sobota 4. októbra 2014

Jesenný kozmetický wishlist


Dnes som si pripravila taký malý wishlist vecí, ktoré by sa mi na jeseň jednoznačne hodili a každoročne sa mi spájajú s jesenným obdobím. Aj keď sa na jeseň neskutočne teším musím sa priznať, že som sa ešte nenaladila na taký ten jesenný mód a stále sa akosi tvárim, že je to leto. Neviem, počasie je síce hmlisté a zamračené ale vonku je 20stupňov tak mi príde trochu divné dávať si na seba hrubé pančušky alebo kotníkové topánky. Ja som teda ešte stále v balerínkach, lodičkách a sakách. Hovorím si, že zima bude dlhá, netreba sa zbytočne unáhľovať, tak či onak si jej užijem až až. Oblečenie by mi inak až tak nevadilo, ale kozmetika..Už by som si rada dávala tie vínové pery, výraznejšie oči..Dnes idem do divadla tak možno prvýkrát prelomím moje jesenné ignorantstvo a prídem s niečím viac aktuálnym.

Každopádne som sa riadne zakecala a poďme k tomu wishlistu:


 Rúže! Tých nie je nikdy dosť a najmä v tých super jesenných farbách. Vínová, červená, hnedkastá, nude..Lesky pôjdu teraz úplne bokom, pretože predstava vlasov zalepených do lesku vo vetre alebo daždi je úplne príšerná. Rúže na druhú stranu držia neskutočne dlho, majú krásnu sýtu farbu a môžete sa spoľahnúť, že ich nebudete mať lepkavé po celej pokožke.


Kvalitná očná linka! Výrazné pery si vyžadujú trochu ubrať niekde inde a práve jedna možnosť je ubrať na očiach. Ja osobne mám linku rada celoročne, ale na jeseň mám na ňu ešte väčšie nároky. Ak vonku prší musím si byť 100% istá, že kým dôjdem do roboty alebo niekam inam, linka mi ostane na očiach neporušená. Lacnejšie linky majú tendenciu rozmazávať sa a nie je nič horšie ako dôjsť do práce či do školy hneď ráno rozmazaná.





Ďalšia vec, na ktorú sa teším a potrebujem ju ešte trochu vylepšiť sú jesenné laky na nechty. Konečne pôjdu preč všetky neóny, cyklámenové, sýtozelené, ružové a prichádzajú farby jesene. Modrá, hnedá, béžové, vínové..To sú farby, ktoré som posledných 5 mesiacov vôbec nenosila a neskutočne sa na nich teším. Inak čo poviete, keby som urobila článok niečo v zmysle moje jesenné laky na nechty?


Posledná vec je trochu od veci, ale reálne je to vec, ktorú si kúpim s najväčšou pravdepodobnosťou. Ako sme sa nasťahovali do nového bytíku zdedili sme aj susedov, ktorí neustále robia nejaké vyprážané jedlo a výpary sa nám stále dostávajú do bytu. Z toho dôvodu neustále skúšame rôzne vône, ktoré tento pach prebijú a rozmýšľame, že si kúpime nejaký kvalitný difúzer. Pozerala som sa na internete a trochu ma prekvapilo, že väčšina difúzerov je pomerne drahá a celkom si nie som istá, či je to dobrá investícia. Máte niekto skúsenosti s bytovými difúzermi? Ktoré odporúčate? Budem rada za hocijaký tip!

Dnes teda len toľko a zajtra sa môžete (hádam) tešiť na divadelný outfit. Dúfam, že bude večer ešte svetlo, aby ste mohli mať zase trochu inú nedeľu.

A čo Vy? Ak sú Vaše plány na dnes? Čo si chcete kúpiť aby ste boli na jeseň pripravené?




25 komentárov:

  1. Akurat vcera som robila jesenne nakupy v DMke a nechala som tam (uf az sa mi to tazko pise) 50€ :D kupila som si vysnivany vinovy lak od Astor taky ten uplne tmavo vinovy, tak sa tesim na zajtrajsie lakovanie :) A Bianca na tvoje odporucanie som si kupila aj tvoju oblubenu Neem masku tak zajtra si spravim taky relax day ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. A este nemozem zabudnut na Baby Lips ktory tiez skoncil v mojom kosiku ;) nemusim hadam ani pisat ze sa im konecne uracilo dostavit sa aj k nam :)

      Odstrániť
    2. uuuu chcela by som vidieť celý ten košík :) Astor má krásne laky, dlhú dobu robil podľa mňa najkrajšie červené,to im treba uznať :) Ja som Baby Lips neskúšala, tak mi potom daj vedieť aké sú, či sú len také pekné alebo aj také dobré :) a na Neem som zvedavá :) ja za ňu dám aj ruku do ohňa :)

      Odstrániť
    3. Že som taká drzá a zapájam sa sem do debaty, Neem masku, na ktorú mám zálusk aj ja, tiež na Tvoje odporučenie, majú aj v DM ?

      Odstrániť
  2. Přesně tak rtěnek není nikdy dost.Musím už míjet v drogerii regál s rtěnkami obloukem :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tiež hľadám pekný vínový rúž, zatiaľ Sleek - Vamp u mňa vyhráva :) PINKUNICORNVANITY

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ten je krásny! kiež by ho však nebolo treba objednávať cez net :(

      Odstrániť
  4. Ta rtěnka vypadá dosti lákavě, pokud si ji pořídíš, budu se pak samozřejmě těšit na recenzi :-).
    Glamour and beauty

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Moja obľúbená očná linka je od Sensai, drží po celý deň a ľahko sa aplikuje. A rúže budem musieť tiež doplniť správnou farbou na jeseň.

    http://missalexy.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Od nich som ešte nič neskúšala! Musím naplniť rezervy!

      Odstrániť
  6. Krásné věcičky, úplně se hodí k podzimu a ta barva rtěnky je úžasná! :)

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ten lak je krásný :) A rtěnka taky moc pěkná :))

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Super wishlist, jinak difuzer si musím pořídit taky, v tom starém už mi došla náplň a teď pokukuju po nějaké jiné nebo novém difuzeru, časem se ve větším bytě klidně i dva sejdou :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/09/rasenkova-giveaway-insta-post-3.html

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Na jesenne ladené laky sa teším aj ja :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dnes som si dala taký bronzovo hnedý tak sa z neho vytešujem :)

      Odstrániť
  10. super wishlist! na tie rúže sa teším aj ja, a ako!! :))

    Chocolate Kiss

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Rtěnky jsou super, taky se na jejich nošení vždycky těším :) Jednu tmavší už jsem si pořídila, uvidíme, co přijde dál :D

    Pieces of FRECKLED style

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja ešte nie ale tento mesiac si veru nejakú peknú kúpim:)

      Odstrániť
  12. Tmavé rúže a laky, to je moje. Čo je však záhada, tak som sa po lete tešila na vínové a bordové, tmavozelené a spol. laky, no lakujem do biela a telova, s jemnučkými trblietkami či shimmerom. Včera som ale neodolala a dala som si tmavosivé želíčko s množstvom farebných trblietok a neviem sa naň vynadívať.

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne