utorok 2. decembra 2014

Jedna vec z wishlistu vyškrtnutá


Tohto mesačný Ladybox bol po dlhej dobe nedekoratívkový, čo ma trochu zamrzelo, ale bolo mi to vynahradené výrobkom Crabtree&Evelyn po ktorom mi srdce pišťalo roky. Takže v konečnom dôsledku som bola fakt nadšená, pretože sa mi splnil jeden z mojich kozmetických snov. Ak ste ešte nevideli, čo tam bolo okrem toho, pozerajte a čítajte ďalej :))


Značka Anatomicals bola v Ladyboxe ak sa nemýlim 4x, čo (asi) svedčí o jej obľube. Mňa stále neprestali baviť jej obaly, ktoré sú fakt pekné a štýlové. Páčia sa mi vtipné nápisy a pumpičku vždy len a len ocením. Tento mesiac u mňa nastal trošku problém s vôňou- ja som mala Java Lather Coffee Buzz čo je fakt divná vôňa. Inak zvyčajne som na sprchové gély nevyberavá a nevadí mi žiadna vôňa, ale táto je fakt divná. Čo je pozitívne, že vonia môjmu snúbencovi, takže viem, kde bude jej využitie. Asi mu nabalím sprcháč do posilky, pretože večer budem stále radšej ak bude voňať inak. 

Favoritom tohto mesiaca je už spomínaný krém na ruky Crabtree&Evelyn. Táto značka ma láka naozaj už roky a keby bola čosi len o kúštik dostupnejšia už by som ju doma určite mala. Takto som počkala a ona došla ,,sama". Krém na ruky, ktorý bol v boxíku je s výťažkom bambuckého masla, obsahuje kyselinu hyalurónovú a vonia ako myrha. A aký je? ÚŽASNÝ!!!! Och, dobre som si myslela, že tieto krémiky majú nenadarmo meno aké majú. Krém má hustejšiu konzistenciu ale vsiakne sa hneď a tie hladké hodvábne ruky potom sú úžasné. Váš priateľ Vás s takými hodvábnymi rukami bude chcieť hladkať a chytať sa Vás ešte viac! Zamilovala som sa na prvé použitie a krémik už mám položený v kabelke a hrozím sa toho, ako rýchlo sa mi minie ( má len 25g takže je celkom malinký). 


Tretím plným výrobkom bol očný krém Lambre pre citlivú pleť s olivovým olejom. Lambre mám veľmi rada takže očný krém určite neskôr vyskúšam. Momentálne používam jeden krémik o ktorom sa dočítate tento týždeň, takže tento nebudem zbytočne otvárať, ale som zvedavá a teším sa na neho.



Čo ma veľmi potešilo bol aj bezoplachový balzam na vlasy Schwarzkopf BC Bonacure Moisture Kick. Tento ,,luxusnejší" rad mám veľmi rada, mala som z neho doma dávnejšie šampón a masku a oba výrobky mi naozaj dobre sadli. Balzam si vezmem asi na jar do Mexika, kde sa mi bude hodiť jednak malé balenie a jednak bezoplachový spôsob používania. 


Plným výrobkom bola aj Cattier maska na mastnú pleť, ktorú som sa rozhodla vyskúšať rovno. Maska je určená na čistenie a remineralizáciu pleti, pričom pleť detoxikuje. Mne sa hodilo najmä to intenzívnejšie prečistenie nakoľko moja pleť zase nejako štrajkuje. Masky bolo v balení veľmi veľa a aj napriek pokynom ,,naneste masku v silnej vrstve" bola použiteľná pre dve osoby. Išlo k klasickú bahennú masku, ktorá pleť riadne stiahla a vytiahla z nej nečistoty a póry. Páčila sa mi na nej silná mätová vôňa, ktorá znásobovala prečiťujúce účinky masky (mäta sa mi spája s čistotou, sviežosťou ). Po umytí mala pokožka naozaj menej čiernych bodiek, bola čistejšia a póry uzavretejšie. Ak máte navyše radi mätovú vôňu určite sa by sa Vám páčila.



Posledné, čo bolo v boxíku boli vzorky Max Factor Skin Luminizer make-upu a Skin&Co séra. Čo sa týka make-upu vzorky ma potešili, nakoľko ma make-up láka ku kúpe, akurát absolútne nie sú v mojom odtieni, takže ich môžem skúsiť buď len tak na doma, alebo počkať na dovolenku. Uvidíme, ale myslím si, že zvedavosť zvíťazí :) Vyskúšam ich niekedy cez Vianoce a keď dojde návšteva nechám zapnuté len sviečky na stromčeku aby si nevšimli, že vyzerám ako Beyoncé :)))

Čo poviete? Aká bola tohto mesačná nádielka? Máte niečo od Crabtree&Evelyn? Láka Vás niečo? Čo robíte s tmavými vzorkami make-upu?


10 komentárov:

  1. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Dobrá recenze na zajímavý balíček, o této značce ale slyším poprvé :) Zaujala mě maska a krém na ruce, zajímal by mě ještě pak ten oční krém, jelikož momentálně nějaký sháním :)

    Zvu vás všechny ke mě na blog na adventní giveaway o náhrdelník z Lindexu :)
    odkaz: http://www.freckledstyle.com/2014/12/advent-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. recenzia na jeden super krémik bude na blogu zajtra čiže verím, že inšpirujem :)

      Odstrániť
  3. Kolko krat sa mi stalo ze som si kupila tmavy makeup kedze v drogeriach je vzdy ine svetlo ako obycajne tak som si zmiesavala dokopy s bledsim .. a ten bezoplachovy balzam vyzera dobre cakame na recenziu potom :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. mne sa to našťastie stalo len raz a ani neviem ako som to potom riešila. Viem, že to bol lacny Essence takže možno som ho dala preč úplne :/ a recenzia určite bude :)

      Odstrániť
  4. Ten make-up od Max Factor jsem zkoušela ve vzorečku a super, ale i pro mě je odstín tak max na léto :)

    Victoria´s Secret Giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Taky se mi moc libi ty minimalisticke Anatomicals obaly..:)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. jee, tak tento Ladybox mi přijde fakt vydařený! Ale kdo to má dopředu vědět....

    http://fashion-lists.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne