štvrtok 19. februára 2015

Toto by ste mali skúsiť už len kvôli tej vôni


Ako ste si mohli na blogu už nespočetne krát všimnúť som veľkým fanúšikom značky Kallos a za tie roky čo ju používam som nemala ani jeden výrobok, ktorý by mi nesedel - čo len potvrdzuje moju náklonnosť voči tejto značke. Na značke vyslovene zbožňujem 4 veci- ceny produktov, veľkosti balení, efekt, čo výrobky robia a vône! Vône! V tých by sa mohli inšpirovať aj svetovejšie značky, pretože Kallos naozaj vie ako na to. A dámy a páni - ak som Kallos kvôli vôňam zbožňovala doteraz, po tejto dvojici sa obávam, že voňavejší šampón a kondicionér už nikdy nezoženiem. 


Kallos Banana je úplna dvojička banánovej zmrzliny. Neverím, že existuje niečo okrem banánovej zmrzliny, čo by sa na ňu viac podobalo. Nakoľko banánová zmrzlina patrí do mojej TOP zmrzlinovej topky neviem sa nabažiť ani tohto šampónu a srdce mi lámalo, keď som ho prestala používať keď som si nafarbila vlasy. Šampón nie je určený na farbené vlasy (je na suché a lámavé), takže som ho načas odložila ale po takom mesiaci a pol sa k nemu opäť s radosťou vrátim. Šampón obsahuje neskutočné množstvo vitamínov A, B1, B2, B3, B5, B6, C, E a k tomu všetkého ešte olivový olej a výťažok z banánu, ktorý vyživuje a hydratuje vlasy.

Šampón má klasickú šampónovú konzistenciu, ľahko sa nanáša a aj napriek tomu, že ho stačí klasické množstvo šetriť ním určite nemusíte nakoľko 1000 ml stojí +- 2,7 €.

Jediný problém, ktorý môžete mať je, že okrem banánovej vône existuje ešte minimálne rovnako voňavá čerešňa a čučoriedka.

 

Najprv som bola trochu smutná, keď som zistila, že Kallos v tejto vôni nerobí aj kondicionér, ale na druhú stranu, keby robil nikdy by som nevyskúšala Balzam Kašmír s keratínom. Naposledy keď som bola u kaderníčky povedala mi, že strašne veľa žien sa sťažuje, že im farba na vlasoch krátko vydrží a že sa divia a k tomu doma používajú kopec výrobkov s keratínom. Vedeli ste, že ak je keratín vo väčšej miere zosvetľuje vlasy? Preto je ideálne ak počas toho, ako máte vlasy nafarbené používate výrobky, ktoré sú fakt na takéto vlasy určené - tam máte istotu, že ak tam keratín bude, bude v takom množstve, že vám nezoberie farbu z vlasov. 


A späť k balzamu. Tu sa opäť ukázalo, že čo sa týka vôní a prípravkov na vlasy - urobte to mega sladké a máte to u mňa vyhraté. Balzam vonia zase (šokujúce) dokonale! Nádherná sladká vôňa, v ktorej viem identifikovať akurát vanilku vám proste musí vyčariť úsmev na perách. Balzam má redšiu/šampónovú konzistenciu a na vlasoch ho necháte pôsobiť 5-10 minút. Vlasy sa po umytí rozčesávajú jedna radosť a sú naozaj krásne lesklé. Balzam je určený na suché vlasy, ktoré za pomoci keratínu a iných zložiek veľmi pekne vyživuje. 500 ml stojí 2,20 € čiže opäť cena, ktorej sa dá len veľmi ťažko odolať.

Tieto dva a kopec ďalších produktov zoženiete na http://www.kallosshop.sk/ kde majú nielen bezkonkurenčný výber ale aj ceny. Už si len vybrať!

A čo Vy? Aká je vaša obľúbená zmrzlina? Chýba vám teraz? Čo poviete na šampón, ktorý vonia ako zmrzlina?

19 komentárov:

  1. Kallos značka je božská ! :) krásna recenzia

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Na jejich webu se nemůžu dopátrat složení šampónu =/

    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja som mala iba Latte masku a ta na mna posobila lepsie ako Macadamia. Videla som ze maju aj cokoladovu masku, tu si kupim a nieco z cucoriedkovej rady, to bude moja topka.;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Inak na cucoriedkovu plánujem giveaway keď sa vrátim z dovolenky :)

      Odstrániť
  4. Kallos má úžasné vůně, ten banán musí být luxusní :)

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovedaťOdstrániť
  5. aj ja mám banánovú rada, len škoda, že v obchodoch ju často nevídavam, teda takmer vôbec až na jednu sezónnu v Lidli...inak práve včera som na ten banánový zázrak pozerala:D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Banánový šampon. stejně jako kondicionér, jsem v září ulovila v Body shopu a taky voní naprosto skvěle :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  7. To musím nńapravit, od Kallos jsem nikdy ni neměla :D velmi mě zaujal ten šampón s banánovou vůní, milujem banánové věci :D

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Prinejmensim ten sampon si budu muset poridit, jen nevim jestli banan nebo boruvku, obe vune mam moc rada :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Já si většinou kupuji šampony podle vůně, takže složení atd jde nějak mimo mě. Takže bych všechny tyhle voňavě brala hned :) Nejhorší je ten pocit, že to člověk nemůže ochutnat!:D

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Články s linkami na eshopy sú u mňa veľmi rizikové. Na ten Kallos som sa hneď vrhla a včera dorazila objednávka. Asi najťažší balík, aký mi počas života dorazil :-D

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne