štvrtok 12. februára 2015

Čo kúpiť na Valentína


A je to tu zase! Ten deň, ktorý polovica ľudí miluje a polovica neznáša. A potom sú to ešte asi aj takí ľudia, ktorým je Valentín ukradnutý. Ja mám osobne Valentín rada, som asi celkovo taký sviatkofil, takže každý deň ktorý si môžem urobiť hoci len o máličko špeciálnejší si užijem. Veľmi sa teším, že tento rok vyšiel Valentín na sobotu, takto môžeme deň so snúbencom začať dobrými sladkými raňajkami (Valentín je pre mňa ako synonymum sladkého) a urobiť si ho špeciálny celý. Inak zdá sa to len mne, že tento rok ide strašne rýchlo a ani sme sa nenazdali a po Vianociach je tu už Valentín? Ak ste ako ja a ešte nemáte darček, prinášam zopár tipov, ktoré vám hádam prijdú vhod. Kozmetika a sladké, to je podľa mňa zaručená kombinácia, s ktorou môžete mať ľahko úspech. 
Takže, čo kúpiť priateľovi?

1, Parfém - nehynúca štvorica

Parfém je podľa mňa fakt super Valentínsky darček. Je jednak praktický a jednak pomerne dosť osobný. Vyberiete vôňu, ktorá sa vám bude na priateľovi páčiť a s ktorou si budete spájať rôzne zážitky a spomienky. Ak neviete aký parfém vybrať inšpirujte sa nevyhnúcimi klasickami ako je Dior, Boss, Bvlgari či momentálne veľmi populárny Paco Rabanne. 











2, Iná kozmetika
Aj kozmetika vie naznačiť, že sa o svojho milého staráte a záleží vám na ňom. Kvalitný krém na tvár či balzam po holení sa vždy hodia a potešia mužov, čo majú radi praktické darčeky. 



Samozrejme, že platí, že nie každého chlapa kozmetika poteší, ale to viete vy určite najlepšie. Každá si toho svojho poznáme najlepšie, a vieme, čo ho najviac poteší. S darčekom či bez, hlavne mu nezabudnite povedať, ako veľmi ho milujete.

A čo Vy? Máte už vymyslený Valentínsky darček? Oslavujete Valentína?


15 komentárov:

  1. slavíme :) A mám i nakoupeno - kubánský rum a doutníky ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. One million bych si nechal líbit =D.
    A ano, tak nějak svým způsobem ho "slavíme"..společná snídaně, společný oběd i večeře..kytice, ručně vyrobený dárek z lásky..

    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. to je krásne! Mne sa veľmi páčia ručne robené darčeky, ale nemám na ne talent :(

      Odstrániť
  3. My Valentina oslavujeme, ale darceky si nedavame, teda az na kvety, ktorymi ma moj muz zvykne potesit. Pre mna je najkrajsi darcek spolocne straveny cas. Hoci sa nam tento rok nepodari ist na nejaku veceru von, aspon si objedname jedlo domov a kukneme si spolu film.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ten parfém 1 Million má přítel hrozně rád, hezky voní :)
    http://everythin-kate.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Spíše si na Valentýna zajdeme na dobrou večeři, takové dárečky si k Valentýnu nekupujeme ale jako inspirace super :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Nic kupovat nebudem. Ide o vyslovene komercny sviatok a zisk obchodnikov. :-)
    /kaviareň/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tá ziskuchtivosť je naozaj smiešna, ale to je záležitosť nielen Valentína ale bohužiaľ skoro každého sviatku :/

      Odstrániť
  7. my sme bohužiaľ s priateľom na valentína od seba vzdialení ale tak on mi priniesol sladkú mňamku keď ma bol pozrieť a ja som mu zase poslala pekný list (a tiež niečo na mlsanie) poštou
    Nijako extra Valentína ale neoslavujeme... len si zvykneme spraviť taký oddychový deň
    celé to šialenstvo v obchodoch sa mi zdá šialené a skôr ma to odrádza :)

    LadyinBlack

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. pekne si to napísala, podľa mňa je dôležité byť spolu a urobiť si krásny deň!

      Odstrániť
  8. My pujdeme nekam na večeři, a já pro něho upekla cheesecake (viz. v budoucím týdnu článek na blogu) protože on ho zbožňuje a mě pečení moc nejde, takže doufám že pochopí, že to ode mě pro něj byla celkem "oběť... i když nakonec to nebylo tak strašné :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne