pondelok 3. novembra 2014

Hydra8 dokázalo, že zdanie klame


Poznáte to, že síce sa Vám niečo môže strašne páčiť, môže Vám to prísť ako ideálne riešenie a popritom, Vám to proste nesadne? Pred pár týždňami sa mi neskutočne zhoršila pleť, doteraz neviem, čím to bolo a bolo to také zlé, že som zmenila kompletne všetky veci, ktoré som v tom momente používala – make-up, prášok, odličovače, tampóniky, krémy, zmenila som jedálniček a začala som používať nejaké vitamíny. No proste neviete si predstaviť, celé zle..S ničím som nemala takú dilemu ako s pleťovými krémami, nakoľko mám suchú pleť a vtedy sa začalo ochladievať čiže moja pleť bola extrémne suchá a pla. Ako blesk z jasného neba mi došla ponuka na spoluprácu od spoločnosti http://www.medaprex.sk/sk/ , ktorá ponúka veľké množstvo lekárenských výrobkov. Na testovanie som si vybrala denný a nočný krém Hydra8.

Pomerne dlho som sa odhodlávala na skúšanie, nakoľko som sa bála dať si hocičo na tvár, ale keď sa mi už začali robiť šupiny, išla som do toho. Oba krémy sú špeciálne pre suchú pokožku, ktorú hydratujú a chránia pred vonkajšími vplyvmi z prostredia.



Najprv som začala s používaním denného krému Hydra 8 Day, nakoľko na večer som dlhšiu dobu používala krémy na liečenie vyrážok a regeneráciu fľakov, ktoré mi po nich vznikali. Prvá vec, ktorá ma prekvapila (a najprv aj vystrašila) bolo to, že oba krémy sú pomerne riedke. Povedala som si, že predsudky dám bokom, nakoľko už som mala aj gélové krémy, ktoré boli určené pre extrémne suchú pleť a boli fakt super. Takže späť ku krému – krém má veľmi ľahké zloženie, nemá v podstate žiadnu vôňu a veľmi rýchlo schne. Slúži ako veľmi dobrý podklad pod make-up, nakoľko zaschne do hladka a pleť nechá zamatovú.


Asi týždeň som čakala kým ma pleť začne pnúť, pretože som vážne neverila, že tak ľahký krém bude dostatočne hydratujúci. Ale pravda je taká, že fakt je. To, či krém bude dobre hydratovať proste nie je len o jeho výzore ale v prvom rade o jeho zložení. Tu je to zloženie obzvlášť pestré a kvalitné, krém obsahuje pantenty, ktoré udržujú vlhkosť, ženšen, vďaka ktorému sa pokožka lepšie hojí, pupočník ázijský, ktorý chráni pred voľnými radikálmi, prírodnú bakteriálnu substanciu, ktorá chráni DNA a bunkové membrány pred poškodením a mnoho ďalších látok.




Ako sa pleť postupne začala zlepšovať a denný krém sa osvedčil začala som používať aj nočný krémHydra8Aj tento krém je vysoko hydratačný a slúži na rozjasnenie pleti a ochranu pred jej starnutím. Liečivé látky, ktoré sa tu nachádzajú sú napríklad beta-glukán, ktorý taktiež pomáha regenerovať pleť, valeriána a mučenka, ktoré ukľudňujú a resvetranol, ktorý má karcinogénny účinok a podporuje dlhovekosť. Krém je opäť pomerne riedky (aj keď o trolilinku hustejší ako denný) , čiže schne veľmi rýchlo a pleť máte príjemne hladkú a nemastnú. V čom sa pomerne dosť ešte odlišuje od denného krému je, že pekne vonia. Kým denný krém nevonia skoro vôbec, tento vonia tak príjemne, sviežo.



Krémy používam asi tri týždne, pričom pokožka sa mi konečne dala do poriadku. Neviem Vám povedať, či to bolo nimi alebo nie, lebo som toho zmenila naozaj veľa, ale postupne sa začínam vracať aj k starým veciam, ktoré som predtým používala a klop klop zatiaľ je všetko v poriadku. Ak však máte suchú pokožku a máte radi ľahké výrobky tieto krémy sa Vám jednoznačne budú páčiť. Sú to pomerne drahé výrobky (denný krém 50€/50ml a nočný 36€/50ml) ale, sú naozaj kvalitné a pokožku nedráždia. 

A čo Vy? Už sa Vám niekedy stalo, že sa Vám z ničoho nič extrémne zhoršila pleť? Ako ste to riešili? Došli ste na to, prečo to bolo?

12 komentárov:

  1. Ja som 100% presvedčená, že to bolo týmito krémami. Ja od nich momentálne tiež testujem jeden produkt a moje výsledky po mesiaci používania sú neskutočné. Fakt neviem ako to robia, ale popri tvojej recenzii a mojich osobných skúsenostiach som zatiaľ čítala len samé pozitívne ohlasy :)

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to si ma teraz potešila :) ja som fakt mega spokojná a teším sa s ďalšieho nadšeného názoru :)

      Odstrániť
  2. Kebyže mám suchú pleť skutočne ich vyskúšam :3 napísala si to veľmi lákavo :) a pleť sa mi v poslednej dobe neskutočne zhoršila, zaznamenala som to niekedy v Septembri keď som začala používať Biodermu a keď začala škola(stres a pod.) fakt netuším z čoho to môže byť.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) stres býva často prvotným spúšťačom aj u mňa a možno ti nesadol ani ten krém :(

      Odstrániť
  3. No teda nevim, ale krem s cyclomethiconem mi kvalitnim slozenim neprijde....

    OdpovedaťOdstrániť
  4. http://www.omlazeni.cz/recenze/alverde-nocni-krem-s-9525.html drahá , ja odporúčam toto :) aj ked mám dennú verziu je to fakt super a je skvelý pod makeup kedže sa hned vpije ... a aj trochu zmatní , a myslím že pomôže problematickej pleti s tou ružou poliečiť nejaké tie ranky :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za tip alverde je super značka, lacná a fakt dobra :)

      Odstrániť
  5. Mám od nich betaGel na akné a je to malý zázrak - písala som o ňom aj na blogu :-) http://mycosmetictests.blogspot.sk/2014/10/acne-killer.html

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jj ja som čítala, a bola som rada, že opäť ďalší článok, čo potvrdil moje nadšenie :)

      Odstrániť
  6. medik8 je skvělý, buďf za tu spolupráci opravdu ráda =) Taky si na ně brousím zuby =)

    Loveliness By Tess

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne