piatok 21. novembra 2014

Pre veľký úspech ešte raz


Keď sa nad tým zamyslím, tak v zime používam podstatne viac prípravkov na vlasy ako v lete. Vlasy potrebujú viac výživy, ťažšie sa s nimi robí a omnoho ťažšie udržia požadovaný tvar. V lete nad nimi často kapitulujem, pretože mi je aj tak teplo a v polovici dňa aj tak skončím s vlasmi v cope. Aký má zmysel si ich potom ráno 15 minút žehliť keď aj tak sa mi po pol hodinovej ceste prepchatým autobusom spotia a opäť zvlnia. Zima, je ale iná vec, ak neprší nemám dôvod ignorovať ich a preto sa s nimi v tomto období vyhrám naozaj viac.

Jedna vec, ktorú som vo veľkom začala robiť tento rok je, že riešim ich objem. Ako ste si mohli všimnúť mám pomerne dlhé vlasy, ktoré sú ťažké a majú tendenciu rýchlo splyhnúť. Ak si k tomu pridám čiapku alebo niečo obdobné vlasy mám ako placku za dva dni. Aby som teda nemala plackovité vlasy riešim to dvoma spôsobmi – tužidlom a suchým šampónom, o ktorom Vám napíšem budúci týždeň. 


Celkom dosť v poslednej dobe používam aj lak na vlasy – jednak preto, že si ich častejšie upravujem (najmä žehlím, ale sem tam aj natáčam) a ak chcem, aby mi vlasy dlhšie vydržali upravené je to nevyhnutnosť. Vlasy sa snažím nezlepiť, skôr len zceliť zabezpečiť, aby nelietali kade tade. Vždy sa snažím dodržovať 30cm vzdialenosť, inak by som ich fakt druhý deň nerozčesala. Nakoľko som už predtým od Kallosu skúšala veci z radu Keratin, vyskúšala som teraz aj lak, ktorý by mal tiež obsahovať túto zložku a tým pádom ich aj vyživovať. Lak je obrovský má 750ml a neuveriteľnú cenu 3,99 €.



Tužidlo som dlhé roky nepoužívala lebo som celkom nechápala jeho podstatu ale na niektoré veci proste treba dozrieť. Nemá zmysel používať ho, ak si nechávate vlasy voľne preschnúť, ale ak si ich fúkate tak by som nad ním určite pouvažovala. Vlasy sú jednak po použití tužidla nadýchanejšie, lepšie sa tvarujú, majú viac objemu a hlavne sú fixovanejšie a účes má potom lepší tvar. Ja momentálne používam Kallos tužidlo pre objem vlasov (300ml/3,39€), ktoré je lacné a plní všetko, čo od neho očakávam. Tužidlo nanášam na vlhké vlasy tak, že si ho nastriekam do ruky a následne nanesiem do vlasov ku končekom. Na stránke sa odporúča nanášať tužidlo rovno ku končekom, ale mne to príde divné. Praktickejšie mi príde dať si ho do rúk a až následne na vlasy. Inak množstvo používam asi vo veľkosti tenisovej loptičky. Následne vlasy dofúkam svojim kulmofénom a som nadmieru spokojná. Sú krásne uhladené, majú objem a pekný tvar. 


Všetky výrobky som objednávala z http://www.kallosshop.sk/, kde okrem Kallosu zoženiete aj výrobky LAB či Subrina.

A čo Vy? Používate tužidlo? Gél na vlasy? Lak? Ak nie, prečo?

8 komentárov:

  1. Bez laku na vlasy sa v zime nezaobídem a keď už sme u toho, tak som zistila, že sa mi minul a súrne potrebujem nový (aj dva tri!!). Tužidlo si dávam tiež len vtedy keď si ich suším fénom inak ho ani nepotrebujem. Žehličku zapínam v zime často, proste keď vlasy uschnú a vidím ten výbuch brčiek tak žehlička je moja záchrana pred pohľadmi tipu "Co chceš zjeve??!!" Inak vďaka za tip, je čas znova prebrúzdať Kallosové stránky... :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. čo chces zjeve :DDD môžeš ty toto napísať :) ale súhlas, žehlička dokáže fakt divy vidím to sama na sebe :)

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne