utorok 17. februára 2015

Konečne niečo z Real Techniques aj u mňa doma


Prednedávnom bol snúbenec na služobke v UK a doniesol mi odtiaľ milý darček v podobe štetcu od sestier Chapmanových, po ktorom mi srdce pišťalo veru už viac ako rok. Musím povedať, že neustále používanie štetcov Real Techniques snáď v každom youtube videu urobilo svoje a po akejsi dobe odolávania som si povedala, že musím ten ich zázrak konečne okúsiť aj ja. Vedela som, že ak si raz začnem budovať ich zbierku určite musím začať Stippling brushom, pretože ten som doteraz našla v žiadnej slovenskej cenovo prijateľnejšej verzii. 


Čo sa týka štetcov, nie som príliš veľký investér - pomerne veľa ich mám no name značiek z ebayu a potom nejaké z Avonu a Oriflamu. Viac krát ste ma prosili, aby som urobila článok o svojej zbierke ale ono fakt sa nie je čím chváliť - samá Čína, čo vám budem klamať. Voči investícii do štetcov mám zásady nakoľko mi tie z ebayu fakt dobre slúžia a aj teraz keď mám doma viacero Real Techniqov (recenzie budú pribúdať postupne) stále nemôžem povedať, že by som chápala alebo skôr, že by som sa stotožňovala s tou vyššou cenou. 
Ako som už spomínala dávno ma však lákal ich slávny Stippling Brush, ktorým väčšina blogeriek nanáša make-up a s takou ľahkosťou a pohodlím, že som si povedala, musím ho mať!


A tak ho teda mám- a akú sú moje dojmy? Prekvapilo ma, že štetec je veľmi ľahký a naozaj dobre sa s ním narába. Má príjemné mäkké štetiny, ktoré so seba nevpijú veľa make-upu, čo je fajn, pretože ak máte make-up, ktorý máte radi posledné, čo chcete je, aby ho ,,zjedol" štetec. 
Make-up sa fakt pekne nanáša, štetec nerobí šmuhy ani čiary. Výsledok pôsobí prirodzene a pekne. Štetec som už raz aj prala a nevypadol mu ani jeden vlas, takže som určite spokojná aj po tejto stránke.


Čo ma prekvapilo, ale v zásade mi to je jedno, je, že štetec má na sebe (na tej ružovej časti) nápis Real Techniques a ešte niečo a tento nápis sa zmazal asi po 2 použitiach. To mi príde divné - najprv som si myslela, že mám zlý kus ale stalo sa mi to na všetkých 4 štetcov, čo mám doma, takže to bude skôr horšia kvalita štetca. Ono je to jedno, nikoho nápis nezaujíma, ale ja si robiť celosvetové promo asi by som ti dala urobiť kvalitnejšie. Aby ste si nemysleli, všetky štetce boli kupované v Boots takže to nie je nejaká čínska atrapa.

Zhrnula by som to asi tak, že iný lacnejší a kvalitný Stippling brush som inde nezohnala takže som veľmi spokojná a tých +- 13€ za neho neľutujem. Výsledný make-up mi príde krajší ako s plochým štetcom, takže som si našla nového obľúbenca.

A čo vy a Real Techniques? Láka vás nejaký štetec? Máte nejaký doma? Aké máte doma štetce? Odkiaľ?

33 komentárov:

  1. Tesila som sa na recenziu :) to zotretie napisu by stvalo aj mna (doteraz som o nicom takom nepocula), za tie prachy to zamrzi...moje srdiecko tiez po nich plesa :) mna vzdy zaujimalo ci sa so stetcami na makeup vzdy ten makeup rychlejsie neminie (ako ci ho ten stetec nespapa).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Podľa mňa sa asi o čosi rýchlejšie minie, ale nie je to tak drastické, že by som kvôli tomu dala štetce bokom. Mňa inak vždy fascinujú tie mini ďobky make-upu, ktoré používajú vo videách, tomu úplne nechápem, akože ja potrebujem kryť dosť takže pre mňa je jedna pumpička akéhokoľvek make-upu nepredstaviteľná.

      Odstrániť
  2. Presne na tento stetec sa "chystam" aj ja, len teda asi z nejakeho SK shopu, tak cakam, ci sa niekde nepritrafi prijemnejsia cena.
    Inak mam sadu Ecotools, 2 od E.l.f, 2 EDM,PUPA na blending a naposledy som si doniesla jeden od essence. Okrem toho by som rada este ukoristila jeden od Hakuro na licenku.
    Jana

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Pupa má štetce? Tak to som úplne prehliadla :/ dobre, že si napísala, určite sa pôjdem pozrieť :) ďakujem :)

      Odstrániť
    2. Ano,v Ba ich maju pri pokladni.S tym jednym, co mam som rozhodne spokojna, prijala by som este dalsi, ale asi si pockam na narodeninovu zlavu:-)
      Jana

      Odstrániť
  3. S RT zatiaľ skúsenosti nemám, doma mám viacero Hakuro štetcov (na púder, lícenku a na oči). Na makeup som predtým mala štetec zo základnej rady od elf, ale bol nepoužiteľný, tak som nanášala dlho dlho len prstami. Na Vianoce som ale dostala flat kabuki od Sigmy a to bola láska ♥ nanášanie je geniálne :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Na elf štetce som počula veľa zlých recenzií,škoda peňazí - našťastie aspoň málo :) Odkiaľ objednávaš prosím Hakuro štetce?

      Odstrániť
  4. také se mi líbí tyto štětce, ale více ty jejich limitky :) i když opravdu neví, kolik si za ně říct :( a že se hned nápis setře? To by mě tedy vytočilo :D

    http://thankgodiamwoman.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Já mám core collection a nápisy se mi naštěstí nesedřely, to by mě asi taky naštval, protože od takové značky očekávám opravdu kvalitu se vším všudy. Jsem s nimi moc spokojená, nevypadávají a jsou úžasně heboučký a jemný, takže peněz určitě nelituji:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som bola strašne prekvapená, objednávať to z netu fakt by som si myslela, že je to fake, ale verím, že do Boots sa faky nedostanú :/

      Odstrániť
  6. Dlho ma štetce RT lákajú, no nejako sa vždy rozhodnem radšej pre Zoevu. Ale možno raz ;)
    NickaBeautyHunter

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Vypadá skvěle... Já zatím odolávám, ale myslím, že se to nepovede :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Já taky nejsem vůbec investor do štětců a spokojím se s obyčejnějšími a levnějšími :) tenhle ale vypadá moc hezky, takže možná, že se taky jednou přemůžu a dostanu se k němu :D -L

    OdpovedaťOdstrániť
  9. mám presne tento stippling brush, teda už druhý kus:) prvý mi vydržal rok a začali z neho vypadávať štetinky, ale bolo to mojou vinou, kedže po každom umytí som ho nechala stojato položený čím sa voda dostala dovnútra a rozpúšťala lepidlo. Ale kedže je fakt skvelý, zadovážila som si druhý, ktorý mám asi pol roka a dávam si pozor. Inak mne sa nápis vôbec nezmazal ani z jedného:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vidíš, dobre, že si napísala budem s ním jednať citlivejšie pri umývaní, nech sa s ním niečo nestane. Ďakujem :)

      Odstrániť
  10. Taky u mně převládá Čína, na moje využití mi to bohatě stačí :D ale velmi mě zaujal od RT Blush brush, který vypadá jako zaječí bobek :D

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Lakaji me stetce, ale kdyby se mi smylo logo,byl bych nastvana.

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Vau vyzerá geniálne! :) Kiež by som ho tiež mala .P ...Lovely Beauty Book

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. čo ty vieš, možno pôjde niekto do UK a donesie ti ako darček :)

      Odstrániť
  13. Já jsem nedávno zakoupila Hakuro H50 a pro mne prostě bomba. Mohu jen doporučit :-)

    Zvu Tě na svou giveaway ;-): http://aestylesvet.blogspot.cz/2015/02/vvvvvvvvvvv-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite musím nabudúce skúsiť Hakuro keď je na nich toľko recenzií :)

      Odstrániť
  14. Ještě od nich žádný nemám, ale určitě zkusím, hlavně mě lákají takové ty chlupaté na pudr :).
    laleitr.blogspot.cz/2015/02/giveaway-o-2-balicky-essence.html

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Já když jsem si objednala RT štětce jsem byla celkem překvápená z toho, že celkem píchali na obličeji.Na makeup mám Hakuro a ten je super:)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne