piatok 7. novembra 2014

Zlá skúsenosť s hodinkami Marc Jacobs a Storm


Viem, že som Vám ešte v lete napísala, že Vám poviem, a odfotím, čo som dostala na štátnice ale už som mala napísané tri príspevky, ktoré som vymazala takže som potrebovala trochu skrotiť môj hnev, kým som Vám mohla napísať, čo som vlastne dostala.




Vec sa má tak, že veľmi ,,kreatívne“ tak ako veľa báb som neskutočne chcela Rose Gold hodinky Michael Kors. Prešla som si kvôli nim Rakúsko, Maďarsko, letiská ale mne sa proste žiadne nepáčili. Chcela som obyčajné, klasické hodiny bez kamienkov, farieb, hocičoho- proste jednoduché Rose Gold hodinky. Tie som teda nezohnala, ale našla som rovnako pekné hodiny Marc Jacobs. Nebol to síce Michael Kors, ale čert to ber, pekné boli a navyše ich mali v kamennej predajni na Slovensku, kde by mi odpadol problém s prípadnou reklamáciou. Tak som si ich teda kúpila za nemalé peniaze (tuším 250 €) dala som si ich v obchode nadšená na sebe a došla som o pár hodín domov a to ružové zlato mi zmizlo zo spodku hodiniek. Myslela som, že ma doma fakt klepne na mieste. Chápete to??? Dáte na staré peniaze skoro 8000 korún za hodinky a za dve hodiny sú zašuntelé a bez farby. S plačom a nervami som sa pozrela na internete, kde sa na to sťažovalo pomerne veľa ľudí, lebo, že tá ružová je len nástrek a vplyvom potu a neviem čoho sa zmýva. Ok beriem, ale fakt sa mi nepotia zápästia a za dve hodiny??? Dodávam, že som tam nemala voňavku ani nič. Druhé ráno som nabehla do obchodu a reklamovala hneď hodinky, čo našťastie išlo a predavačka mi vrátila peniaze.



V tom momente som sa rozhodla, že rose gold hodinky nechcem a kúpim si nejaké zlaté. Doma som mala jedny strieborné Stormy, tak som si povedala, že tie síce nie sú až tak štýlové, ale sú pekné a kvalitné. Došla som do obchodu, vybrala som si (stáli okolo 200 €) kúpila som si ich a celá nadšená, že aký mam elegantný kúsok som išla domov. Na druhý deň!! Som si všimla, že hodinky mám zo spodu celé ošúchané až do strieborna. Fakt som si myslela, že už si zo mňa niekto strieľa- ešte som sa na to pýtala predavačky (po prvotnej skúsenosti) že či sa im niečo také stáva a ona, že nie nikdy.. No takže stalo sa, išla som tam, reklamovala som a našťastie mi to uznali. Čo šťastné nebolo, že som si mohla vymeniť hodinky, čo som pochopiteľne nechcela- strieborné som doma mala, rose gold už nikdy a zlaté za 200 € už tiež nie..No ale smola, tak som si teda kúpila strieborné, za ktoré som potom ešte aj doplácala :D tie som nosila tri týždne, kým sa mi ošúchal celý spodok, ale poviem Vám, už som kapitulovala. Mám ich na ruke, hodinky za viac ako 6000 korún, ktoré sa mi po týždni ošúchali.


A tak mi napadla irónia života, zo stránky http://postovnezdarma.cz/ som dostala hodinky za prosím pekne asi 12 € klik:tu , ktoré nosím už asi tri týždne a nič im nie je. To je najdlhšia doba spomedzi tých, ktoré boli viac ako 10x drahšie a nič im nie je. Inak, ale obdobný prípad je aj moja mamina, ktorá si objednala asi pred 4 rokmi nejaké katalógové hodinky za rovnakú cenu a tiež vyzerajú ako nové a nič im nie je.

Takže čo z toho vyplýva? Drahí moji čitatelia neviem..že som sa dala dobre napáliť v slovenských obchodoch, že mám na ruke buď hodinky za 12 € ktorých farba má lepšiu výdrž ako hodiniek svetoznámych dizajnérov, alebo mám na ruke hodinky za 200 € ktoré majú zničený spodok, ako keby som ich nosila 10 rokov.

Takže toľko k môjmu hlavnému štátnicovému darčeku, som z neho nadšená.

A čo Vy? Aké máte hodinky? Stalo sa Vám niekedy niečo podobné? Čo ste robili? 

16 komentárov:

  1. Já mám skvělou zkušenost s hodinkami Fossil. Mám už troje (stříbrné, zlaté a růžové zlato) ty první dvoje mám už asi 3 roky a ty poslední jsem dostala letos. Musím říct, že jsem je nosila denně a není to na nich vidět. Nosila jsem je pořád i při přestavbě baráku, takže jsem klidně hodinkama někde zavadila a nejsou na nich rýhy ani škrábance. A cena hodinek cca 3000 - 4000 Kč. Přiznám se, že moje nadšení z této značky nevyprchalo a určitě si nějaké další pořídím.

    Maru UltimateChic

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mně ty hodinky od Korse příjdou jako strašnej kýč. :-) Mám vyhlédnuté od Axcent od Scandinavia, myslím, že se ten model jmenuje Balance, původně se mi hrozně líbily v růžovém zlatě, ale nevím, jestli by mi slušelo jinak nosím jen bílý kov.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já mám zlaté DKNY a už několik let a jsou skoro jako nové :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som si pred rokom kúpila strieborné DKNY NY 8485 cez internetový obchod a neľutujem, sú krásne a som s nimi veľmi spokojná.

      Odstrániť
  4. No, tak pri týchto značkách platíme hlavne za meno značky všakže:) Keby nám išlo o kvalitu stojčeka atď, tak a musím pozerať inde... Ale čo narobíme, keď sú také pekné...ja mám od promócií Fossil a je síce na nich vidieť, že sú už nosené, no mám ich na ruke fakt denne a vôbec na ne nedávam pozor...takže za tých 180eur asi aj stoja...nosím ich fakt rada...

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Coooooo? Normalne som ten clanok citala s vyplestenymi ocami....toto nemyslis vazne...tak teraz si mi dala chrobaka do hlavy lebo na Vianoce som si chcela kupit strieborne od Jacobsa a bud rok zlate od Korsa

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. ja hodinky nenosim...nejake mam, co som dostala na nejake narodeniny (ked som mala asi 12 rokov), ale pride mi to..v case mobilov zbytocnost. a ako doplnok...radsej naramok, ktory nie je taky tazky. a u mna je tiez problem...ze mam extremne tenke zapastia. takze vsetky hodinky by som si musela davat upravovat, lebo tak tenke ako ja potrebujem sa skratka nevyrabaju. a taktiez... ked mam cifernik hodiniek sirsi ako cele zapastie...tak to skrakta nevyzera dobre :D ale inak...200 € by som za hodinky nedala asi ani kebyze som milionarka. (ale naodsudzujem teba, ze ano, viem ze kazdy ma ine priority a ze kazdy ma pravo davat svoje peniaze za co len chce :) ale uznavam, ze taketo skusenosti by ma nastvali. vseobecne mam v poslednej dobe pocit, ze vela veci sa predava strasne nekvalitnych

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Noo tak toto je riadne na prd (ospravedľňujem sa za výraz), mňa by už porazilo. Ja už by som si v obchode, v ktorom sa mi niečo "pokazilo" nič nekúpila :( ale nemohla si to vedieť no. Mne sa tak zdá, že tam predávajú skôr nejaké fejky ako dizajnérske kúsky..to už radšej odporúčam objednať si niečo z ebay a za polovičnú cenu:p

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ty jo, já bych si po zkušenostech se šperky už nikdy nekoupila nic, co má na sobě prostě napsáno pozlaceno či postříbřeno. Odírá se to hrozně... U hodinek má snad být trvanlivější PVD. (Jasně, vždycky se tam něco musí dát nahoru, jak jinak byste na v základu bílou ocel dostali barvu a tudíž to vždycky po nějaké době nošení bude znát a taky tam bude hrát roli to, jak drsně s hodinkama zacházíte, jestli s nima manuálně pracujete, odíráte je nebo je nosíte jen na ven či do práce.) Nejsem ani hodinář, ani zlatník, nerozumím tomu zas tak dokonale, no, ale asi tak. To, že je to značka a stojí to ukrutně moc, ještě neznamená, že jde o kvalitu. Prostě je to teď hrozná hitovka, všem se to hrozně líbí (nechápu, proč, mně osobně vůbec), tak je to skvělý byznys. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. pri čítaní som si myslela že na záver bude poznámka že si robíš len srandu, fakt som nevedela či sa mám smiať alebo plakať - mňa by už bolo dávno porazilo a tú negatívnu reklamu akú by som napísala na ich stránku by si zapamätali do smrti.. to je už vážne vrchol ..je síce fakt, že si platíme len za značku nemalé peniaze ale takéto veci by sa naozaj nemali stávať .. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. strašne som chcela M.Jacobsa, nakoniec nemali konkrétne môj vybratý model, tak som kúpila Guess-ky. Mám ich rok, zlaté, a sú úplne neporušené. Cena asi 120€. Po tomto fakt neľutujem, že som si vybrala práve tieto...

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Ďakujem Vám všetkým za krásne komentáre a za tipy na kvalitnejšie hodinky. Ak Vám mám pravdu povedať, neviem či si niekedy ešte kúpim zlaté či rose gold hodinky pretože mi z toho ostala naozaj hrôza :( asi ostanem len u strieborných (tie mám teraz do zásoby:/ a potom u hodiniek s koženým remienkom, tam sa mi môže maximálne zodrať a to si ľahko (a aj celkom lacno) kúpim nejaký nový. Ďakujem za spolucítenie :) a držím palce a lepšiu ruku každému, kto si bude kupovať hodinky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Ahoj, mam už piaty rok zlate hodinky Esprit s kamienkami a su stale ako nove. Kupovala som si ich v Taliansku a stali asi 100€. Odporucam.

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Ty jo tak to jsi mně překvapila. Zrovna minulý týden jsem zkoušela od MJ dvoje hodinky na ruce seděli krásně ale nebyly pro mne dost výrazné. Pak jsem teda přemýšlela nad Korsem obdivovala jsem ty hodinky na netu. Jenomže moje zápěstí je opravdu abnormálně hubené to snad nemá nikdo. Ty hodinky byly na mém drobném zápěsté obrovské ciferník přes půl ruky a vypadalo to hrozně:/. Tak jsem ještě zabrousila do Guessu a zkoušela tam nakonec jsem vybrala zlaté náramkové s kamínky nepřeplácané prostě jednoduché. Mamka už jedny má přes rok a nijak poškozené nejsou tak snad jsem vybrala dobře.

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Ja mám rovnakú skúsenosť. MK rose gold mi zmizla farba po 3 týždňoch nosenia, peniaze mi vrátili. Objednala som si druhé, tentokrát zlaté z Anglicka a medzi jednotlivými dielikmi už černajú po mesiaci!!! skončila som s touto značkou, aj drahými hodinkami, nestojí to za to!

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne