pondelok 20. októbra 2014

Niečo ako Benefit?

Pred pár mesiacmi celý svet zasiahla správa o novej revolučnej linke na oči od Benefitu, ktorá predpokladám nenechala chladného nikoho okrem väčšiny Sloveniek. Ak si niečo neviete kúpiť vo Vašej krajine, alebo minimálne ,,ošahať si to" predpokladám, že ste možno ako ja, a Váš záujem padá. A ak k tomu pridám, že u nás si Benefit ani nerobil reklamy, lebo u nás nie je, potom je šanca, že si niečo také kúpite ešte menšia. Každopádne, pred pár dňami mi prišiel domov ďalší balíček od Avonu, ktorý Vám teraz postupne zrecenzujem (a verte, že je čo) a v ňom bola jedna vychytávka, ktorá mi pripomenula tú linku z Benefitu. Avon vydal novú kolekciu z názvom Hollywood, ktorá je výnimočná hneď vo viacerých veciach. 
1, má neskutočne krásne obaly
2, prišla s úplne novými výrobkami, ktoré Avon doteraz nemal


Neskutočne ma zaujala ceruzka na oči Hollywood. ktorú zoženiete v katalógu za 7,4 €. Ceruzka je špeciálna v tom, že je hrubšia a má skosený koniec, vďaka ktorému ľahko vytvoríte výraznejšiu linku. Ceruzku som proste musela skúšať hneď, pretože mi ten tvar prišiel neskutočne zaujímavý a chcela som vedieť, ako si poradí s výdržou.
Testovala som ju cez víkend, keď som pre poobede prechádzala na slniečku a aj v robote, keď som celý deň pod klímou a fakt potrebujem, aby mi líčenie vydržalo do večera. Ako teda dopadla? 


V prvom rade treba povedať, že ceruzka má inú konzistenciu ako bežné Avon ceruzky. Ja som zvyknutá na Avon ceruzky, že sú celkom mastné, lesklé a veľmi ľahko sa kĺžu. Táto ceruzka je matná a nie je mastná. Ja si ju musím pred každým použitím rozpísať asi dvoma čiarkami na ruke. Potom to ide už ľahko. Použitie je podľa mňa extrémne jednoduché a hodiace sa na to, keď s linkami začínate alebo keď ste v švungu. Podstatné je tú ceruzku fakt rozpísať a potom to už ide samo. Jedno potiahnutie a ste pripravené odísť.
Ja som si pod ceruzku dala telový tieň a držala mi bez problémov pokaždé celý deň. Neotláča sa, nemizne, proste pekne a výrazne drží.




Vo výsledku tak máte jedným ťahom urobenú výraznú linku, ktorá Vám vydrží celý deň. Za mňa je to teda naozaj šikovná vecička, ktorá mi v poslednej dobe veľmi uľahčuje maľovanie.

A čo Vy? Robíte si linku? Akú? Výraznú? Jemnú? A čím? Ceruzkou, fixkou či tekutú?

17 komentárov:

  1. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Linky mam aj v pere aj v kalisku ale najlepsie sa mi robia s ciernou ceruzkou od Rimmel, neotlaca sa a drzi a drzi :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jj na tú ceruzku mám zálusk :) tá je pre teba ako pre mňa Neem maska :)

      Odstrániť
    2. Tak to ano spolu s Dermacol caviar long stay ;)

      Odstrániť
  3. Vyzerá výborne, vyskúšam a možno konečne začnem nosiť linky aj na bežný deň (lebo inak mi nanesenie trvá a trvá). Momentálne najradšej používam gélovku od Maybelline a mám fixku od L´Oreal, čo bola kedysi v Ladyboxe, ale tou absolútne neviem robiť. Ešteže mám doma umelca, ktorý ju zvláda :-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. nevieš robiť s tou fixkou? Fakt? Ako to? Podľa mňa tá fixka je super, mne je ju strašne ľúto používať akurát :(( a s linkami sa skamaráti vieš s nimi fakt rýchlo vyčariť pekné líčenie :)

      Odstrániť
    2. Vždy sa mi podarí nádherne hrubá linka, ktorú proste do roboty nemôžem mať :-D A používaj ju, aby ti nevyschla :-)

      Odstrániť
  4. mám linky od benefitu a nedám na ně dopustit ! :) Tyto vypadají zajímavě,ale zkoušet je nejspíše nebudu

    OdpovedaťOdstrániť
  5. zase dupe? acho, zase neumí vymyslet něco svýho? Jinak nesmutni já benefit linku zkusila a vůbec za to nestojí ;) ale teda je tmavší tahle mi přijde moc vybledlá =)

    Loveliness By Tess

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jj ty si to tuším už niekde písala, čo ma úprimne potešilo, lebo na teba dám, takže som si povedala že nemusím byť smutná :) a súhlas táto je svetlejšia než napr. tekuté linky :)

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne