utorok 6. januára 2015

Spotrebované november/december

Ako (skoro) každý mesiac, aj tento mesiac vám prinášam zoznam spotrebovaných výrobkov. Za november som ich mala pomerne málo, tak som počkala kým sa mi ich trochu nahromadilo aj v decembri aby som vám mala čo ukázať. Za dva mesiace je to celkom slušné, tak sa rovno pustime do toho:


1, Bioderma Sensibio AR BB krém- recenzia tu:klik , tento BB krém mal jednu veľkú výhodu a jednu nevýhodu. Výhoda bola, že bol úžasne hydratačný, hutný a krycí takže na zimu produkt ako stvorený. Nevýhoda bola jeho farba, na ktorej bolo fakt treba pracovať aby nebola úplne oranžová. Ak máte to šťastie a ste snedé a máte suchú pokožku určite by som do neho išla. Ja som však za posledné obdobie objavila make-upy, ktoré majú rovnaké výhody ako je tento BB krém a majú aj super farbu takže nekúpim zase. 

2, Avon Big Lashes-  recenzia tu:klik ak by som nezabudla na túto špirálu dala by som ju pred pár dňami do výrobkov roka. Za mňa je to objav roka a jeden z najlepších produktov, aké som doma mala. Špirála mi vydržala asi 4 mesiace, robila nenormálne krásne riasy a stojí okolo 5€. Za mňa je to fakt asi najlepšia špirála aká je a ja si ju určite určite určite kúpim zase. 

3, Catrice tieň Welcome to Miami Peach- ani si nepamätám kedy som naposledy minula nejaké tiene, takže keď sa mi podarilo spotrebovať tieto Catrice bola som na seba hrdá. Na druhú stranu som bola aj smutná, lebo boli fakt super a používala som ich skoro denne. Išlo o tiene č. 100 čo bola krásna šampanská farba ideálna či už ako rozjasňovač alebo ako tieň pod linku. Ak ich ešte vyrábajú nebudem váhať a kúpim zase. 

4, Soaphoria Levanduľový peeling - recenzia tu:klik tento peeling si ma získal od prvého pohľadu. Krásna sklenená tuba, nádherná vôňa, úžasné zloženie a fakt super peeling. Ďalší výrobok, za ktorým mi bolo smutno, keď som ho minula. Kúpim znovu!

5, Bielenda Avokádový peeling-  recenzia tu:klik ako môžete vidieť december bol mesiac peelingov. Bielenda peelingy sú pre mňa značka istoty, pretože vždy nielen skvostne voňajú ale krásne si robia svoju robotu. V tomto momente som si istá, že avokádový je môj najbľúbenejší, pretože vonia ako sladká žuvačka a tú vôňu mám v nose aj mesiac potom, čo som peeling minula. Proste mňam! Kúpim znovu!

6, Soaphoria Lesné telové suflé- recenzia tu: klik toto telové suflé bola moja prvá skúsenosť s niečím takej konzistencie a doteraz na túto skúsenosť spomínam veľmi pozitívne. Bolo zaujímavé, ako sa pena menila na olej a potom ako krásne produkt hydratoval pokožku. Aj napriek tomu, že išlo o menšie balenie mi suflé vydržalo fakt dlho a určite si kúpim ďalšie.


7, Dermacol Calming odličovač - odličovač veľmi pekne odličoval oči a neštípal a nezanechal vo mne taký dojem, aby som si ho kupovala zase. Je to dobrý priemerný odličovač, nič viac nič menej. Nekúpim zase.

8, Bioderma Sébium peeling- recenzia tu:klik tento peeling už bolo fakt načase minút, nakoľko som ho mala doma už dosť dlho. Je to veľmi príjemný (skôr jemný peeling) podporujúci liečbu akné a problematickej pokožky. Má veľké 100ml balenie, ktoré vám doma vydrží fakt dlho. Peeling je strašne riedky, takže by som povedala, že časť produktu som pri peelingovaní spláchla do sprchy ako mi pretiekol pomedzi prsty ale nevadí. Je to dobrý peeling, pekne pomáhal, ale mala som doma už aj lepšie. Nekúpim zase. 

9, Vichy Stress Resist gulička- recenzia tu:klik Vichy guličky si kupujem pravidelne, väčšinou vždy v akcii 1+1 zdarma a nikdy nesklamú. Potenie držia pekne na uzde, nedráždia. Kúpim zase. 



10, Nevo bambucké maslo-  toto maslo som si kúpila asi pred 10 rokmi (Aaaaaaaaa) za nenormálne peniaze a ako som si ho kúpila bolo mi ho ľúto používať..Za ten čas sa mi zmenila pokožka a nesedelo mi (ale za tie peniaze mi ho bolo ľúto posunúť ďalej) a kým sa mi zmenila na pôvodnú malo maslo asi 8 rokov a začala som ho používať na ruky a nohy..Celé zle čo vám poviem..Konečne som ho minula - na nohy a je mi z toho celkom smutno.. Nevo už u nás ani nie je, čiže nekúpim znova.

11, Physiogel Créme- recenzia tu: klik Physiogel je super vecička, lacný lekárenský krém určený pre suchú a problémovú pokožku (ekzémy, alergie), ktorý pokožku pekne hydratuje a nepodráži. Je to fakt šikovný výrobok, ktorý odporúčam v každom veku ak nehľadáte nič iné len hydratáciu. Ja už iné hľadám :)) takže nekúpim znovu.

12, Karethic krém- recenzia tu:klik tento výrobok bol z kategórie Nevo krému a fakt som si ho šetrila. Doteraz platí, že je to jeden z najlepších krémov aké som kedy doma mala a mojím snom je kúpiť si ho opäť. Krém dokonale vonia, hydratuje a má skvostnú konzistenciu. Je to fakt topka!

13, Colgate with smartfoam- zvyčajne sem nedávam pasty na zuby, ale chcela som napísať, že táto bola hrozná. Napínalo ma z nej a bola celá oničom :/( nekúpim znova. 

Total je teda 12 výrobkov z toho 7 dobrých a 6 buď nijakých alebo zlých. Myslím si, že takáto tesná bilancia tu ešte nebola, ale čo už, nemôže byť každý mesiac super :))

A čo vy? Mali ste niektorý z týchto výrobkov? Máme rovnaký názor?

22 komentárov:

  1. Neskúšala som ani jeden z týchto výrobkov, ale chcela by som si raz objednať niečo od soaphorie :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Od Sephorie ma dosť láka ten levandulový peeling:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tú riasenku od Avonu mám aj ja, no mne moje riasy dosť zlepuje a potom sa na nich drobí, trošku som z toho sklamaná, no ale určite ju spotrebujem, ale druhú si už asi nekúpim, škoda :(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. vážne? to je sila, že u mňa patrí medzi najobľúbenejšie a u teba úplne naopak :)

      Odstrániť
  4. Avon řasenku mám také a jsem s ní spokojená, ale na moje řasy znám lepší přípravky :-))

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Nemela jsem zadny stejny, ale chtela jsem si koupit odlicovac od dermacolu.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Mám objednanou sadu tří suflé od Soaphorie, už se na ně těším. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ty peelingy vypadají hezky :)) A řasenka mě překvapila, protože já jsem s řasenkami právě z Avonu hrozně nespokojená :D:))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jj všímam, že skoro nikto s nimi nie je spokojný :/ o to som radšej, že mne tak sadla :)

      Odstrániť
    2. A ja mam najradsej z Avonu Shock,to bola zatial moja jednicka

      Odstrániť
  8. S řasenkami od Avonu a Oriflame jsem nikdy nebyla spokojená až na jednu voděodolnou z Oriflamu, to byla snad nejlepší voděodolná řasenka, jakou jsem kdy měla :-)
    A dost uvažuji nad tím levandulovým peelingem, levandulovou vůni miluji, tak se po něm podívám :-)

    Kate's diary

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite ti ten levanduľový peeling odporúčam, nemal chybu!

      Odstrániť
  9. Pěkný sumář.
    A jakou pastu používáš teď? =)

    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovedaťOdstrániť
  10. biodermu som po lete odložila.v tenulinkej vrstve nebola taká hrozná oranžová a ja som to zvykla prepudrovať svetlejším,to mi velmi vyhovovalo.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jj aj ja som to tak riešila, ale teraz už som aj celkom rada, že je preč:)

      Odstrániť
  11. Avon riasenka je super objav,ja teda dostala az k Vianociam,krasne rozcese,len mi pride,ze po niekolkych hodinach zacne drobit.

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne