streda 5. novembra 2014

Čo sa nachádza na mojom nočnom stolíku


Dnes som sa rozhodla urobiť taký netradičný príspevok, ktorý Vám napovie niečo o mojej večernej rutine a ukáže Vám zopár výrobkov, ktoré momentálne používam. Rozmýšľala som nad príspevkami na tento týždeň a zrak mi padol na nočný stolík a hneď mi napadlo, napíšem Vám o tom, čo sa nachádza na mojom  nočnom stolíku. Kým som bývala doma s rodičmi, nočný stolík som nemala (ani neviem prečo), ale odkedy sme sa nasťahovali so snúbencom spolu, stolíky máme a je to veru šikovná vec. Máte pokope všetko, čo večer potrebujete a hneď sa ľahšie prinútite do krémovania.

Na mojom nočnom stolíku v prvom rade nesmie chýbať krém na ruky. To je úplný a absolútny základ bez ktorého by som večer fakt asi ani nezaspala. Ako sa ochladilo tak nadväzujem na moje minuloročné skúsenosti a na ruky používam Atoderm od Biodermy. Ak máte suchú pokožku, ktorej dá zima zabrať Atoderm sada je fakt na nezaplatenie. Krém na ruky neskutočne hydratuje a premasťuje, pričom sa krásne vsiakne a ruky nie sú mastné. Stačí ho naozaj málo a ruky dostanú potrebnú hydratáciu, ktorá im chýbala celý deň. Krém má 50ml a jeho cena je okolo 6€ (viac info na www.bioderma.com) Inak ak máte suchú pokožku tak sa určite zapojte du súťaže o Atoderm výrobky, ktorá prebieha do polovice decembra na stránke www.atoderm.sk  . 

Všetky moje výrobky sú zamerané na suchú pokožku a poriadne premastenie. Príkladom toho je aj môj momentálny večerný balzam  na pery Doliva SOS. Večer zvyknem používať balzamy, ktoré sa nanášajú prstami, ale túto Dolivu som rozpoužívala na konci leta a nechcem aby sa pokazila. Problém totiž je, že balzam obsahuje výťažok z medovky a neviem ešte čoho a mierne chladí. A to musíte uznať, že keď je vonku 5 stupňov, posledné, čo potrebujete je chladiaci balzam. Takže je to super vec, akurát nie na zimu. Inak podľa popisu na http://www.naturprodukt.sk/ balzam funguje aj ako podporná liečba pri herpese, takže ak Vás zvykne trápiť vyskúšajte- jeho cena je niečo cez 2€ a kúpite ho v každej lekárni.

Okrem týchto dvoch výrobkov mám na nočnom stolíku ešte dva- jeden, Lidl krém o ktorom som písala tu, čo je vlastne krém, ktorý Vám určite neodporúčam a dôvod prečo ho mám na nočnom stolíku je, že ho fakt už chcem minúť, a povedala som si, nohy znesú všetko a druhý klasický Balea krém na nohy s Ureou, čo je stará dobrá klasika. Krém na nohy s Ureou je podľa mňa jeden z najlepších výrobkov, aký Balea má a ak ho nepoznáte určite ho vyskúšajte. Je fakt lacný a nohy po ňom máte za pár dní krásne hebké.


To je z kozmetiky všetko! Potom mám na nočnom stolíku už len nejaké to čítanie – voľnočasová Emma, trošku na čítanie náročnejší Trend a moja najobľúbenejšia čítačka Kindle. Večer väčšinou čítam práve knihy v čítačke, najčastejšie britské romantické, pretože Briti veru vedia ako písať. Na rozdiel od amerických slaďákov sú tie britské vtipnejšie, realistickejšie a človek si pri nich fakt oddýchne.

Čo máte na nočnom stolíku Vy? Máte nočný stolík? Aké knihy čítate? Kupujete si časopisy?

23 komentárov:

  1. Ja sa prave chystam napisat presne takyto clanok, ze co mam na nocnom stoliku :) krem na nohy a balzam na pery musim pouzit kazdy vecer, bez toho ani nezaspim. musim skusit ten balea s ureou, ked je vazne taky dobry :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mne nesmie chýbať hlavne nočná lampička, krém na ruky, časopis Moja Psychológia, vreckovky a pohár s vodou :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jeej dnes som si prvýkrát kúpila Moju Psychológiu tak som zvedavá, čo to bude :)

      Odstrániť
  3. Super článoček, ja nočný stolík nemám :c ja mam posteľ pod oknom takže mám všetko poukladané na parapetnej doske :D Knihy čítam najradšej od Haruki Murakami alebo Bukowského..a časopisy si kupujem pravidelne, teraz hlavne tie české keďže slovenské ma nudia tými reklamami a krátkymi článkami.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. českých časopisov je lepší výber to teda a tiež sa mi páči, že majú skoro vždy nejaké darčeky :) tu u nás nebýva tak často :) a Murakami je super, to súhlasím!

      Odstrániť
  4. trend je narocnejsi na citanie? Skus leporelo.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Nocny stolik nemam...inak s tym Trendom si ma prekvapila :) S casopisou citam (uz niekolko rokov kazdy mesiac poctivo kupujem) Emmu, Evu, La Femme, Elle, Zdravie, Zdravie special a Fashion Club. Milujem citat knihy (ovsem klasicke knihy do ruky, mne sa to blbo cita na citacke alebo na tel takze som neni toho moc velky zastanca). Prave som docitala Imidz selmy a idem sa pustit do Princeznej mafie (vygoogli si) a na Vianoce chcem precitat poslednu cast (mojho milovaneho) Twilightu :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Opat pardon za chybicky ale takto to vzdy dopadne ked komentujem cez fon :)

      Odstrániť
    2. omg ty si kupuješ koľko časopisov! závidíím:) ja vždy pochybujem aj pri tej Emme :) hrozne rýchlo ich vždy prečítam a potom je mi to ľúto :) Inak o Fashion Clube som ani nepočula, mám čo doháňať :) Ja odporúčam knihy Gemmy Burgess aj keď naozaj neviem, či sa u nás predávajú preložené. Ak by si si však chcela potrénovať jazyk ona naozaj stojí za to :) a tvoje odporúčania idem vygoogliť, kníh nie je nikdy dosť :)

      Odstrániť
  6. super článek..přesně takové mě baví :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. veľmi pekný článok ten balzam na pery určite vyskúšam kedže mám skoro každé 3 mesiace herpes

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. juuj to mi je ľúto :( a bola si s tým aj u lekárky? Viem, že sú na to také tabletky síce nie sú úplne lacné, ale ževraj pomáhajú

      Odstrániť
    2. nebola som ešte, ani som o tom vlastne neuvažovala ..stále som si postačila s nejakými krémami z lekárne ..ale ďakujem za radu určite pôjdem a vyskúšam tie tabletky :)

      Odstrániť
  8. Pekný článok, nad Cien krémom som rozmýšľala a teraz som rada, že som ho nezobrala.

    Koalas are nice

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Máme to dost podobné. Já musím na stolku bezpodmínečně mít balzám na rty, krém na ruce, krém na nohy, kapesníky, časopisy, knížku a pak taky mobil :)

    New in: October 2014

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Ja nemam nocny stolik, ale nase celo postele (IKEA Brimnes) ma odkladaci priestor a plni tuto funkciu. Mám na nom vylozene svoje oblubene knihy, take evergreeny ku ktorym sa raz za cas vraciam. A nocnu lampu samozrejme. Predtym som tam mala aj Kindle, balzam na pery, krem na ruky a na nohy, ale teraz to mam presunute inde, lebo v spalni teraz s nami spi aj nas syn, takze nehrozi, ze by som si pred spanim citala v posteli, on sa budi (aj) na svetlo. Co sa tyka knih, najradsej mam detektivky a ked su britske, tak to je ideal, milujem ten ich suchy humor a zmysel pre ironiu. Casopisy kupujem minimalne, tzv. zenske uz vobec, ked tak Apetit alebo Marianne Bydleni.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. takze suchy humer a ironia nie je len v romantike:) dobre vediet skusim pozriet aj nejake detektivky :) Inak na svetlo som aj strasna, neviem si predstavit, ze by som byvala niekde na intraku, asi by som tam neprezila :) este ze uz byvam so snubencom a ten sa nejak zmieril s mojimi maniermi :)

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne