piatok 5. decembra 2014

Opäť jedna lacná a kvalitná vec


Ako som spomínala minulý týždeň doma sa mi za poslednú dobu nahromadilo celkom veľa Make-up revolution výrobkov, ktoré by som Vám chcela predstaviť, pretože naozaj stoja za to. Čo by som napísala asi ako prvé je, že od 4.12. do 11.12 prebieha na stránkach super ponuka http://www.makeuprevolution.cz/ - poštovné zdarma. To je podľa mňa mega dôvod na vyskúšanie hocičoho, pretože ceny samotného sortimentu sú tak lacné, že jediná vec, ktorá vás môže odrádzať od nákupu je nechuť z platenie poštovného.

Vec, ktorú používam vyslovene každý deň posledné týždne je Make up Revolution paletka očných tieňov Iconic 1, ktorá obsahuje všetky tiene, ktoré doma potrebuje. Nájdete tam matné, lesklé tiene, svetlé ako aj tmavé.


Čo sa týka samotnej paletky, balenie je celkom obyčajné, ale beriem to tak, že radšej budem platiť menej a budem mať super tiene ako prečačkaný obal. Vo vnútri sa nachádza hubkovitý aplikátor, ktorý mne osobne vyhovuje a používam ho v kombinácii so svojimi štetcami denne. Paletka má 12 očných tieňov, ktoré začínajú od najsvetlejšieho po najtmavší.

Svetlé tiene sa dajú super využiť ako rozjasňovač, či už do vnútorného kútika alebo pod obočie. Ich super konzistencia tiež umožňuje, že sú super podklad pod očné linky. Na druhú stranu tmavé tiene Vám úplne vynahradia ceruzku alebo aj samotnú linku. 


V podstate môžete vidieť, že prvé štyri tiene sú krásne svetlé, ideálne rozjasňovače alebo ako tiene do vnútorného kútika. Nasledovné štyri tiene sú také tie klasické lesklé hnedé, ktoré sa veľmi ľahko nanášajú, tieňujú a svedčia skoro každému oku. Posledné štvorica je ukončená tmavými tieňmi, ktoré sa dajú použiť ako linka alebo do kútiku.





Lesklé tiene sú akoby mastnejšie a matné tiene viac práškovejšie. Oba druhy majú vynikajúcu výdrž (od rána do večera) a veľmi silnú pigmentáciu. Za mňa sú to jedny z najlepších tieňov aké mám doma a určite Vám ich vrelo odporúčam. Paletka vychádza 179 CZK čo je cca 8€. Ak by som na to išla takým tým blogovým počítaním jeden tieň vyjde 1,5€ čo je menej ako mono Essence tieň.


A čo Vy? Aj vy ste podľahli niečomu z Make up Revolution? Využijete zdarma poštovné? Čo Vás láka?

17 komentárov:

  1. Ja som si zrovna včera bola v parfums pre iconic 3 za 6€ :) kde jeden tien vyjde na 50 centov :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no pozri aká kúpa:) ani som nevedela, že tam majú! Ďakujem :)

      Odstrániť
  2. Pěkná paletka! Já mám zálusk na Run Boy Run paletku o MuR. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tú som veru nepoznala, až teraz som si ju googlila ako si o nej napísala a tiež je prekrásna. Že by nabudúce? :)

      Odstrániť
  3. Ja po tejto paletke pokukujem uz dlho nakolko by to mala byt dupe Naked....mozno im mrknem na stranku a necham sa zlakat ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nemám Naked a nikdy som ju nemala ani v rukách takže sa mi nedá porovnávať, ale minimálne je to prekrásna paletka s naozaj nositeľnými farbami :)

      Odstrániť
  4. mne sa páči iconic 3 ale ani táto nie je zlá :-)

    Beauty Diaries

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som sa rozhodovala medzi trojkou a touto :) a som spokojná!

      Odstrániť
  5. Ja si chcem kúpiť Iconic 3, a trz asi konečne príde ten čas, keďže som aj ja postrehla to poštovné :)
    Fashion Passion by Erika - Pozývam aj na práve prebiehajúcu GA o mnoho produktov :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Na stránky mrknu, paletka vypadá úžasně :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Panečku, ty stíny vypadají naprosto lákavě. Až tak lákavě, že jsem si rozklikla odkaz stránky, který si přidala do článku. Já jsem si ale před pár měsíci, ještě v Německu koupila novou paletku očních stínu od W8, takže představa, že se mi tu nahromadí další paletka, když jich mám už pět, by mě donutilo asi zauvažovat nad sebou samotnou :D Jsou to ale přesně barvy, které ráda na sebe používám a vypadají rozhodně kvalitně. Achjo, vůbec si nemůžu takové články číst!!!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :))) W8 majú super veci, až ani nie som smutná, že u nás nie sú, tam by som zase nechávala peňazí :)

      Odstrániť
  8. Určitě od této značky něco plánuju, teď si ale budu k vánocům objednávat W7 :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Krásná paletka.

    http://missalexy.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  10. já mám tuhle paletku jen v jiných odstínech (křiklavých) a je super dá se s ní čarovat


    SISTERSHOODS

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne