pondelok 15. decembra 2014

Našla som Vianočnú vôňu!!!


Pamätáte si, ako som minulý týždeň spomínala, že hľadám vôňu, ktorá mi pripomenie Vianoce? Zistila som, že taká vôňa zďaleka nie je len jedna! Minulý týždeň som Vám písala o tom, ako mi Vianoce pripomenul jablkovo-škoricový sprchový gél a pár dní potom mi domov dorazila zásielka s mandarínkovým osviežovačom vzduchu, ktorý presne vystihol Vianoce!

Neviem ako u Vás, ale my sme kedysi mali doma mandarínky vždy len počas decembra. Prvýkrát som ich zvyčajne dostala na Mikuláša a potom sme ich mávali doma častejšie, ale nie v takom hojnom počte ako ich mám napríklad doma teraz ja.
Tento rok jem mandarínky od septembra a stále sa ich neviem nabažiť. Od prvého kúska mi pripomínajú Vianoce a pokaždé keď si ich dám mi zlepšia náladu. Výnimkou nie je ani tento Mandarínkový osviežovač vzduchu, ktorý vonia presne ako tá vôňa, ako keď lúpete mandarínku. 


Je to naozaj prekrásna vôňa, ktorou prevoniavam byt po varení alebo si ju striekam len tak, pre zlepšenie nálady.  Inak celkovo aj keď si prečítate rôzne ezoterické stránky dozviete sa, že vôňa mandarínky ukľudňuje, uvoľňuje a vytvára dobrú náladu. Na stránke Nobilisu ( http://www.navratkprirode.sk/ ) sa dokonca píše, že sa mandarínkové vône odporúčajú aj na rôzne obchodné stretnutia, kde navodzujú dobrú atmosféru. Ja to pretavím do bežného života- myslím si, že mandarínkova vôňa bude príjemné spetrenie aj počas vianočných sviatkov, kedy ja sama čakám húfny počet návštev a dopomôcť dobre atmosfére peknou vôňou sa vždy hodí.


Takže som objavila ďalšiu vianočnú vôňu, juchúú! Sprej stojí okolo 14€, čo zďaleka nie je málo, ale je presne taký ako som chcela- nie je ,,umelinový" a naozaj pripomína Vianoce.

A čo Vy? používate osviežovače vzduchu?

9 komentárov:

  1. to tvoje "pokaždé", vždy si to všimnem :) :) asi každý máme nejaké cudzie slová, čo sa nám bežne zaužívajú a ani si to neuvedomíme, ja napr používam strašne veľa anglických slov, keď sa neviem vyjadriť :D
    a nepoznám nikoho, v kom by mandarínky neevokovali Vianoce! a pre mňa ešte aj takým predvianočným je ananás a kokos (aj keď teraz ich dostať celoročne :) )

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja si všímam aj iné slová, ktoré mi lezú na nervy a toľkokrát ich vo vetách prepisujem na to, aby som ich do druhej vety dala zase..:/Anglické slová sú kapitola sama o sebe, najmä keď ich pomerne dosť používam v bežnom živote, ale za to by som bola na blogu podľa mňa zlynčovaná tak si na ne dávam obzvlášť pozor :)
      Inak ananás bol síce aj u nás vždy taká špecialitka na Vianoce ale spája sa mi akurát s Piňa Coládou :)) pila som ju asi len 3x v živote ale keď sa povie ananás napadne ma :)

      Odstrániť
  2. osviezovace nepouzivam, len vonne oleje a odkedy som objavila Cranberry od The Body Shop, tak to je pre mna vianocna vona number 1 :)

    ak budes mat cas, mrkni sa ku mne na giveaway, mam tam nieco co by sa ti mohlo pacit ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja tiež preferujem vonné oleje ale neviem, kde ich kupovať :/ nikde som nenašla ten ,,pravý" Vianočný :(

      Odstrániť
  3. Mě mandarinky evokují vždycky Mikuláše =D

    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ja mám veľmi rada také tie ovocné vône, mandarínky sú super :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja to mám rozdelené - ovocné na leto, mandarínku na zimu :)

      Odstrániť
  5. Tuhy make up som ešte neskúšala, bojim sa že by sa mi z neho narobili šupiny, nevysušuje? Lebo mne sa robia šupiny takmer z každého :( ale to krytie sa mi teda, že pozdava

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne