piatok 2. januára 2015

Buch buch, buch buch


Niektoré výrobky sú proste láska na prvý pohľad. Môžete mať doma niečoho viac ako máte v moci minúť, ale keď ,,TO" proste uvidíte, rozum ide bokom a vaše nadšenie dopredu. Tak to bolo jednoznačne u mňa, keď som na stránke http://www.makeuprevolution.cz/ videla tieto líčka. Nijako inak sa to nedá napísať - bola to proste láska na prvý pohľad. 


Líčka, a obzvlášť rozjasňujúce, sú moja slabosť. Ako bleduľka ich potrebujem ako soľ, takže nie je dňa, že by som si nejaké na seba nedala. S pleťou urobia úplne zázraky a podľa toho aké a kde si ich dáte z vás vedia urobiť dračicu či romantické dievča. Ružové líčka by vám doma nemali chýbať, nech je váš podtón akýkoľvek, pretože pleť krásne rozjasnia a dajú jej zdravú farbu.


Make-up revolution niekedy na jeseň vo svojom portfóliu predstavil tzv. srdcové líčka/ Blushing Hearts, ktoré teraz vládnu celej blogosfére. Ja sa veru nedivím, sama som im podľahla a páčia sa mi tak veľmi, že aj keď ich mám doma viac ako dva mesiace, ešte stále som si ich neodložila do krabičky, kde líčka skladujem, ale mám ich na ,,pracovnom" stole. Neviem sa na nich naozaj vynadívať a som z nich nadšená. Líčka sú balené v rozkošnom obale v tvare srdca, čo je jeden z najkrajších obalov, aké som kedy videla. Neviem prečo, ale na prvý pohľad by som čakala, že líčka budú nejako sladko voňať, ale nevoňajú. 


Čo sa týka samotného líčidla líčka sú rozdelené na tri odlišné farby - tri lesklé odtiene ružovej s jemnými trblietkami. Môžete ich používať tenkým štetcom oddelene, alebo spolu. Ja ich používam spolu a zatiaľ mi farby ostali pekne oddelené a nezmiešavajú sa (fotky boli fotené včera a líčka používam mesiac a pol). Farby sú krásne sýte a poriadne pigmentované, jeden nános bohate stačí. Držia veľmi pekne celý deň, takže si ich nepotrebujete nikam brať- ráno si ich nanesiete a večer odlíčite.

Ja som z tej farby úplne nadšená. Pleti dodá naozaj krásnu farbu, rozjasní ju a potom vyzerá sviežo a zdravo. Nakoľko majú v sebe líčka rozjasňovač, nie je potrebné pridávať ďalší, čo vám uberie jeden krok pri rannom líčení :))



Líčka stoja čosi pod 8€, čo je celkom príjemná cena. Aj keď je už po Vianociach myslím si, že by potešili hocijakú kamošku alebo sestru pretože sú fakt rozkošné. Mňa teda potešili poriadne, to mi môžte veriť!

A čo vy? Máte radi dievčenské obaly? Či skôr elegantné a sofistikované ako napr. Chanel? Máte radi líčka, ktoré slúžia rovno ako rozjasňovač či radšej dva výrobky oddelene?

41 komentárov:

  1. Mam ich doma. A mne sa nezdaju az tak pigmentovane. Stale musim naniest viacero vrstiev aby som videla nejaku farbu na tvari. Ale obal je krasny ♥

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. A nemáš nejaký iný odtieň? Lebo to na prstoch a aj na líci je len jedno otretie :(

      Odstrániť
    2. Odtien na licka je len jeden pokial som dobre videla v obchode. Potom je este aj bronzer v takom baleni. Ale teraz pouzivam licka od natural cosmetics. Stali sice len 2 £ ale pigmentacia a vydrz skvela a prirodne zlozenie ;-)

      Odstrániť
    3. Tak to je mega dobrá cena! Značka mi nič nehovorí,ale budem vedieť, že keď sa s ňou stretnem nemám nad čím rozmýšľať :)

      Odstrániť
  2. Mám doma tu do zlato/hnědé a je super pigmentace skvělá mám i rozjasňovač a jsem 100% spokojená :) + krásné balení jako bonus :D
    Ráda bych tě pozvala k nám na giveaway

    KlarissAddell

    OdpovedaťOdstrániť
  3. tiež som na to už minule pozerala! a keĎže mi akurát dochádzajú líčka, určite objednám. Plus som si tam našla ešte nejaké paletky na oči a rúže, takže paráda:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Skoda ze si nestihla poštovné zdarma :( je pravda ze odtiaľ sa nedá odísť s jednou vecou :)

      Odstrániť
  4. Slyším o téhle tvářence poprvé, ale vypadá opravdu krásně! Nejspíše se po ní poohlédnu.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tvářenka vypadá pěkně a ta cena je taky super. :)
    Mě se možná o trochu víc líbí originál od Too Faced, ale tam je zase jiná cena..
    www.sarkazelena.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  6. ahojte stanete sa prosím mojimi citatelmi na blogu ? Prosíím budem veľmi vdacna : http://teresabeautyblog.blogspot.sk/ Ďakujem :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. O make-up revolution přemýšlím už nějakou dobu, musím si něco objednat! :)) tvářenka vypadá vážně suprově :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Potom sa priprav, že určite neodídeš len s jednou vecou :)

      Odstrániť
  8. Ja som na nich pozerala, keď bola akcia poštovné zadarmo ale nejak ma nakoniec viac ohúrila Hot Mama od theBalm. Ale stále sa mi veľmi páči a možno do nich ešte pôjdem - keď aspoň 1 lícenku miniem :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To ja keby som kupovala lícenky až potom, čo jednu miniem, neviem či by som si vôbec niekedy ešte nejakú kúpila :D Ale vlastne ba, čo klamem, teraz mi napadlo, že jedna sa mi fakt míňa :)) To poštovné zdarma ma mátalo aj v snoch, chcela som si zobrať ešte ďalšiu paletku ale ustála som to :) neviem, či to však zvládnem aj nabudúce :)

      Odstrániť
    2. No, ja som priznám sa teraz ostala zhrozená, keď som si robila poriadok v kozmetike. Nejak "záhadne" sa u mňa objavilo 11 líceniek. To už mi nejak príde veľa... Akurát o nich plánujem napísať post, len mi chýba fotograf :-D

      Odstrániť
    3. jeej tak to sa teším :) som zvedavá na tvoju zbierku :) A ja to inak radšej ani nepočítam, ostala by som rovnako zhrozená :/

      Odstrániť
  9. Krásná tvářenka :) Vidím ji teď u spousty blogerek :) Přemýšlím o její koupi :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Ja som tiež bleduľa :D ale musím sa začať naučiť používať tieto prípravky.. zatiaľ som ešte neskúšala ale potrebujem to už ako soľ lebo chodím ako mrtvola :D
    Inak pozývam ťa na moju vôbec prvú givaway na mojom blogu!

    LadyinBlack

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Líčka dokážu narobiť zázraky takže byť tebou určite by som ich vyskúšala :) skus najprv cez víkend a potom uvidis ci sa ti to hodi alebo nie :) ale podľa mňa budeš určite nadšená :)

      Odstrániť
  11. Já pokukuji po tom rozjasňovači! :) Tvářenka je ale taky moc pěkná :).

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Ta tvářenka je nádherná, taky jsem ji tam okukovala. No asi nakonec vážně neodolám :D

    Yankee Candle a jiné vůně domova :)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Ja mám srdiečko Too Faced, ale pigmentácia sa mi zdá, taká istá..:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som Too Faced nikdy naživo nevidela,ale potešila si ma, nakoľko je toto o veeľa lacnejšie :)

      Odstrániť
  14. krásna lícenka, keby ich nemám asi milión, tak určite by som si ju kúpila, no snažím sa odolávať.. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Tahle tvářenka vypadá nádherně :) Co se týče obalů, tak máme ráda takovéhle dívčí a roztomilé, ale i právě ty elegantní, moje top 3 jsou Chanel, NARS a Mac, tam se do obalů zamiluju vždycky :D Ale ani od jedné značky zatím bohužel nic nemám :D

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Čím více jí vidím, tím více po ní toužím :D roztomilé obaly mám mnohem radši nez klasické černé, úplná radost pohledet :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne! Veď ešte stále som ju neodložila a každý deň ju obdivujem :)

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne