štvrtok 4. decembra 2014

Recenzia na produkty CHI s argánovým olejom


Zrovna tento týždeň sme sa s kolegyňami v práci bavili, že vlasy sú naozaj korunou krásy a oplatí sa o nich starať a aj do nich niečo investovať. U nás je momentálnym hitom vlasová kozmetika CHI a tak som sa rozhodla priniesť Vám recenziu sady, ktorá by rozhodne nemala doma chýbať ani Vám. 
S CHI som celkom začiatočník, mala som doma jeden či dva výrobky, ktoré boli oba naozaj výborné, avšak vyššia cena mi kým som nerobila, úplne nedovoľovala kupovať si ich tak pravidelne, akoby som chcela. Ako sa posledné dva roky naozaj veľmi veľmi veľmi starám o vlasy investujem do nich viac a skúšam nové veci, ktoré by ich pekný a zdravý vzhľad mohli ešte viac znásobiť. Medzi výrobky, kde naozaj na vlasoch poznáte, že ste investovali z môjho pohľadu určite patrí aj CHI. V mojej kúpeľni momentálne hviezdi sada s argánovým a moringovým olejom, ktorá je určená najmä pre suché vlasy, ktoré potrebujú nielen vyživiť ale aj uhladiť a dodať lesk.


Šampón, kondicionér ako aj sérum majú veľmi pekné balenie, ktoré je navyše doplnené praktickou pumpičkou. O praktickosti by sa dalo možno trochu polemizovať- tá šampónová pumpuje pomerne málo produktu, takže na jedno umytie potrebujete pumpovať asi 12x kým dostanete potrebné množstvo, ale nevadí. Kondicionérová je v pohode, tam Vám stačia dve pumpičky a máte produktu akurát. 


Šampón má riedku konzistenciu, takže je potrebné s ním narábať s citom a rozumom. To, že je riedky neznamená, že ho treba veľa, práve naopak. Skôr by som ho pre istotu pri použití používala opatrne a dávkovala postupne ako si naraz vypumpičkovať veľa. Má krásnu vôňu, ktorá spríjemňuje umývací zážitok.  


Kondicionér je o čosi hustejší (povedala by som ako klasický kondicionér) pričom jeho vôňa je tiež krásna, možno o čosi výraznejšia a sladšia ako šampónu. Nie je tam žiadna zložka, ktorú by som identifikovala- takže je to akoby čistá a sladká vôňa (pre mňa vôňa kvalitného kaderníctva). Kondicionér nanesiem najprv od polovice vlasov dole, jemne vmasírujem do končekov a nakoniec zvyšok, čo mi ostane v rukách nanesiem ku korienkom. Následne nechám pôsobiť asi tri minútky a umyjem.



Po celom tomto bežnom umývacom procese si do vlhkých vlasov nanesiem olejček, ktorý jednak zaručí, že sa vlasy rýchlejšie vyfúkajú a jednak im dodá lesk a ochranu pred fúkaním. Olejček vonia najsladšie a povedala by som, že vanilkovo. Olejček inak používam denne asi mesiac a podľa mňa z neho neubudla ani štvrťka - naozaj platí, že ak máte kvalitné výrobky stačí ich používať omnoho menej. 


A teraz, že prečo rozumný človek investuje do troch výrobkov okolo 36€ (16€,17€,3,5€). Vlasy sú po pravidelnom používaní tejto sady krásne lesklé a hebké. Ten lesk sa vážne nedá prehliadnuť - sú krásne uhladené a viditeľne im argánový a moringový olej prospieva. Nie sú splyhlé ale krásne uhladené a veľmi dobre sa s nimi pracuje. Ja sm s touto sadou nadmieru spokojná a ak ešte neviete,čo by ste chceli na Vianoce, myslím si, že pekná sada na vlasy je dobrým tipom. Sadu kúpite v kaderníckom e-shope http://www.najprevlasy.sk/ kde ak ste z BA, alebo máte cestu do BA sa dá dohodnúť prevzatie tovaru osobným odberom v kaderku zadarmo. Buď si jednoducho zavolajte, alebo napíšte e-mail, či do poznámky, veľmi pekne sa dá dohodnúť a samé to poznáte, na Vianoce sa oplatí ušetriť každé €.

Ja som teda nadšená, pretože po každom umytí mám vlasy krásne hebké a lesklé ako z kaderka. Čo viac by si Bianca mohla priať? :))

A čo Vy? Používate značkové šampóny? Ktorú značku máte najradšej? CHI? Matrix? Joico? 


12 komentárov:

  1. S CHI zkusenost nemam, ale argan miluji, takze tahle rada me zujala.
    Beauty of pink

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Od CHI jsem kdysi měla vzoreček olejíčku a byl super. Děkuji za typ! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Od CHI jsem zatím nic nezkoušela, každopádně jsem zaznamenala jeho vzrůstající popularitu, tak jej budu muset taky otestovat :)

    LINZICLIP Giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jj nie je podľa mňa tak komerčný ako Matrix ( kvôli ťažšej dostupnosti) ale je naozaj super!

      Odstrániť
  4. Já používám spíše drogerkové šampony, ale tenhle vypadá opravdu dobře :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. O tejto značke počujem prvýkrát :) Len neviem ako by to dopadlo s mojimi pri korienkoch mastnejšími vlasmi:)
    Pozývam na moju Vianočnú GIVEAWAY - množstvo produktov, čím viac Vás bude, tým viac toho vyhráte! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Záleží :) tento kondicionér sa sústredí najmä na končeky ak sú suché a zničené, čiže ak máš zvyšok hlavy suchú a vlásky zničené, malo by to byť ok. Ak však más vo všeobecnosti mastné vlasy, išla by som radšej do iného radu :)

      Odstrániť
  6. Odpovede
    1. Chi nepoznáš? Vážne? To je mega značka od nej určite niečo odporúčam vyskúšať!

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne