utorok 11. novembra 2014

Spotrebované za október

Čím lepším v podstate začať týždeň ako sumarizáciou minutých výrobkov za minulý mesiac? Snažila som sa urobiť tento príspevok prehľadnejšie tak snáď sa mi to podarilo :)


1, Ziaja očný krém - ďalší super Ziaja výrobok, ktorý určite odporúčam najmä teraz na zimu. Mne tento očný krém ostal ešte z minulého roku, takže som ho chcela domíňať a tak sa stalo. Krém je z kozej rady a je trošku hutnejší a mastnejší. Ak Vás trápi suché očné okolie a nechcete do krému moc investovať tak zaručujem, že nič lepšie nenájdete. Kúpim znovu!

2, Logona Vanilkový krém na ruky - recenzia klik:tu tento krém som tiež vytiahla po zime s tým, že ho musím konečne domíňať. Opäť som sa zamilovala do tej krásnej vanilkovej vône, až mi je teraz ľúto, že je preč. Krém krásne ruky hydratoval a boli po ňom vyživené a hebké. Kúpim znovu!

3, Sante krem na tvár- recenzia klik:tu na rozdiel od prvých dvoch výrobkov, tento krém som práve domíňavala z leta nech si ho nemusím odkladať. Na konci leta som mala krému naozaj máličko takže minúť ho nebol vôbec problém. Krém bol v lete veľmi príjemný, pekne hydratoval a krásne pracoval s make-upom. Na zimu by mi jeho hydratácia nestačila ale v lete by som si ho kľudne kúpila zase. Kúpim zase!
 

4, Weleda levanduľový sprchový gél- ja Weleda sprchové gély zbožňujem! Krásne voňajú, sú šetrné voči pokožke a majú naozaj kvalitné zloženie. Nič iné sa mi k tomu napísať nedá, len kúpim znovu vo veľkom balení!

5, Marvis pasta - zopár Marvis pást som mala z Ladyboxov a priznám sa, že som ich akosi nepochopila. Ak sa nemýlim tieto pasty stoja viac ako 8€ v plnom balení a ja veru netuším, preto je ich cena taká vysoká. Ak je to zložením, tak ok, beriem, ja sama mám rada kvalitné zloženie a som ochotná priplatiť si. Ale aj je to len pekným obalom a značkou tak veru nič moc. Toto bola mätová verzia a poviem Vám, klasický Odol je viac mätový ako táto pasta.. Nekúpim zase!

6, Weleda citrusový sprchový gél- platí to isté, čo pri levanduľovom chcem celé balenie :) 


7, La Roche Posay odličovacie mlieko - ako som Vám písala na zimu preferujem na odličovanie mlieka. Ak nemám doma mlieko samozrejme aj micelárka sa dá, ale mlieko je lepšie, pretože je pre suchú pokožku pohodlnejšie. Toto La Roche Posay bolo naozaj výborné. Neskutočne dobre odlíčilo aj vodeodolnú špirálu, príjemne voňalo a pokožka po ňom bola krásne hebká. Kúpim znovu!

8, Manhattan čistiaci gél na tvár- túto vzorku som mala doma dlhšie ako je dobré avšak bola taká dobrá, že mi ju fakt bolo ľúto minúť. Gél krásne odličoval pokožku, krásne voňal a bol veľmi jemný. Netuším, kde sa Manhattan predáva, ale ak by som ho našla kúpim znovu!

9, La Roche Posay odličovač očí - kým mlieko La Roche Posay bolo fakt dobré, táto očná micelárka bola fakt tragická. Nešla s ňou odlíčiť žiadna riasenka a dokonca ani niektoré tiene. Je to divné, pretože kedysi dávno som si ju zvykla kupovať pravidelne ale teraz..celé zle..Neviem, či La Roche zmenili zloženie alebo čo sa stalo, ale nekúpim znovu! 


10, Wet and Wild púder - ak vidíte niečo ospevovať americké youtuberky nie vždy to veru aj stojí za to. S nadšením som si objednala zopár vecí Wet and Wild, čakala na nich asi mesiac a potom mi došli a väčšinu som rozdala kamarátkam. Povedala by som (z toho, čo som mala) , že je to značka na úrovni Miss Sporty.Tento púder bol toho dôkazom a naozaj nestál za nič. Rýchlo sa minul, nedala sa ním prepudrovať mastná pleť pretože sa zgrčol a to papierové balenie sa začalo rozpadať asi po mesiaci. Nekúpim znovu!

11, Max Factor Ageless Elixir make-up- recenzia tu:klik toto bol jeden z prvých takých drahších make-upov, ktoré som si kedy kúpila a musím napísať, že naozaj stál za to. Make-up krásne kryl, skvele pokožku zjednotil a krásne mi sadla farba. Make-up je trochu mastnejší takže je určite lepší pre suchšiu pleť, ktorú bude pekne hydratovať. Má penovú konzistenciu, ktorá sa skvelo nanáša a naozaj vydrží celý deň. Kúpim znovu!

12, Avon Brazil Beat - skoro každý rok sa nechám zlákať týmito letnými Avon limitkami. Sú to pekné, lacné voňavky, ktoré sa dobre nosia ak je vonku 35 stupňov. Túto by som si už nekúpila ale inú limitku zase vyskúšam.


13, Ryor peeling - recenzia tu: klik ako sa menia roky tak sa menia Vaše preferencie a tak to bolo trochu aj u tohto peelingu. Najprv som ho mala veľmi rada, ale akosi sa moja pleť za tie roky stala suchšou a citlivejšou a tento peeling mi bol zrazu veľmi drsný. Z toho dôvodu som ho nevedela dlho minúť, pretože som vždy radšej zvolila nejaký jemnejší. Nerada však veci vyhadzujem tak som sa hecla :) a minula som ho. Je naozaj dobrý, ale nie ak máte suchú a citlivú pleť. Nekúpim zase!

14, Bielenda Karoten telové maslo- recenzia tu:klik tak toto telové maslo som si vyslovene šetrila, pretože to je jeden z NAJ výrobkov, aké doma mám. Chcela som si ho nechať na obdobie po dovolenke, aby som si zachovala a predĺžila opálenie..Dovolenka sa však tento rok nekonala, takže som ho minula ako bežný krém. Kúpim zase!

15, Taft 7 day shine - tak prosím pekne toto je maska alebo kúra na to, aby ste mali 7 dní krajšiu, sýtejšiu farbu na vlasy. Smrdí to ako farba na vlasy a absolútne nič to nerobí. Škoda času, ktorý som týmto výrobkom zabila..Nekúpim zase!

 

16, Ruby Rose trblietavý lak na nechty - z tohto laku som minula len polovicu lebo uschol a stvrdol na kameň :/ pochopiteľne nekúpim zase!

17,  Essence Better than gel nails -recenzia tu:klik na tento lak som našla na svojom blogu asi 6 recenzií a stále platí, že je to ten najlepší nadlak aký na tomto svete podľa mňa je. Každý lak mi s týmto nadlakom vydrží minimálne 5 dní a často aj celý týždeň. Je to proste ten najlepší výrobok aký má Essence a aký doma mám. Kupujem si ho vždy v Tescu na Kamennom námestí a vždy asi 5 kusov naraz aby som ho mala aj do zásoby. Stojí 2,9 € a ak ho nemáte bežte si po neho! Kúpim zase!

Tak toto boli moje októbrové spotrebované výrobky. Bilancia je 11 výrobkov, ktoré by som kúpila zase a 6 výrobkov, ktoré už nie. To nie je veru nič moc, takže dúfam, že budúci mesiac bude lepší!
A čo Vy? Koľko ste toho minuli minulý mesiac? Mali ste nejaký výrobok, čo tu spomínam?

24 komentárov:

  1. Pekna spotreba, ale nezkousela jsem ani jeden produkt :)
    Beauty of pink

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já jsem měla ten oční krém a byl super, navíc za pár kaček :) ale hodně mě zaujal make-up :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Levandulový sprcháč..musím vyzkoušet =)
    A Marvis pasta..máme zázvorovou, dech a pocit v ústech zůstává po ní dlouho svěží, déle než po jiných pastách..co mi vadí je fakt, že málo "pění".
    Prima úterý,
    Michael
    www.ontheleaf.net / facebook / Bloglovin / ig: @majki

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ten sprcháč je naozaj super-krásne vonia a je veľmi kvalitný!

      Odstrániť
  4. Karoten vypadá moc lákavě :). SUper recenze

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Značka Manhattan sa predáva v drogériách v Rakúsku a Nemecku.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. No mne sa krabica so spotrebovanými výrobkami plní, tak som zvedavá na svoju bilanciu. Veľmi ma zaujal Logona krém na ruky. Manhattan, aspoň čo sa týka dekoratívky, by si mala zohnať v Rakúsku :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. keď pôjdem na trhy do Viedne mrknem sa :)a teším sa na príspevok o tvojich minutých výrobkoch :)

      Odstrániť
  7. Super recenzia len škoda že mi ani jeden produkt nič nehovorí :/

    http://lovelybeautybook.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ten oční krém od Ziaji mám moc ráda, koupila jsem ho prvně sestře, ale protože jsem s ním byla moc spokojená, koupila jsem ještě jeden pro sebe. :D :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. A chtěla bych tě pozvat na mou Giveaway, který trvá do čtvrtka, hodně štěstí! :)

    http://shades-of-silvie.blogspot.cz/2014/10/giveaway-1-blog-birthday.html#comment-form

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Absolutně souhlásím s Essence Better than gel nails!!!! Nejlepší věc na světě

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Nič z týchto veci som nemala, ale zaujal ma ten nadlak od Essence, ak preglgnem, že táto značka je podľa mňa "pre deti", tak by som ho aj skúsila. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ten nadlak je vážne to najlepšie čo podľa mňa v drogériách je :)

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne