pondelok 16. marca 2015

Pleťový wishlist

Dlho sme tu nemali wishlist čo poviete? Inak ak som to ešte nepísala, ja mám takéto články fakt rada či už na svojom blogu alebo u vás baby pretože vždy načerpám kopec inšpirácie. Keď robím wishlisty na svoj blog vždy nájdem niečo nové a zaujímavé, čo mi nedá spať - a keď si čítam wishlisty na iných blogoch hovorím si ,,wow" o tomto som ešte nepočula. Takže dnes bude v hlavnej úlohe hlavne pleťová kozmetika, ktorá mi síce žiadna momentálne nechýba, ale je dobré vedieť, kde hľadať ak sa nejaká minie. 


Mám pocit, že s Vichy Aqualia Thermal sa už opakujem ako opakujúci sa papagáj. Na blogu ho spomínam tak často až je to neuveriteľné ale čo s tým narobím keď ma stále láka ale skoro nikdy nie je v akcii? Páči sa mi veľmi jeho balenie, ktoré pôsobí luxusne a hlavne to, čo sľubuje. Sérum je ideálne pre suchú pleť, ktorú hydratuje a dodáva jej potrebnú výživu. Verím tomu, že bude mať určite super hydratáciu a že je celkovo super. 


Trochu z iného cenového súdka je Lancome Neurocalm. Ale ten krém je taký krásny! Pred pár dňami som bola na jednom evente vo Francúzsku a mala som možnosť pozrieť si ho na letisku a vyzeral fakt úžasne. Mal krásne balenie a konzistencia bola mňamková! Krém nielenže hydratuje ale mal by pokožku aj rozjasňovať a upokojovať. Recenzie hovoria, že je ideálny na leto, pretože pokožku ukľudňuje keď je vyšťavená a dehydratovaná zo slnka. 



Caudalie je značka najmä amerických blogeriek ale toľko krát som už o nej počula, že by som ju konečne chcela vyskúšať aj ja. Z ich portfólia ma samozrejme zaujalo veľa vecí ale úplne najviac Caudalie Vinosource nočné sérum pre suchú pleť. To vyzerá naozaj super - pokožka by vďaka nemu mala vstrebať vitamíny hlbšie ako zvyčajne a teda by sa mala rýchlejšie a lepšie regenerovať. Čo ma prekvapilo je, že Caudalie sa dá v pohode kúpiť aj na slovenských eshopch - to som fakt nevedela.

Tak toto je moja pleťová top trojka a verím, že si niečo z toho niekedy zaobstarám.

A čo vy? Čo je vo vašej top tri? Máte nejaký pleťový wishlist?







8 komentárov:

  1. Nemala som, ale uz mam. NUTNE potrebujem pletovy krem od Lancom Hydra Zen.o)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já měla ve svém pleťovém Wishlistu oční krém od Benefitu, ale to už jsem si splnila, takže momentálně nemám :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tak můj wishlist je dost dlouhý, ale píšu si ho pravidelně za každý měsíc a co se v něm opakuje dost dlouho, to si nakonec většinou koupím.
    Vichy mám ráda řadu let, takže chválím výběr. Aqualia jsem měla krém denní i noční a bylo to fajn ;)
    Lancome je mazlíček, přemýšlím o tom gelu na léto, až budou horka.
    A Caudalie jako značku můžu jedině doporučit, jako je to moje opravdu maximálně oblíbená značka - jejich čistící maska je dokonalá, pěna na obličej lepší než Loccitane, micelárka absolutně ta nejlepší, jakou jsem kdy zkusila (a že mám pozkoušeno ...) a jejich Elixír ve spreji je můj svatý grál. Ale i další produkty, co jsem od nich měla, byly moc fajn. Měla jsem i sérum z této červené řady a bylo fakt příjemné, lehké a přitom člověk viděl posun k lepšímu.
    Takže chválím skvělý výběr v Tvém wishlistu ;)
    Mě momentálně hodně láká značka 100%Pure, už o ní přemýšlím dlouho, ale ne a ne se rozhoupat a něco vybrat - chtěla bych tam toho tolik;)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Pěkné produkty. :-) Ve svém wishlistu mám spoustu věcí. Pomalu ale jistě si je plním. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Super vybrané produkty, Vichy Aqualia Thermal bych taky moc ráda zkusila :)

    Spotřebováno: Únor 2015 + Giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ten Hydrazen mám doma a jako jo, je dobrý, ale oproti jiným krémům dost silikonový...Moc ho nepoužívám :-(

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Mám v pláne kúpiť si La Chévre - Denný hydratačný krém s tvarohom a Krém na očné okolie. Mám pleťové mlieko tejto značky a som s ním veľmi spokojná, tak chcem vyskúšať aj nejaký ďalší produkt.

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne