sobota 1. novembra 2014

Veríte tomu?


Black White Long Sleeve Plaid Belt Coat



Priznám sa bez mučenia, že posledné dni som trochu ako letný blázon. Akosi som ešte neprijala myšlienku, že prišla zima a tak si po vonku pobehujem v koženej bunde alebo baloňáku. Mne sa proste ešte nechce veriť tomu, že už prišla zima. Nakoľko som mestské dieťa, ktoré sa ani nevie lyžovať zima mi naozaj veľa nehovorí. Jediné čo sa mi s ňou spája sú moje narodeniny, Vianoce a meniny, ktoré sú každoročne jediným dôvodom, prečo sa na toto obdobie teším.

Druhým dôvodom sú zimné kabátiky, klobúčiky, rukavice, ktoré sú v posledných rokoch v móde čoraz viac a viac a preto mám aspoň o jeden dôvod tešiť sa naviac. Minulý týždeň som si kúpila jeden pomerne predražený kabátik u nás, ale chcela by som ešte jeden, taký nie úplne tradičný, skôr možno štýlovejší. V pomere cena a kvalita najkrajšie vychádzali na http://www.sheinside.com/, odkiaľ už mám jednu bundičku a som spokojná, tak zvažujem aj kabát. Zaujali ma tieto, čo poviete?








Green Batwing Sleeve Lapel Woolen Coat



Red Long Sleeve Oblique Zipper Pockets Coat



Blue Lapel Long Sleeve Pockets Woolen Coat



Black White Long Sleeve Plaid Belt Coat


Tak teraz rozmýšľam či krátky, dlhý, praktický alebo štýlový. Na výber sú naozaj stovky kabátov záleží len od toho, čo sa Vám páči. 

A čo Vy? Ktorý kabát sa Vám páči najviac? Kúpili ste si nejaký túto zimu? Plánujete? Nosíte už dlhé kabáty? 

20 komentárov:

  1. Ten ciernobiely sa mi paci najviac :D Najma kvoli opasku, krasny detail :D Aj zeleny je krasny (60s!!:D), ale by som sa asi bala ze co to je za material :D
    Ja sa uz neviem dockat nosenia kabatov a vyhliadnuty mam tento http://vintage-frills.com/wp-content/uploads/2013/11/Coat-2.jpg :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. wuaa ten tvoj to je iná pecka! ten vyzerá mega luxusne, asi by som sa ho aj bála zobrať do mhd :)

      Odstrániť
  2. Ja tiež behám vo veste alebo v plášti a ked som si bola pozrieť kabátik tak som žiadny nenašla, len samé oversize a tie mi nesedia....ale tieto su moc krásne!:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja som už dnes rezignovala a išla som v kabáte :) ale aj tak mi bola zima :/

      Odstrániť
  3. Ten černobílý s mašlí je dokonalý, hodně se mi líbí i ten zelený, ale pouze střihem, barvu bych volila jinou :)

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jj ten zelený je super, mňa na ňom práve zaujala aj tá farba tá je podľa mňa tiež super :)

      Odstrániť
  4. Ten čiernobiely je úplne super. A tiež sa ťažko vyrovnávam s tým, že pomaly prichádza zima, ja chcem teplo !!!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. čierno-biely je úžasný!
    mám strašne veľa zimných búnd, ale chýba mi kabát. ale cez internet sa neodvažujem kupovať, som vysoká a kabát mi musí dokonale sadnúť, takže spolieham sa na vianočné nákupy v Liverpoole a Manchestri, lebo na Slovensku na vysoké baby nemyslia...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som si kúpila jeden v Mangu ale tá cena bola taká, že tu by som tri za to mala a preto rozmýšľam, či to proste nerisknúť zase a nevyskúšať. Našťastie som však generická veľkosť, takže okrem vysokých cien v obchodoch nemám problém:)

      Odstrániť
  6. Mně se nejvíc líbí ten červený, ale bála bych se kupovat ho přes internet. Na fotkách vždycky všechno vypadá mnohem líp než v reálu. Alespoň podle mých zkušeností...

    OdpovedaťOdstrániť
  7. čiernobiely je krásny :) ja mám rovnakú dilemu, a ak sa mi už nejaký kabát páči tak je príliš vysoká cena alebo sa nájde nejaký problém prečo nie :) po novom sa neviem rozhodnúť pre farbu, či čierna kremová alebo khaki :) dileeema s týmto ročným obdobím

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Moc se mi líbí ten černo-bílý! Hlavně ten pásek :) Já sama už vytáhla svůj modrý kabát :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Mňa najviac asi zaujal ten červený krátky. Veľmi pekným detailom je ten šikmý zips :) ja som si tento rok na zimu kúpila zelený kabátik v sekáči a som mega spokojná. Po zelenom som túžila už veľmi dlho :) inak mám v zásobe ešte sivú klasiku a červený :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Ten poslední je úžasný, navíc se mi na něm moc líbí ten pásek :) Ten bych brala hned :)

    REALASH GIVEAWAY ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Ja som na tom úplne tak isto:D Minule som dokonca vyšla len v tielku a mikine a hneď som to oľutovala :P Tie kabátiky vyzerajú super, najmä ten prvý, ale neviem neviem či v ňom bdue teplo :)

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Aj ja chodím ešte v koženke a príde mi to dosť divné, aby som ja v novembri nosila tenkú bundu a nie poriadneho maca. Aj dnes bolo pekné počasie a vlastne celý týždeň je krásne.
    Ja by som chcela už konečne nejaký pekný kabátik, ale u nás sú také predražené, že až a kvalita za tú cenu nič moc. Takže si budem ešte musieť počkať kým nenájdem niečo čo si poviem waw toto musím mať a nebude mi vadiť ani cena.
    Zaujímavý výber. Ja si na sebe neviem predstaviť ani jeden z nich, aj keď možno ten červený/vínový? Ten je taký obyč a zároveň neobyč.

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne