streda 3. decembra 2014

Krém, ktorý hladká oči



Natura Siberica je pre mňa značka, ktorá ma vždy lákala, ale ešte nikdy som od nej nič nemala (ak nerátam jednu vzorku z boxu, ale z toho sa naozaj nedá zistiť, či Vám niečo vyhovuje alebo nie). O tejto značke som si prečítala množstvo recenzií, pričom väčšina bola pozitívnych a ich sortiment má naozaj všetko-od výrobkov na vlasy po dekoratívku. Keď som dostala zo stránky http://www.navratkuzdraviu.sk/  možnosť vybrať si nejaký produkt na zrecenzovanie a videla som, že KONEČNE aj niekto na Slovensku ponúka Natura Sibericu, hneď som vedela, že si vyberiem niečo z tejto značky.


Keď som videla Absolut ľadový liftingový krém na oči, hneď som vedela, že toto bude ,,ten" výrobok. Krém vyzeral krásne už na obrázkoch a to ešte nebolo nič oproti tomu ako vyzerá v skutočnosti. Najprv som mala v pláne domíňať ten očný krém, čo mám doma, ale ako som videla tento, môj očný krém išiel bokom a musela som vyskúšať tohto krásavca. Krém obsahuje výťažok z čierneho kaviáru, ktorý vyhladzuje vrásky a pomáha predchádzať ich vzniku, omega 6 komplex, ktorý vyživuje pokožku, skalnú ružu, ktorá bojuje proti opuchom a nakoniec liftonin, ktorý obnovuje štruktúru pleti a urýchľuje regeneračné procesy. Znie to dobre, čo poviete?




Krém má to najkrajšie balenie, aké som kedy doma mala. Čierno strieborná elegantná tuba je naozaj to najkrajšie, čo momentálne na poličke mám. Inak krém je praktický aj keď často cestujete, pretože samotný aplikátor sa dá skryť pootočením vrchnáka. Ja si ho cez deň nechávam vysunutý (načo ho mám skrývať keď som doma), ale keď cestujem, len potočím vrchnák a je skrytý. Naozaj super systém (s ktorým sa môj snúbenec neustále hrá..:/



Čo sa týka konzistencie, krém je podľa mňa super na každé ročné obdobie okrem leta. Krém má stredne hustú konzistenciu, čiže oči krásne hydratuje a vyživý. Je trošku mastnejší,ale tým, že je hustejší sa nerozteká ale krásne sa vsiaka. Mne sa vsiakne do minútky aj bez toho, aby som ho poriadne ďalšiu minútu rozklepkávala. Tým pádom sa dá s kľudom používať aj ráno, pretože vôbec nespomaľuje proces maľovania sa. Čo som si na ňom všimla (a nie je to bežnou súčasťou očných krémov) je, že oči neuveriteľne upokojuje. Nanesiete si ho a máte pocit, ako keby ste si pod oči dali nejaké upokojujúce vankúšiky, ktoré oči upokoja. Mala som doma aj drahšie krémy, aj lacnejšie,ale žiaden krém to nerobil tak ako tento. Normálne krém dodá vašim očiam okamžitú úľavu, vždy keď si ho nanesiete. Už mi len ostáva dúfať, že to po nejakom čase neprestane robiť (používam ho cca mesiac).
Krém má jemnú vôňu, takú príjemnú čistú, verím, že určite nemôže nikomu prekážať.


Používam ho mesiac a naozaj musím napísať, že oči mám ukľudnené a opuchnuté som ich nemala ani raz (aj napriek tomu, že sa mi párkrát stalo, že som išla spať nad ránom). Krém stojí 18€ čo naozaj nie je málo (a o tom, že je mega super svedčí aj to, že je bol asi 3 týždne v kuse vypredaný), ale pre mňa je jeho používanie vyslovene ako zážitok. Ten pocit, po nanesení je wow.

Neviem, povedzte Vy? Mali ste niekedy taký pocit po očnom kréme? Badáte reálne nejaké účinky po očných krémov? Myslíte si, že sa za niektoré veci oplatí priplatiť?


22 komentárov:

  1. Ja už inú pletovku ani nepoužívam...Je to to naj,čo som kedy mala! A tejto značke verím,že je prírodná :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vážne až takto? Tak to si musím ešte viac rozšíriť obzory :)

      Odstrániť
  2. Tento krém vypadá fakt dobře :) a ta cena se docela dá, asi vyzkouším..

    http://fashion-lists.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Při té první fotce jsem si myslel, že je to čokoláda =D (ano, přiznávám, jsem čokoholik..)

    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Naturu Sibericu predavaju v BA v takom malom obchodiku v podchode na Dunajskej ulici pri Kamennom namesti.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vážne? A kde tam presne? Každopádne ďakujem, pôjdem sa cez víkend popozerať :)

      Odstrániť
  5. Hladam ocny krem cize tento urcite skusim, dakujem za tip!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Páni, musím říct, že mě vážně zaujal, už jen to balení a krabička je moc hezká. Budu si jej muset časem pořídit :)

    Victoria´s Secret - Giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. to balenie je úplne skvostné! stále sa na neho pozerám :)

      Odstrániť
  7. Já zatím na oční krémy moc nejsem, ale značku jako takovou mám moc ráda. Už jsem vyzkoušela pár produktů a všechny mi maximálně vyhovovaly :) A to balení krému je fakt úžasné.

    Radu Konad Nail Care giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
  8. naturu už dosť dlho ponúka viacero eshopov :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Také tie ,,moje" doteraz ešte nie, ale poznám už ďalší tak sa teším :)

      Odstrániť
  9. Znacku neznam, ale krem vypada opravdu dobre. Sama shanim neco, co by pomohlo mym kruhum pod ocima, protoze korektor je mozna super, no rada bych je odstranila, ne jenom zakryla :) Myslim si, ze za nektere veci se urcite vyplati priplatit si, pokud jsou opravdu dobre, i kdyz ne kazdy si to muze dovolit :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jj toto sú moje slová, ak sa dá za pleťovú kozmetiku sa oplatí priplatiť si. Podľa mňa rúž môže byť aj za 2 eurá,ale krém na oči za dve eurá bohužiaľ nedokáže to, čo ten za 20 :(

      Odstrániť
  10. Tie tvoje názvy su stále super :D :) A túto značku nepoznám a popravde som ešte krémy na oči nepoužívala, ale tento vyzerá úžasne :))
    Pozývam na moju Vianočnú GIVEAWAY - množstvo produktov, čím viac Vás bude, tým viac toho vyhráte! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) ono je to naozaj úžasný pocit, fakt ako keby hladkal :)

      Odstrániť
  11. tento krem uz sa vsak zaraduje do kategorie anti-aging vhodny pre zeny od 35r. , plet si vie v tvojom veku tieto latky vytvarat este stale aj sama, takze aj ked pocitovo sa ti zda vhodny, ono to moc vhodne pre tvoju plet nie je... potom automaticky zlenivie a nebude produkovat to čo by ešte mala...

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Kupis v Ba aj v byvalej Ikea (pri Kuchajde)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne