa, zacítiť ju, keď ju má žena na sebe.
    Bohužiaľ, mne absolútne nesadla, na mne voňala úplne divne.
    Pozitívom ale je, že už nejaký ten čas "sedí" Bottega Veneta (úplne prvá) a je to láska ak nie na celý život, tak aspoň minimálne na pár rokov !

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Toto presne sa stalo mojej mamine- jej síce sedí ale vydrží na nej asi pol hodinu, čo je podľa mňa úplne divné.. A čo sa týka Bottegy Venety tak to ti úprimne mega závidím! To je podľa mňa úžasná a skvostná vôňa, ktorá zase nesedí mne - fakt vážne na mne vydrží asi 15 minút :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

      Odstrániť
  7. Aj ja som po nej tuzila ;-) to bola prva vona, o ktorej som bola presvedcena, ze je ta prava. Navyse je to prva vydarena chanellovka ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Mne sa Coco M velmi paci, trosku mi pripomina Miss Dior (ale tu z 2005, teraz sa predava reformulovana, kt mi nevonia) :D ale viac hadzem ockom po Coco Noir :D A flakony vsetkych Coco su bozske :D

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Já její pořízení teprve plánuji, zaujala mě už loni a musím říct, že voní opravdu parádně, nedivím se, že ji miluješ :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/09/spotrebovano-srpen-2014.html

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Taky jí miluju a taky jí používám ve dnech, kdy si chci dodat do života trochu "něco navíc":)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne