streda 26. novembra 2014

Každý máme nejaký sen



Minulý týždeň som sa stretla s jednou kamarátkou a bavili sme sa o tom, čo chceme na Vianoce pod stromček, čo by sme chceli budúci rok a celkovo o našich snoch. Trocha ma prekvapila kamarátka, ktorá bola vždy neskutočne veselá kopa, v tom aká bola negatívna, na nič sa netešila a o ničom nesnívala. Kamarátka momentálne nemá najlepšie obdobie, od skončenia školy sa jej ešte stále nepodarilo zamestnať a preto aj chápem, že sa na svet nepozerá cez ružové okuliare ale aj tak.. Snívať treba! Ja osobne si myslím, že sny nás poháňajú ďalej a už len pri ich snívaní je nám aspoň trochu a nachvíľu lepšie. Ja som si pred pár rokmi vysnívala, že by som si chcela pozrieť Peru. Z môjho pohľadu je to teraz úplne nereálne, nakoľko poznávací zájazd do Peru pre dvoch naozaj nie je niečo, čo by som si mohla dovoliť ale nevadí. Snívam o tom, že raz tam pôjdem a bude to naozaj úžasný výlet. Nevadí mi, ak si Peru pozriem o 5 či možno aj o 20 rokov, raz si ho proste pozriem a bude to jeden z najkrajších zážitkov.






Keď som na http://www.sheinside.com/ videla sveter, ktorý mám na fotkách na sebe hneď mi pripomenul Peru a ľudí, ktorí tam žíjú. Sveter je veselý a krásny a hneď keď mi dorazil povedala som si, že ak tam raz pôjdem určite si ho vezmem so sebou. Vaším snom nemusí byť ísť do Peru, kľudne to môže byť len to, že zmaturujete, alebo, že si zajtra v tých vysokých opätkoch nezlomíte nohu, ale snívajte, aj keď sa Vám pár dní nedarí, naozaj to robte, pretože potom začnete na svojich snoch pracovať a Váš život bude ešte krajší.

Dnes som Vám len chcela trochu pripomenúť, že aj keď je stred týždňa a máte toho možno nad hlavu, aby ste si večer pred spaním možno trochu zarozmýšlali nad tým, čo by ste chceli. Vaše sny sa nemusia splniť hneď, ale verte mi, že to neznamená, že sa nesplnia nikdy.

A čo Vy? Snívate? O čom?

15 komentárov:

  1. Pekne si to napisala. Takto ja mam vysnivane Irsko, co je teda lacnejsie ako Peru, ale aj tak... Treba setrit, hlavne ked auto a ine veci su dolezitejsie ako par dni niekde prec... Ale tak snivat mozem, viem ze tam raz pojdem a to mi ku stastiu zatial staci :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veď to, že toľko vecí je dôležitejších :/ ale nevadí, presne raz pôjdeme aj jedna aj druhá a bude to super!

      Odstrániť
  2. Taky si myslím, že snít je velice důležité. Mě se vždycky líbila Latinská Amerika celkově, hlavně Mexiko je kouzelné :)

    Victoria ´s Secret - Vánoční Giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja idem do Mexika na jar a som strašne zvedavá ako bude :)

      Odstrániť
  3. Já se snažím malými sny dostat k těm velkým..zatím to z velké části funguje, tak snad to tak půjde i dál =). Člověk jen musí věřit, sobě!! A ve své schopnosti..a když k tomu má ještě podporujícího partnera, tak pak je to jako milostná báseň =D

    Držím palce,
    Michael
    www.ontheleaf.net / facebook / Bloglovin / ig: @majki

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. podľa mňa to urči tak funguje, nemám o tom vôbec pochýb!

      Odstrániť
  4. Pekný sen, tiež som toho názoru, že treba snívať a byť pozitívny :) Ja momentálne snívam o tom, že sa už budúci rok osamostatním, budem mať super prácu, čo ma bude baviť a budem ďalej cestovať :D Po splnení sna Ameriky, mám sen vyraziť niekam do Ázie a je mi jedno, kedy to bude, viem, že raz mi to vyjde :) Držím palce, nech ti tvoj sen vyjde čo najskôr ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. A máš krásny svetrík ! Mám podobný s takýmto štýlom, musím ho nafotiť na blog, ale nemá ma kto fotiť :/

    veronikakrasnicka.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vidíš, Amerika, to je tiež jeden z mojich snov :) tých cestovateľských mám akosi veľa :) ďakujem za krásne komentáre a verím, že sny vyjdú :)

      PS: rýchlo nájdi fotografa dobrých svetrov nikdy nie je dosť možno sa inšpirujem ku kúpe ďalšieho :)

      Odstrániť
  6. môj ocino zbožňuje južnú ameriku, bol už v brazílii a teraz si kúpil na 50 výlet do peru, išiel saám na tri týždne:D
    ale šla by som aj ja, však to krásna krajina

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Moc hezky napsané, a máš pravdu :) já teda nemám úplně cestovatelské sny (ikdyž, něco by se asi našlo) :D ale chci si jednou, a přesně jak říkáš ty, je jedno jestli za rok, nebo za 10 let, pořídit Vlkodava, a naplno se mu věnovat! Je to můj sen :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Já zastávám názor, že když je člověk plný optimismu, tak přitahuje optimistické věci a vše se mu daří :)
    Na fotkách ti to moc sluší! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. presne Peru patrí aj medzi moje vysnívané destinácie:)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Súhlasím s tebou, že keď človek niečo naozaj chce, tak si to v živote zariadi tak aby to dosiahol.. je to všetko iba o prioritách :) aa tiež by soom strašne chcela pozrieť Peru! Musí tam byť úžasne!

    LadyinBlack

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne