piatok 23. januára 2015

Keď tak, tak v pol litrovom balení


Na blogu som sa nikdy netajila mojou ,,láskou" k veľkým baleniam, takže asi nikoho neprekvapí, že keď som na stránke http://www.navratkprirode.sk/ objavila čistiaci gél v 500ml balení zaplesalo mi srdce. Čím väčšie tým lepšie, no čo vám poviem. Ani neviem po ako dlhej dobe sa mi doma minul čistiaci gél a bolo treba tento deficit nejako napraviť. Čistiace gély používam možno raz či dvakrát za týždeň, zvyčajne vtedy keď idem spať fakt veľmi unavená a viem, že som sa poriadne neodlíčila. Určite to poznáte aj vy, niekedy sa vám proste nechce a odlíčite sa za pár sekúnd, pričom potom ťažko hovoríme o dobre odlíčenej pokožke.
V týchto prípadoch si proste v sprche dočistím pleť gélom a mám zo seba lepší pocit. 


Veľmi dlho ma lákal Čistiaci gél Salt, ktorý je určený pre aknóznu a podráženú pokožku.Z môjho pohľadu gél obsahuje dve zložky, ktoré sa mne na problematickú pokožku a výborné dočistenie osvedčili najviac- soľ z mŕtveho mora a čajovník. Čajovník pokožku vždy krásne dezinfikoval a liečil a soľ pokožku tiež lieči a hlavne ju upokojuje. Gél vonia úplne ako čajovník- čo je pre mňa krásna čistá vôňa. Čajovníkové výrobky som používala ešte na základnej škole, čiže na túto vôňu som si veľmi zvykla a mám ju fakt rada.

Jediná nevýhoda tohto gélu spočíva v jeho konzistencii- gél je neskutočne riedky. Ono sa to našťastie píše aj na stránke, takže v podstate to čakáte, len je to celkom nezvyk. Gél je jednoducho riedky skoro ako voda, takže sa s ním trochu ťažšie narába. Ja ho používam v sprche- tým pádom si ho nanášam v malých množstvách a vrstvím. Ak ho používate nad umývadlom, tak si proste skloníte hlavu a nemáte problém. Inak nanáša sa na vlhkú tvár.



Cena gélu začína na siedmich eurách (podľa toho, ktorú veľkosť zvolíte). Ja som s ním veľmi spokojná- cítim, že je pleť pekne dočistená a viem, že nemusím mať výčitky, že som odflákla to prvé ,,suché" odlíčenie.

A čo Vy? Chodíte niekedy spať neodlíčené? Koľko vám trvá odlíčenie? Koľko výrobkov pri odlíčení používate?

16 komentárov:

  1. Já tedy bez odlíčení spát nechodím, protože jednou jsem tak neučinila a druhý den jsem hned měla pupínek. Gel vypadá velmi dobře. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Súhlasím :) následky večernej lenivosti sa ukážu rýchlo :(

      Odstrániť
  2. Čistící gel používám každý den, mám klasickou zelenou Biodermu, kterou už používám několik let :) Tohle taky vypadá dobře.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jj tu mávam z času na čas aj ja a súhlasím je veľmi dobrá :)

      Odstrániť
  3. Ja uprednostnujem klasicke balenia, beztak mi minutie trva viac ako rok(a to ho pouzivam skoro denne).a som hrda na to, ze nikdy v zivote som nesla spat neodlicena :) zvladam to tak za 5 minutiek v poradi odlic.mlieko,micel.,gel a plet.voda :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Inak neodolíčená som podľa mňa ani ja nikdy nešla :) Úplne si pamätám ako som mala prednášku od jedného vedúceho v tábore (chlap!) keď som mala asi 10 rokov o tom, čo sa stane s pleťou keď sa žena večer neodlíči. Myslím si, že polovica z toho čo mi vtedy povedal síce nie je pravda, ale malo to svoj účinok :)

      Odstrániť
  4. Vypadá pěkně, ale v životě bych ho nevypotřebovala :D Mám problém už i s klasickým balením, ho vypotřebovat do doporučeného data :D:)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tento cistiaci gel som mala doma tiez a bol uzasny...mala som to mensie balenie s pumpickou a mnozstvo som si sama nadavkovala...a s konzistenciou som nemala vobec ziadny problem - gel po nanesteni nijak nestekal, cize v tomto nevidim absolutne nevyhodu :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som bola doteraz zvyknutá na také gély čo vyslovene na ruke ,,stoja" takže tento bol pre mňa celkom nezvyk. Ale nie je to problém, a presne ako píšeš je to super gél :)

      Odstrániť
  6. Gel vyzerá byť zaujímavý a má aj pekné zloženie. Za celý môj život, čo používam makeup som možno raz ľahla do postele namaľovaná a to som možno mala nejakých 16 rokov, keď som prišla už ráno z diskotéky....odvtedy už nikdy viac, tých pár minút strávených pri odličovaní mi za to určite stojí. Ja používam len micelárnu vodu a potom si tvár umyjem nejakým čistiacim gelom, no a nakoniec použijem nejakú pleťovú vodu alebo tonik :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja používam na pleť mlieko, na oči očný odličovač alebo micelárku a niekedy teda ešte čistiaci gél :) na tie toniky si stále neviem zvyknúť :)

      Odstrániť
  7. SOuhlasím, odlíčení je nejlepší s gelem :).

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Vždy chodím spát odlíčená,protože se mi pak ničí pleť a tohle vypadá orpavdu dobře :)
    http://life-of-pandas.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne