nedeľa 22. marca 2015

Doplnky, ktoré potrebujeme



 

Rozmýšlali ste niekedy nad tým koľko iných vecí, okrem samotnej kozmetiky ešte denno denne používame? Pri tom, ako som sa balila do Mexika som došla na to, že používam neuveriteľne veľa vecí! A verím, že nie som jediná! Či si to chceme priznať alebo nie, kozmetické doplnky sú neuveriteľne dôležitá súčasť našej výbavy.  




 Štetce! kým kedysi som mala doma len jeden a to na líčka dnes ich mám aspoň 20! Na líčka, púder, rozjasňovač, make-up, obočie, tiene, korektor.. A veď to samé poznáte! Štetce zažívajú veľký boom a ja sa ani príliš nedivím prečo, make-upu dokážu dať naozaj úplne iný výraz!



 


Kamarátka každej ženy- pinzeta! Či už máte tmavé alebo svetlé obočie doma by vám nikdy nemala chýbať. Dnes už nájdete všakovaké tvary, farby a veľkosti, takže trh naozaj vyhovie aj tej najnáročnejšej zákazníčke. Nezabudnite, že čo sedí vašej kamoške nemusí sedieť aj vám. 




Používate klieštiky na mihalnice? Ja nie. Mám ich síce doma, ale nikdy som im neprišla na chuť. Podľa mňa s mojimi mihalnicami robia viac ako minimum a preto nevidím dôvod na plytvanie ranným (drahocenným) časom. Ale ktovie, možno som mala len zlé klieštiky. 

  

Aj keď sa zrkadielka nachádzajú skoro v každej paletke ja osobne som konzervatívec a vždy si nosím zrkadielko v kabelke. Je to praktická vec nielen kvôli make-upu, u mňa osobne skôr kvôli veciam v očiach. Napríklad v zime neznášam, keď sa mi do oka dostane vlákno z čiapky a potom ma pichá celý deň v oku. Ak mám v kabelke zrkadielko, viem problém vyriešiť do pár minút.

A čo vy? Aké doplnky vás napadajú? Nosíte so sebou zrkadielka?
 


14 komentárov:

  1. S tými štetcami to poznám! :) Začínala som s jedným na púder a dnes ich mám tiež kopu. Vždy som ich považovala za zbytočné, no keď som spoznala ich čaro tak ich mám málo. To isté aj o pinzete.
    Klieštiky na mihalnice podľa mňa zbytočnosť sú.. ešte sa mi nestalo aby mojim riasam pomohli - skôr naopak.
    A zrkadielko je naozaj praktická vec! :D Využívam ho hlavne keď sa líčim ráno a som zaspatá a nechce sa mi stáť pri zrkadle čo visí na stene. Ináč ho so sebou nenosím, trochu sa bojím že sa mi rozbije.
    Suprový článok :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. No musím říct, že je mi i špatně z toho, kolik toho denně použiju a kolik toho s sebou denně tahám. A zrcátko samozřejmě nesmí chybět :)

    Jak to voní u Essence + Giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Parádní nápad na článek! Jinak s těmi štětci s tebou souhlasím - začínala jsem s 1 a teď nemůžu pochopit, jak jsem to dřív dělala :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Štetce sa takto množia aj u mňa doma :D zrkadielko je klasika, bez neho som stratená :) páči sa mi aj ten ukladací priestor na všetky kozmetické blbostičky :) super článok!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. To je pravda, u toho balení si věcí při odjezdu se to pozná nejlépe.. :D Je to občas až děsivé :D:)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. a to si vypichla fakt len niektoré, ja mám tých pomocníkov doplnkov až až ...

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Též jsem začínala pouze s jedním štětcem na tvářenku a už jich vlastním taky něco přes 20 :D

    OdpovedaťOdstrániť
  8. ja sa tých klieštikov na mihalnice úprimne celkom desím.. už len keď si predstavím, že by som si ich k nim priložila mám strach, že si všetky mihalnice vytrhám :D

    LadyinBlack

    OdpovedaťOdstrániť
  9. To je fakt, když balím tak toho pak mám taky mraky a tohle jsou vážně ty nejdůležitější věci! :)

    http://lifewithpett.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Zrcátko nosím v kosmetické taštičce a neobešla bych se bez něj. Kleště na řasy nemám a ani jsem je nikdy nevyzkoušela.
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  11. zrkadielko so sebou nosim v kabelke. a kliestiky pouzivam, je to skratka znacny rozdiel ked ich pouzijem a ked nie.

    Beauty by Bellatrix

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Klieštiky na mihalnice a nejaký pekný stojan na kozmetiku ako na prvej fotke by sa zišli aj mne. :-)
    The city of fashion

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Klieštiky som zatiaľ neskúšala, ale chcela by som. :) Som zvedavá, či to má nejaký efekt :D

    ChristyShades

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Ja som práve v tom štádiu, kedy mám jeden štetec a ani ten neviem používať :D Ale už dlhšie plánujem kúpiť nejaké štetce a konečne sa to naučiť. Bolo by načase :D

    Pozývam Ťa do mojej GIVEAWAY, v ktorej si môžeš zasúťažiť o kabelku, krásny náhrdelník a laky na nechty :) Nika z Break the Rules

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne