nedeľa 1. marca 2015

Missiak flakón




Pokračovanie z minulého týždňa je tu a tentokrát sa pozrieme na najkrajšie pánske parfémy. Môžte to vnímať ako inšpiráciu alebo len kochanie sa, ale tak či onak ani pánske verzie sa veru nemusia hanbiť za škaredší dizajn. Ba práve naopak. Kým z dámskych som mala fakt problém vybrať nejaké, ktoré by boli trochu iné, špeciálne u pánskych som problém vôbec nemala. Keby som chcela aby mal tento článok milión znakov kľudne by som našla aj kopec ďalších, minimálne zaujímavých flakónov.  Uznajte samé!




Valentino Uomo - tento flakón ma zaujal úprimne asi najviac. Je elegantný a drsný zároveň a ako na neho pozerám som rozhodnutá, že ho pôjdem ovoňať. A tak to má byť, nie?




Lalique Encre Noire vyzerá opäť štýlovo, možno trochu tajomne a určite mužsky. Myslím si, že na každej poličke by bol za hviezdu.




Jean P. Gaultier a jeho vôňa/flakón Kokorico asi nie je ani úplne, že pekná, ale je zaujímavá. Na rozdiel od nejakej obyčajnej, sklenej fádnej dózičky je to proste iné, premyslenejšie.



Ak by som mala rada kone, alebo ak by ich mala rada moja mužská polovička, neváhala by  som ani sekundu a určite by som mu kúpila Lalique Pour Homme Equus. Samozrejme za predpokladu, že by táto voňavka dobre voňala. Aj keď môže tento flakón možno vyzerať gýčovo, mne sa proste na pohľad páčil a musela som ho sem dať.

Keď tak nad tým rozmýšľam asi to neboli ani najkrajšie flakóny ako mix zaujímavých a pekných.

Čo poviete? Pekné? Zaujímavé? Aký pánsky flakón zaujal vás?


12 komentárov:

  1. Všechny mají něco do sebe :) Nejvíce se mi ale líbí první a druhý

    OdpovedaťOdstrániť
  2. všetky su pekne ale ten prvý je naj

    pokiaľ maš záujem budem veľmi rada ak sa zapojíš do mojej giveawey o dva narhdelniky Giveaway!!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ten první je zajímavý, ale líbí se mi i ten třetí.
    http://www.vmemzivote.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ten s tím koněm mě lehce děsí, abych řekla pravdu. :-D Mně osobně nejvíce záleží na zápachu, takže jsem ochotná si parfém koupit, i kdyby se mi flakon nelíbil, přece jen si parfémy nekupujeme, abychom je vystavovali. O:)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne