nedeľa 7. decembra 2014

Čo kúpiť na Vianoce priateľovi


Ako som sľúbila minulý víkend dnes Vám prinášam zopár tipov na darčeky pre priateľa. Ja už mám toho svojho vybaveného a kúpila som mu aj niečo z tipov, ktoré mu prinášam.Tak ako minulé víkendy aj dnes som vám jednotlivé tipy rozdelila podľa ceny, aby si každý vybral podľa svojej peňaženky. 
Takže, čo som si pre Vás pripravila?

Do 5€:






Myslím si, že kozmetika na bežné použitie je veľmi dobrým darčekom, ktorý nielen poteší ale bude aj reálne využitý. Ak je Vás rozpočet nižší, sada nejakého dobrého sprchového gelu a guličky určite poteší. Ja by som sa popozerala po nejakých ,,uchytených" značkách a verím, že Nivea a Gilette nimi určite sú.




Do 10€:


Ak je Váš rozpočet o čosi väčší, môžete si dovoliť aj trochu vymýšľať. Neviem ako Váš priateľ,ale ten môj si vlasy každé ráno géluje, takže stylingových výrobkov má väčšiu spotrebu ako ja. Nemám to síce overené, ale myslím si, že by ho nejaký lepší stylingový prípravok potešil. Aby ste mu urobili akoby tematický balíček stačí ak k vosku či gélu doplníte šampón a máte o balíček postarané.








Do 20€:



Ak je Váš rozpočet do 20€ neváhala by som ani sekundu a kupovala by som voňavku. Dobrou kúpou určite bude Davidoff Cool Water, čo je príjemná svieža vôňa najideálnejšia na leto, ale dá sa celý rok. 

Do 30€:



Ak je Váš rozpočet do 30€ rovnako by som zvolila voňavku. Veľmi pekná vôňa, ktorá nielen krásne vydrží ale aj vonia je Lacoste Red. V dnešnej dobe je vďaka internetu táto voňavka aj za veľmi dobré ceny, čo ju robí ideálnym darčekom. Lacoste má podľa mňa veľmi príjemné pánske vône, v ktorých neprevláda jedna prísada (ťažko o nich povedať, že by boli príliš športové, príliš ťažké, príliš sladko... proste nič príliš takže sú tak akurát) a preto sa dobre kupujú ako darček, pretože je pre nich viac ako pravdepodobné, že sadnú skoro každému. 

Nad 30€:



Ak máte vyšší rozpočet, čo tak investovať do nejakej techniky? Ak sa Váš priateľ holí a vy máte radi oholené mužské hrude určite mu zožeňte nejaký holiaci strojček na telo. Napríklad aj tento Braun, ktorý môže navyše použiť aj v sprche, čo ocení nejedna polovička :)

 A čo Vy? Čo ste kúpili Vášmu priateľovi? Alebo čo mu plánujete kúpiť?

8 komentárov:

  1. Ja pritelovi tento rok kupovala bunda, dokoupim jeste nejaky kosmeticky balicek a knihu Doba jedova, jelikoz on se hrozne zajima o takove skodliviny, kde vsude hsou, jako ecka apod. :) :D Jinak super tipy :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Moc pěkné tipy jak obdarovat muže :) Já letos kupovala bráchovi a tátovi hlavně takéto deodoranty a voňavky

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Vacsina muzom prave z kozmetiky nadsena nie je :-)
    Biela Mačka

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ja som to tento rok vyriešila koncertným DVDčkom a šatkou na krk :) inak si myslím, že chlapi vedia oceniť, keď dostanú aj kozmetiku lebo sami si ju neradi kupujú (a vždy ich poteší, keď žena kúpi niečo čo jej samotnej pekne vonia)

    LadyinBlack

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne