pondelok 6. októbra 2014

Láska na prvý ňuch


Keď som videla, že nám z Avonu budú posielať ďalší voňavý balíček nevedela som sa dočkať tety poštárky. Tentokrát to nemala byť len voňavka ale dokonca celý set skladajúci sa z telového mliečka a telového spreja. A to bolo veru radosti, keď mi set došiel! V prvom rade opäť ďakujem Avonu za to, že si dali extra záležať a výrobky došli krásne zabalené. Je to niečo navyše, ale samé to určite poznáte, že na detailoch záleží. Balenie balíčka bolo síce pekné ale samotný dizajn parfému Avon Luck je ešte krajší. Vidno v ňom dizajnovú inšpiráciu mojím obľúbeným Chanelom Miss Chérie. Parfém vznikol v spolupráci s tenistkou Mariou Šarapovovou a poďme konečne na jeho recenziu.




Všetky tri výrobky majú krásny elegantný dizajn v troch farbách – zlatá, čierna, béžová. Balenie je naozaj pekné a je radosťou pozerať na neho nech už ho budete mať hocikde. Začnem asi tým najlepším- samotnou vôňou. Vôňa má 50ml a jej cena v katalógu sa bude pohybovať okolo 27€. Vôňa vonia krásne sladko, ovocne a jemne kvetinovo. Ja v nej cítim vanilku miešanú so sladkým ovocím( možno mango?). Myslím si, že ak Vám vonia ich starší parfém City Rush bude určite aj tento. Voňavka prináša taký pocit tepla a spokojnosti, pretože tie sladké tóny Vás krásne ovanú a tešia. Ja osobne sa s vôňou prestriekavam asi 3x denne ale ako ste si mohli už viackrát prečítať mám rada, keď na sebe voňavku poriadne cítim. Musím povedať, že na to, že ju používam len týždeň som počula už najmenej 12 komplimentov. Ak máte radi sladké vône, určite ju ovoňajte, je naozaj prekrásna.



V balení bol potom telový sprej a telové mliečko, ktoré voňajú rovnako sladko ako samotná voňavka. Ak ich použijete spoločne tak neskutočne znásobíte silu vône a bohate stačí ak si ju prestriekate len raz denne. Telový sprej má objem 75ml a jeho cena je 7,8€ a telové mliečko má objem 150ml a jeho cena je 7€. Ak sa Vám mám priznať je mi ľúto používať všetky tri výrobky dokopy a užívam ich oddelene. Mliečko si užívam ako večerný luxus na špeciálne príležitosti (lebo tá vôňa je naozaj špeciálna) a telové spreje som sa naučila brávať si na dovolenky, kde mi poslúžia presne ako parfém a nemusím sa báť, že sa rozbijú alebo mi ich nebodaj niekto ukradne. Ak ma však čaká nejaká udalosť dám ti všetky tri výrobky naraz, ale to je naozaj zriedka.

Ak máte radi sladké ovocné vône neváhajte a vypýtajte si od Avon Lady malú vzorku a počítajte s tým, že po malej budete chcieť veľkú. Avon tlieskam, ďalšia prekrásna vôňa s ešte krajším flakónom.

A čo Vy? Aký parfém máte teraz v kabelke? Alebo dnes na sebe? Skúšali ste tento?

20 komentárov:

  1. City Rush zboznujem takze ovoniam aj tuto, dik za tip

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. určite to by bola obzvlášť škoda ak sa ti City Rush páči aby si túto nevyskúšala :)

      Odstrániť
  2. To balenie ma zaujalo hned a potvrdzujem, že vôňa je naozaj nádherná :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To balenie je neskutočne krásne! Pekne sa s ním vyhrali :)

      Odstrániť
  3. ja ju už mám doma a je neskutočná... musím si ju šetriť... :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. presne moje slová Peti :) aj mne je ju ľúto používať :)))

      Odstrániť
  4. City Rush mám a táto je už na ceste ku mne :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jj to len potvrdzuje čo si myslím, že ak vonia niekomu jedna bude aj druhá :)

      Odstrániť
  5. To balení je roztomilé :) Moc se mi líbí a takovéto vůně mám moc ráda :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Vone od Avonu prilis nevyhladavam,posledny moj pokus bol od Fergie,ze by som dala sancu Maruske Sarapu? ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vidíš Fergie som zase ja nevoňala, ale z toho komentáru mi príde, že si z nej ani nebola nejako nadšená - či? Aspoň ju ovoňaj, ak máš rada sladké vône je to fakt pecka :)

      Odstrániť
  7. Tiež som ju voňala a je naozaj skvelá, nehovoriac o roztomilom flakóne. :-)
    The city of fashion

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. to je vždy naj keď je super aj vôňa a flakón je krásny!

      Odstrániť
  8. aktuálne mám v kabelke tiež Avoňácky parfém- Parisian chic....nikdy som nemusela sladké vône, ale asi sa to zmenilu, lebo toto bola láska na prvé ovoňanie. :) a tento víkend sa mi pod nos dostalo aj Luck a nuž- taktiež láska na prvé ovoňanie, takže onedlho ním asi obohatím svoju poličku :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Avon mám rada, ale niekedy sa nájde nejaká vôňa ktorá sa mi nepáči. Napríklad táto :D ale ináč, článok a fotky sú super! :3

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Avon mám rada, ale niekedy sa nájde nejaká vôňa ktorá sa mi nepáči. Napríklad táto :D ale ináč, článok a fotky sú super! :3

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Tak Chanel Miss Chérie, hej? Hm slecna sa vyzna.

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne