nedeľa 12. októbra 2014

Divadelný outfit



Ako som Vám spomínala minulý víkend som bola v divadle, a dnes Vám prinášam zopár fotiek outfitu, ktorý som mala pri tejto príležitosti na sebe. Do divadla sa snažíme so snúbencom chodiť celkom často, máme ich v BA dosť tak prečo nie. Pri tejto príležitosti som na seba vytiahla konečne šaty, ktoré som dostala zo stránky http://www.frontrowshop.com/ . Šaty sú vhodné, ako do divadla tak do roboty, záleží od doplnkov, ktoré k nim zvolíte. Bola som rada, že som konečne našla príležitosť na ich oblečenie nakoľko vonku ešte nie je tak chladno a predsa, šaty sú s dlhým rukávom a sú hrubšie. Čo sa však divadla týka, to bolo úplne jedno, pretože tam je skoro stále chladno, takže už som poučená a viem, že tam môžem ísť aj v hrubšom oblečení.


Čo sa týka tohto víkendu ak sa mám priznať dnes neplánujem ani nič, možno akurát krátku prechádzku alebo niečo podobné- užiť si hádam trochu slniečka, čo vykukne. Po tomto týždni plnom hmly a mrakov by to už chcelo trochu slniečka.


A čo Vy? Aké máte plány na dnes a na zajtra? Chodievate do divadla? Čo dobré v BA odporúčate?

28 komentárov:

  1. Moc ti to slusi :-) saty se mi libi, taky bych nejake teplejsi vyuzila. Co se tyce divadla, tak to chodim rada a pomerne casto.

    Maru

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jj teplejšie šaty sa vždy ťažšie zháňajú ako letné :(

      Odstrániť
  2. Hezké šatičky, ale klíííďo bys mohla mít o číslo menší :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jj úplne súhlasím :( podľa mier na stránke som sa bála dokonca či mu budú tieto dobré a kľudne som mohla zobrať menšie :(

      Odstrániť
  3. na com si bola? ja milujem divadlo a teraz sa chystame na operu nabucco tak sa dost tesim. ja preferujem do divadla cierne oblecko a vyrazne doplnky.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Boli sme na Janu Eyrovu :) vyborna bola :) Priznam sa, ze opery nemam napozerane ale verim, ze aj tie niekedy pridu do mojho zoznamu :)

      Odstrániť
    2. tak tak, ja lobujem za opery, určite vyskúšajte ! i keď na úvod začnite operetou, to je trošku ľahší a zábavnejší žáner :)

      Odstrániť
    3. Pre "zaciatocnikov" odporucam napriklad La Traviatu, to je lahsia opera, aj ja som nou zacala ;)

      Odstrániť
    4. jj cítim sa začiatočnícky čiže super tip! Veľmi pekne ďakujem popravde už si googlim lístky :)

      Odstrániť
  4. Veľmi ti to pristane! Tie topánky sú nádherné!! Ja mám veľmi rada operu a balet, no keďže mám všetky divadlá trocha od ruky, tak často do divadla nechodím. Divadelná Jana Eyrová? Bože tú by som chcela vidieť, knižku mám prečítanú asi stokrát... :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. toto je výhoda hlavného mesta, že je tu naozaj celkom dosť divadiel a keď je chuť tak proste ideme. často vidím ako sa do SND robia zájazdy ľudí zo Slovenska aby si išli pozrieť nejaké predstavenie, čo je super, lebo verím, že ak je niekto z diaľky cena za benzín plus lístok a neskoré šoférovanie domov celkom od divadla odrádza :) A ak budeš mať niekedy cestu do divadla Eyorovú určite odporúčam, je vynikajúca! Len pozor na včasné kupovanie lístkov, ide ako huby po daždi :)

      Odstrániť
  5. šaty sú celkom pekné, ale si mladá a krásna, tak prečo nebyť trochu odvážnejšia ?! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja to našťastie kompenzujem v nedivadelnom čase :) a ďakujem za krásny kompliment :)

      Odstrániť
    2. Ty jo, šaty pro mě neznamenají jen mini těsně pod zadek a prsa deroucí se z výstřihu. Mně se takhle moc líbí. (Nehledě na to, že to bylo do divadla, co odvážného by sis tam chtěla vzít?) Vypadáš jak Audrey Hepburn, nádhera! :-)

      Odstrániť
  6. Boze Bianca ty si taka kocka ;) dufam ze ste si divadlo uzili :) aj ja by som isla v divadle som nebola sto rokov

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ooo ďakujem :) jasné, že užili, SND je na 99,5% percent vždy záruka super zážitku :) No tak na niečo vybehnite Vy máte tiež super ponuku predstavení u Vás :)

      Odstrániť
  7. moc ti to sluší, mám podobné :-) hezky si to sladila

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Naozaj Ti to veľmi pristane, do divadla úplne dokonalé. :-)
    The city of fashion

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Pekne saty i drdol. Sluselo ti to!
    A kdy bude svatba? :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. účes sa ti podaril:), tiež som zvedavá, kedy bude svadba:)?

    OdpovedaťOdstrániť
  11. jsou krásné, ale přijdou mi velké a díky tomu ti přidávají kila, který absolutně nemáš protože si prostě hubená krásná kočka =)

    Loveliness By Tess

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne