utorok 10. februára 2015

TianDe City Style - krásna paletka, na každý deň


Veľkým očným paletkám prichádzam rok čo rok viac a viac nachuť. Kedysi som si zvykla kupovať paletky o maximálne štyroch tieňoch, ale v poslednej dobe akosi preferujem väčšie paletky s väčším počtom tieňov. Veľká paletka mi príde praktická najmä cez týždeň ráno, keď zvyčajne nemám času nazvyš a príde mi maximálne praktické ak mám všetky tiene po ruke. Je to určite lepšie ako loviť ráno v piatich paletkách kým nájdem tú správnu kombináciu tieňov, ktorú práve potrebujem. Od Vianoc som si všimla, že veľmi často ráno siaham po TianDe paletke a tak mi napadlo o nej konečne napísať.


Paletka nesie názov City Style a ja by som ju kľudne premenovala na work style. Obsahuje 12 veľmi pekných (a najmä praktických) tieňov, ktoré využijete vyslovene každý deň. Aj keď s make-upom rada experimentujem väčšina času si dávam buď jemne hnedé smokey eyes alebo telový tieň a linku. Výraznejšie líčenie si nechávam na špeciálne príležitosti a preto paletky v ktorých sa nachádzajú farby dúhy síce ocením, ale nie úplne využijem. V tejto paletke sú všetky farby nositeľné a 9 z nich je nositeľných úplne denne k akémukoľvek oblečeniu.


Samotné tiene majú maslovú konzistenciu a sú lesklé. Viem, že v hitom poslednej doby sú najmä matné tiene (chápem - sú trochu viac praktickejšie v bežnom živote, menej viditeľnejšie a jemnejšie) ale ja som dieťa lesklých tieňov a vždy keď si mám vybrať - lesklý/matný siahnem po lesklom. Aj keď sa mi matné veľmi páčia, úprimne sa musím nútiť, aby som si ich dala (ale napríklad včera ráno som sa prekonala a mala som matné!).
Tiene sú veľmi pekne pigmentované - povedala by som, že jedna vrstva je ideálna na bežný deň do roboty a pridávaním viete zvýšiť intenzitu. Na oku držia (mne) bez bázy celý deň rovnako sýte, lesklé a výrazné. Jedine, čo by som dodala je, že trochu prášia, takže ráno pozor. 

Samotné tiene vyzerajú takto:




Tiene kúpite na http://www.kozmetika-tiande.sk/ momentálne v akcii za cenu okolo 7 €, čo je klasická cena  drogériových očných tieňov, ani nie to paletky. Ja som s tieňmi veľmi spokojná a ak máte radi lesklé a mastnejšie tiene verím, že by nesklamali ani vás. Je to podľa mňa praktická paletka ideálna na celý rok a každý deň, ktorú sa hodí mať doma. Inak súčasťou balenia je bežný penový aplikátor, ktorý k nanášaniu tieňov celkom šikovne poslúži.

A čo vy? Ste zastáncom paletiek? Preferujete mono tiene, quatro či veľké paletky? Máte radi matné či lesklé tiene?

14 komentárov:

  1. Krásné odstíny, světlé, ale moc pěkné. Já mám moc ráda takové ty jakože máslové stíny, takže mě by asi vyhovovaly. Nejradši mám asi paletky, ale nějaké menší, ne nic mega velkého:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. zas ono tie veľké si človek nemôže nikam zobrať lebo sú nemotrné :/

      Odstrániť
  2. Pekná paletka, takéto svetlé tiene sa u mňadajú krásne využiť hlavne v lete :)
    Ja osobne preferujem hlavne lesklé tiene, no čierny očný tieň alebo biely mám najradšej matný :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krásné jemné odstíny! :)
    http://everythin-kate.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Farby pekne, ale na ruke su dost svetle. Prejeferujem tmavsie licenie.
    /kaviareň/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. oni sú také aj v skutočnosti, jemnejšie, decentnejšie, do práce či do školy

      Odstrániť
  5. Paletka vypadá moc pěkně, světlejší odstíny mám ráda :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Zbožňuju větší paletky, nejradši bych měla celou sbírku, jenže bych je stejně nevyužila :-/ zatím mám 2 moc pěkné, ale je fakt, že mi dost odstínů, které bych chtěla, ještě chybí, takže bych někdy v budoucnu mohla jít do další paletky :). Tato paletka vypadá pěkně, jenže já bych využila asi jen 4 odstíny a mám ráda... no bude to tak půl na půl, i matné i se třpytkami :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hej to je problém s veľkými paletkami - síce sú fakt pekne ale kopec farieb je tam bohužiaľ nepouzitelnych :/

      Odstrániť
  7. Zbožňuju větší paletky, nejradši bych měla celou sbírku, jenže bych je stejně nevyužila :-/ zatím mám 2 moc pěkné, ale je fakt, že mi dost odstínů, které bych chtěla, ještě chybí, takže bych někdy v budoucnu mohla jít do další paletky :). Tato paletka vypadá pěkně, jenže já bych využila asi jen 4 odstíny a mám ráda... no bude to tak půl na půl, i matné i se třpytkami :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Značku vůbec neznám, ale stíny vypadají moc pěkně, takové denní líčení, ale nejsou to úplně ty nejobyčejnější barvy. Já bych asi preferovala tmavší a matnější odstíny, ale myslím, že tahle paletka určitě nebude žádný přešlap:)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne