piatok 12. decembra 2014

Dnes mi pomôže Macadamia Hair suchý šampón


Pred pár týždňami sme sa s kolegyňou zhodli, že suché šampóny sú naša večná záchrana. Ako som začala pred mesiacom opäť poriadne cvičiť suchý šampón sa stal pravidelnou súčasťou na mojej poličke. Nakoľko cvičím 4x do týždňa je pre mňa nemysliteľné aby som si dlhé vlasy umývala každý deň pomáham si s týmto zázrakom. V ponuke je kopec druhov suchých šampónov avšak po vyskúšaní naozaj veľkého množstvo Vám musím napísať, že tu sa naozaj oplatí priplatiť si. Ako samé viete, dlhý čas som bola verná Syossu, nakoľko bol lacný a mastnotu naozaj na istý čas odstránil. Potom som z Ladyboxu vyskúšala Lee Stafford, ktorý bol super a prekrásne voňal avšak odradilo ma, ako rýchlo sa minul. Rozmýšľala som, do akých vôd zaloviť pri kupovaní ďalšieho a keď som na http://eshop.zahir.sk/ asi pred troma mesiacmi videla tento v akcii za 10€ nebolo o čom. Macadamiu zbožňujem a cena 10 € bola len o čosi vyššia ako drogériový Syoss.


Macadamia Hair suchý šampón mal nielen vlasy zbavovať mastnoty ale ich aj osviežiť a hlavne dodať im objem. Ten objem sa u mňa stal dosť problémový - po hodine body worku vo vašich vlasoch ostane všetko len nie sviežosť a objem. Tak som teda išla s veľkým očakávaním do skúšania nového suchého šampónu. Šampón krásne vonia - sviežo, príjemne a pozitívne je, že naozaj prevonia vlasy. Čakala som, že bude voňať sladko ako ostatné Macadamia výrobky, ale chápem, ak má niečo vlasy osviežiť, asi by to nemalo voňať ako vanilka. A ako funguje? Pozrite sa samé:







Sprej nanesiete na vlasy a rukami ich potom akoby počuchráte. V momente vsiakne mastnotu a hlavne dodá vlasom väčší objem ako akékoľvek tužidlo. Vlasy sú naozaj bez mastnoty a sú nadýchané a plné objemu. Voňajú príjemne sviežo, pričom sú aj akoby fixované, takže nepotrebujete ani používať lak na vlasy. Objem vlasom vydrží celý deň, pričom sprej nie je potrebné počas dňa aplikovať ešte raz.
Viem, že suché šampóny nie sú ideálne riešenie, preto sa ho snažím používať maximálne raz za dva týždne, ale vtedy mi naozaj pomôže. Taký objem, aký dokáže urobiť tento suchý šampón som veru ešte nevidela.

Ak Vás trápia mastné alebo splyhnuté vlasy určite odporúčam tento malý zelený zázrak. Suchý šampón má objem 300ml a za bežných okolností bez akcie stojí 20€, nie je to veru málo, ale je to na Vás či sa Vám chce vlasy ráno umývať alebo zaplatiť si za pohodlnosť, ktorú sprej prináša.

A čo Vy a suchý šampón? Používate ich? Ktoré? Ako často?

17 komentárov:

  1. Veľká vďaka za tip!! Tiež som používala suché šampóny od Syoss, no teraz doma nemám už dlho žiadny a nechcem furt používať stále dookola to isté, ale ani sa mi nechce moc ísť do niečoho nového. Macadamia je dobrá značka takže určite vyskúšam. Inak nevedela som, že táto značka má aj suché šampóny... :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jj majú a teraz majú dokonca celú novú stylingovú radu :) chystám sa niečo skúsiť na Vianoce:)

      Odstrániť
  2. To vypadá dobře, suché šampony jsem nechtěla, protože mám tmavé vlasy a pamatuju si je jen jako bílý prášek :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. to už teraz podľa mňa neplatí :) to by teraz neboli také obľúbené :)

      Odstrániť
  3. Ty jo, to je teda darda za suchý šampón, to bych asi neinvestovala. Já jsem spokojená se sucháčem od Isany za 50 Kč, ale asi mi jej přestali vyrábět - už jsem ho v Rossmannu neviděla.

    Maru UltimateChic

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jj veru nie je to málo, ale my tuším Isanu ani nemáme :(

      Odstrániť
  4. Mne dnes pomohol sucháč od Batiste, výborý!!!:) Ale skúsim aj tento..
    filozofiaženskejkrásy

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Suché šampóny vobec nepoužívam. Značku Macadamia Hair poznám ako klasický šampón, kondicionér a masku.

    http://missalexy.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Wow, tak ten opravdu dělá co má :) Já mám zálusk na Macadamia masku na vlasy :)

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovedaťOdstrániť
  7. To je skutočne super účinok toto! :o mne osobne by sa tento suchý šampón zišiel keďže moja farba sa extrémne rýchlo vymýva.. super článok ináč :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ten efekt je skvely. Ale 20 eur by som asi za suchy sampon nedala.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Jee, to musim vyzkouset, protoze suche sampony jsou moje spasa.. Mam rychle se mastici a tim rychle myslim opravdu rychle.. Vecer je myt nemuzu, do rana jsou mastne, kdyz je umyju rano, vecer uz to neni onco.. Takze suche sampony mam rada, lee mi smrdi, ta vune mi neskutecne vadi, nejradeji mam dove (nadherne voni), batiste a timotei.. A asi vyzkousim i tenhle :))))

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne