nedeľa 29. marca 2015

Balzamy, ktoré (ževraj) stojí za to vyskúšať

 

Balzamy na pery sú pre mňa pomerne dosť praktická vec. Uznávam, že ak by som našla doma všetky, ktoré mám poschovávané bohviekde v kabelkách našla by som ich asi viac ako som schopná minúť, ale tak či inak pre mňa nie je kupovanie balzamov taká radosť ako inej kozmetiky. Balzam je proste praktická vec, ktorú potrebujem, používam ju denne a ak ho nemám cítim sa fakt nepríjemne. Za posledný rok sa k nám dostalo veľmi veľa zahraničných značiek a aj keď sa dokopávam k objednaniu nejakej z tých ,,balzamových celebrít" ešte stále neprišiel ten čas.

Ktoré ,,celebrity" mám na mysli?

 

Pamätám si, ako bol jeden spolužiak na strednej v Austrálii a došiel odtiaľ s veľkým herpesom a s Carmexom. Povedal, že Carmex je top vec na herpesy a síce si nepamätám, ako skoro mu ten herpes zmizol, ale hovorila som si, že hmm asi to bude dobrá vec. Odvtedy si hovorím, že musím ho poradiť mamine (tá s tým máva problém) a ubehlo už desať rokov a vám tento príbeh píšem a jej som ho ešte nepovedala. Každopádne Carmex sa teší obľube nielen môjho bývalého spolužiaka ale aj veľkej časti sveta, tak na jeho účinkoch asi niečo bude. 
 

 

Blistex som si nevšimla ani v reklamách, ani na internete ale z nejakého zázračného dôvodu ho má hrozne veľa mojich kamarátiek. Každá si ho chváli, ževraj je to super balzam za normálnu cenu tak vám ho teda radím. Ja ho odskúšaný nemám, ale moje okolie ho chváli. 


Maybelline Baby Lips- pamätáte? To bol boom okolo nich keď došli. Mne sa tento boom vyhol ako nadšenie pre limitované kolekcie v H&M takže som ušetrila asi 3€. Veľmi sa mi páčia tie krásne obaly - sú veselé, farebné a hravé, ideálne do letnej kabelky. Ale obsahovo neviem. Niekto ich veľmi chváli, niekto na nich nadáva tak som stále niekde v strede. Tak si túto možnosť nechávam ešte stále otvorenú, ktovie,možno poľavím.  


 
O posledných dvoch balzamoch som už na blogu písala, ale pokiaľ píšem o celebritných balzamoch proste tu nemôžu chýbať. Odkedy mám doma Nuxe telový olej čoraz viac ma láka vyskúšať aj tento balzam na pery. Poznáte to, možno trochu pochybujete o nejakej značke, potom ju vyskúšate a neviete sa jej nabažiť. Toto je presne prípad mňa a Nuxe. Balzam by mal ošetrovať pery,dodávať im hydratáciu a potrebnú výživu. Navyše ich chráni pred vetrom a nepriaznivým počasím. Znie to dobre, čo poviete?
 

A nakoniec čo nemôže chýbať? EOS! Toto je asi top celebritný balzam a vlastní ho podľa mňa  asi každá americká blogerka či youtuberka. Tieto balzamy majú krásne obaly, veselé farby, neskutočne veľký výber príchutí. Ak aj tak dobre hydratujú tak potom nie je o čom! Tento fakt už musím skúsiť!

A čo vy? Ktoré balzamy sú na vašom wishliste? Koľko ich máte doma?





53 komentárov:

  1. Mám odskúšané EOS, Carmex a Baby Lips a pre mňa spomedzi nich vyhráva nerozhodne Baby Lips a EOS. Baby Lips mám ten klasický hydratačný bez príchute alebo zafarbenia a veľmi mi vyhovuje. Hydratácia aj pocit na perách parádny. EOS je skvelý, ten mám so Summer Fruit "príchuťou" a to je fakt mňamka :) Aj vôňou, aj výzorom, aj hydratáciou. A Carmex, tak ten mne osobne nevyhovoval, lebo má takú "lekársku" parfumáciu aj chuť, tak do mentolova. Ale ževraj si na to treba zvyknúť a potom je super. Toľko moje skúsenosti, určite ich odporúčam vyskúšať :)

    Katka z .BeautyMissfits.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. A EOS aj chutí sladko keď si oblížeš pery?

      Odstrániť
    2. Áno a mne to veľmi vyhovuje, lebo to nie je taká chemická chuť, ale proste príjemná sladká. Mám ho už rok, stále ho je požehnane a vôbec sa mi nezunoval :)

      Odstrániť
  2. Doma mám iba pár balzamov, najnovší prírastok je od Yves Rocher s vôňou makadamie a hneď sa stal mojím najväčším obľúbencom! :) Vyskúšala som zatiaľ EOS a Baby Lips, EOS je super, krásne hydratuje a tie vône..:) Baby Lips mi vôbec nesadol a pery mi viac vysušoval ako hydratoval.

    ChristyShades

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Na Baby Lips som presne čítala takýto názor nespočetne veľakrát :/ tak nad ním už vážne asi prestanem špekulovať :)

      Odstrániť
  3. Carmex mi vyhovuje práve v tých kritických obdobia, typu herpes a po ňom.. Za mňa je eos priemerná vec v krásnom dizajne. Inak Nuxe je skvelo-skvelý napr. na noc, keď mám naozaj podráždené pery a do kabelky stačí tyčinkový Crazy rumors alebo po novom Burt´s Bees, tak ten je skvelý.:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Crazy Rumors a Burt tu nejako vedie :) Inak na Burts Bees som za posledné dni narazila toľkokrát až sa divím, kde som doteraz bola. Ak sa môžem opýtať, kde si si ho kúpila?

      Odstrániť
  4. Carmex mne osobne s herpesom neurobil nic, navyse ma vyrazne garofovy zapach, co by neikomu mohlo vadit.. Blistex je mozno na prvy kuk fajn, ale je na baze ropnych olejov a silikonov, cize vytvara efekt Labella, musim sa mazat kazdych 5 minut, vyziva pier ale nic moc.. za mna. Maybelline je uuuuplny fail, to vazne radsej olivovy olej alebo kokosovy.. Eos nenaplnil moje ockavania, prichute su fajn prvych par pouziti, ale verte ze po niekolkych dnoch idu pekne na nervy, starostlivost a hydratacia je prakticky nulova.. Zo spominanych by som sa zarucila jedine za Reve de Miel, ten je fantasticky, avsak kalistek ho predurcuje na domacu aplikaciu.. jeho tycinkova forma za vela nestoji, paradoxne.. Z tyciniek u mna jednoznacne vedie Burt's Bees a Crazy Rumors. Pri balzamoch vseobecne si treba davat pozor na zlozenie, ak je tam parafin, silikon a ropne produkty tak dolsiahnete len mazlavy pocit na povrchu, ktory sa velmi rychlo vytraca a pery ostanu nevyzivene. Naopak, kvalitne balzamy su na baze prirodnych voskov a olejov a tie budete mat potrebu naniest len par krat za den. Ospravdelnujem sa za mega prispevok... :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jaké ospravedňujem sa? Tie sú vždy vítané!!!! A navyše keď mi v podstate potvrdíš aj to, čo som si asi myslela a preto som sa do žiadneho až tak nevrhala. Potvrdila si mi Crazy Rumors, ktoré stále chodím voňať ale neviem si vybrať vôňu, takže ešte žiadny nemám :))) A s tým kalíškom máš pravdu, to na vonku veru nie je, ešte keď si predstavím, jaký by bol prachový keby som ho nosila denne v kabelke :/ inak ktovie prečo, ale skoro vždy to tak býva, že keď je kalíšková a tyčinková forma ta kalíšková je vždy lepšia.. :/

      Odstrániť
    2. Ja mam od Crazy Rumors Chai Latte a je uplne ňuňo, ale myslim ze teraz na jar si zadovazim nieco ovocne.. :) No ja som tak trocha ujeta na hygienu a predstava, ze s tymi rukami co sa clovek dotyka penazi a dveri na verejnych wc (umytie inde ako doma a dezinfekcne utierky nepovazujem za dostatocnu ocistu.. :-D) si mam nanasat COKOLVEK na pery je pre mna neprijatelne.. :-)))

      Odstrániť
    3. Ja mam od Crazy Rumors Chai Latte a je uplne ňuňo, ale myslim ze teraz na jar si zadovazim nieco ovocne.. :) No ja som tak trocha ujeta na hygienu a predstava, ze s tymi rukami co sa clovek dotyka penazi a dveri na verejnych wc (umytie inde ako doma a dezinfekcne utierky nepovazujem za dostatocnu ocistu.. :-D) si mam nanasat COKOLVEK na pery je pre mna neprijatelne.. :-)))

      Odstrániť
  5. Mám ich hrozne veľa, aj doma, aj vyskúšané.
    Asi top sú pre mňa Bioderma spolu s fialovou Baleou.
    Herpes nemám, tak nemusím nič také riešiť :).

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ja som skúšala len EOS, ten je fajn na také bežné denné nosenie. Ale keď som bola chorá a mala som hrozne popraskané pery, tak mi veľmi nepomohol :-/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. a čo používaš na mega popraskané pery?

      Odstrániť
    2. Naposledy mi pomohol balzam z Avonu, úplne nečakane :-D

      Odstrániť
  7. Baby Lips a EOS som skúšala :) ale ten od Nuxe by ma ešte zaujímal

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Carmex chci někdy vyzkoušet, musí být skvělý:) Blistex jsem měla a za mě nic moc:/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vážne? Tak potom ani nie je škoda, že som ho ešte nemala :)

      Odstrániť
  9. Ja som od carmex čakala viac..aj ked som chcela povodne vyskusat čerešnovu verziu v kelimku,dostala sa ku mne čerešna v leskovej tube...mne sa tá vona páči,zmes mentolu a čerešne..myslím že v lete to bude osviežujuce...po pouziti su pery hladke a hydratovane ,no myslim, ze popraskane pery trochu podrazdi ...a na opary moze byt dobry,s tym ale nastastie skusenosti nemam...myslim, ze vyskusat sa oplati:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Možno, že tá kelímková verzia by bola lepšia/silnejšia, ale neviem, to si len myslím :) a prečo myslíš, že podráždi popraskané pery? Ten mentol?

      Odstrániť
  10. Nepovažujem sa za nejakého odborníka, pokiaľ mám v pohode pitný režim, tak aj pery a pleť mám v dobrej kondícii bez zbytočného mazania zbytočnými produktmi. Ale choroba a herpes ani mňa neobchádzajú a teda - na veľmi zničené pery som si zadovážila Blistex Intensive Moisturizer. Po nanesení chladí a mentol v ňom ,,štípka´´, ale po zobudení, ráno, no čo Vám budem hovoriť. Nič lepšie som ešte neobjavila.
    Na herpes mi zaberá najlepšie gél Viru-Merz, ktorý mám ako jedinú vec na pery vždy pri sebe a pri prvom ,,zasvrbení´´ v pere nanesiem transparentnú gelovú vrstvu a nedám víru šancu ! :)
    Baby Lips som vyhrala v giveaway a ešte stále ho neotvorila, čo z času na čas vytiahnem je obyčajný jelení loj. Ale EOS ma láka, priznávam :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ten viru-merz si opíšem a posuniem ďalej, keď hovoríš, že ti zaberá a aj ten Blistex poradím mamine. Každá overená rada je super :) takže ďakujem! A keď Baby Lips otvoríš nezabudni zrecenzovať :)

      Odstrániť
  11. ja mám už 5 eosov a nekončím :) za mňa najlepší balzám na pery :) neviem či je dobrý na mega extra popraskané pery, keďže ja si robím pravidelne peeling a natieram ako sa len dá, ale na suchšie pery to je bomba :) vôňa nádherná, balenie super ( v kabelke ho nájdem rýchlejšie ako iné balzámy a nehrozí žiadne otvorenie keďže je na šróbovanie )... po obliznutí to je extra mňam, jeden mám už na dne a ťažko sa nanáša, tak ho aspoň lížem keď mám chuť na sladké a nemusím sa báť, pretože to je všetko prírodné :) mám pocit že skoro ani neubýva, pretože sa nimi mažem stále a stále ich mám habadej :) niektoré miniem v priebehu mesiaca keď sa nimi poctivo natieram :) takže za mňa nebanujem a na výber extra veľa vôní :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Inak mne až príde neuveriteľné, že niečo tak pekné, veselé a voňavé je prírodné :) je to asi jeden z najkrajších výrobkov :) A 5 je veru riadne číslo :) to si teda naj fanúšik :)

      Odstrániť
  12. Mám doma 3 babylipsy. A nedoporučuji. Nehydratují, ty barevné nevydrží a i ten modrý hydrate je na den slabota. EOS bych si taky ráda pořídila, ale už jsem na něj četla i negativní recenze, tak stále váhám.

    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Juuuj mať tri a keď nesedia to naštve :(( tak jedine nimi pretierať rúž :(

      Odstrániť
    2. Podľa mňa má každý iný typ pier, takže slovo nedoporučuji by som určite zvážila :) Každému vyhovuje niečo iné..Ja mám Baby lips veľmi rada a tie bezfarebné mi dokonca kradne aj priateľ :D A je samozrejmé, že farebný balzám nevydrží stále na perách, ktorý áno? ;)

      Odstrániť
  13. Carmex je super, ale jen ten v kelímku, jinak mi nevyhovovaly. Já miluju jahodové labello :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Labello je podľa mňa super, ale na mega popraskané pery bohužiaľ nezaberá. To len na také bežné natieranie :) A jahodové je pecka, to súhlasím!

      Odstrániť
  14. Eos jsem probírala v úterý na blogu, velké zklamání.... :-(
    Mé top jsou Jazberry (z blogu World in a Snow Globe), Burt´s Bees a A-Derma.

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Carmex rozhodne , podobný nemu je však blistex med plus ktorý je jedna z najlepších vecí aké mám :) z paríža som si doniesla jeden skvelý- amilab ten si šetrím , baby lips je skôr záležitosť reklamy a eos plánujem aj ja :) ešte ti odporúčam balzamy od boemi, mám jeden marhuľovú,plánujem čerešňový a je skvelý - zloženie čisto prírodné samé maslá,oleje, vitamín E proste šupa :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Boemi má aj balzamy na pery? Tak teraz si ma dostala! Ja fanúšik number one a toto som prehliadla??? Idem hneď googliť! Ďakujem!!!

      Odstrániť
    2. Biani ja som si ho všimla v stánku na trhoch v Prahe a na stránke som ho hhľadala polhodinu takže nemaj boja :)

      Odstrániť
  16. baby lips určite nie za mňa!
    EOS áno áno, skvele chutia...sa určite aj priateľ poteší:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :))) tak potom si ho môžem kúpiť zo zámienkou, že je to kvôli nemu :)

      Odstrániť
  17. já jsem velká fanynka baby lips, ostatní jsem zatím nevyzkoušela, ale určitě si v budoucnu eos koupím, když ho každý tak vychvaluje! :)

    http://lifewithpett.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  18. super príspevok, ja by som chcela vyskúšať ten Eos - len neviem kde ho zohnať :o

    www.dominikamakarova.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  19. eos a baby lips mám také ozkoušené, ale moc mě láká i Carmex, musím si ho pořídit :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  20. Nuxe balzam ma tiež laka možno raz sa odhodlam aj naň:)) blistex je v pohode aj ked nemusim moc tie mentolove balzamy ale niako to prekusnem

    OdpovedaťOdstrániť
  21. U nás v meste sa bude predávať EOS aj v lekárni, tak to som zvedavá teda, tu idú všetky recenzie bokom a proste aspoň jeden na skúšku musím mať. :D :D Inak dosť ľudí ako vidím si sťažuje, že moc nevyživuje, tak neviem, ale zase v ponuke je aj ten mandarínkový, ktorý je špeciálne na také pery... a naň som videla len veľmi málo recenzií... Do tohto mandarínkového vkladám teda najväčšiu nádej a uvidím. :)))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak ja si teda počkám na tvoju recenziu :) vyskúšaj a daj prosím vedieť :)

      Odstrániť
  22. ja zas davam ruku do ohna za ten blistex...hydratuje, farbu zanechava velmi prirodzenu a chuti...a okrem burs bees velice odporucam klasicku vazelinu...u nas som to nevidela, ale v UK je to bezna vec...mam dve - aloe vera a rose neviemco....obe su super....stoja malinko, ale nemaju faktor...henta aloe vera je super aj na popraskane pery alebo na orajbany nos po nadche...(rokmi odskusane)...mala som aj ten zlty s UV protection, ale ten stal za figu...toto je ich domovska stranka...fakt ze odporucam :) J.http://www.vaseline.co.uk/product/category/lip-therapy.html

    OdpovedaťOdstrániť
  23. jo a este ze nuxe v poho, ale velmi neprakticke balenie (skleneny tazky teglik, do ktoreho sa babre paprkami)....eos total nafigu...vobec nerozumiem tomu hajpu okolo...babylips v poho, ale nic extra....dobra vec na leto, ked xce clovek UV protection a aj trosku farby...inak dermacol ma v ponuke tusim tiez daco na podobnom principe :) a carmex som mala 150 rokov naspat..mala som ten orgiinal a jedine, co si pamatam, ze to trosku - ale tak prijemne stipkalo na perach :) J.

    OdpovedaťOdstrániť
  24. Eos aj Baby lips mám a môžem ich len pochváliť lebo som veľmi spokojná :)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne