piatok 6. marca 2015

Súťaž a príspevok nielen o Kallose


A je tu konečne piatok! Neviem ako vy, ale ja som sa na dnešok tešila už od pondelka. Pred pár týždňami som písala článok o banánovom Kallose a aj keď som plánovala s týmto príspevkom chvíľu počkať po tom, čo ste sa viacerí vyjadrili k tejto maske nedalo mi nenapísať o nej skôr. Kallos Blueberry maska patrí k maskám z novšej kolekcie, ktoré sa na trh dostali spolu s banánovou, riasovou, čerešňovou, mliečnou a omega. Čučoriedky patria medzi moje obľúbené ovocie, takže ako som masku videla, vedela som, že ju musím skôr či neskôr skúsiť. Potešilo ma, že nie som jediná koho zaujala, preto odporúčam čítať až po koniec článku, pretože jeden z vás masku dnes dostane rovnako.
 

Čučoriedková maska je určená na suché a chemicky ošetrené vlasy (farbené a melírované). Celý zázrak spočíva v tom, že maska obsahuje výťažky z čučoriedok a avokádový olej, ktoré vlasy regenerujú a vyživujú. Samé ste si možno niekedy doma robili avokádovú masku - ktorá vlasy krásne zjemnila a dodala im lesk. Toto je niečo obdobné, len sa nemusíte doma príliš namáhať, stačí ak investujete +- 3€ a masku na vlasy nanesiete.

Maska je stredne hutná, takže taká tá drogériová klasika. Nanáša sa fakt dobre a vzhľadom na jej množstvo ani nemusíte šetriť. Ak si chcem urobiť len bežnú masku nechám ju pôsobiť 5 minút a ak potrebujem nejaký lepší hydratačný zábal nanesiem masku fakt v hojnom množstve na pol hodinu a vlasy zabalím uterákom. Potom sú fakt mega hebké a krásne lesklé. 

Čo vás možno zaujme je vôňa masky- aj keď by ste čakali, že maska bude voňať ovocne opak je pravdou -maska vonia jemne, čisto a popravde mne dosť pripomína nejaký čistý dámsky parfém - tým chcem povedať, že čučoriedky tam vôbec nie je cítiť.


Za cenu 3€ nekúpite ani 200ml masku v drogérke nie to ešte toto 1000ml delo. Ja mám na Kallos slabosť, takže určite odporúčam. 

A teraz to, na čo ste sa najviac tešili! Ak by ste chceli túto masku vyskúšať tiež stačí ak pre to urobíte jednu vec :)) Budem rada ak mi napíšete aká je vaša obľúbená maska na vlasy a či ste už niečo vyskúšali z Kallosu.
Druhá vec nie je podmienka ale ak by ste mi dali hlas v súťaži Blogerka roka budem vám nesmierne vďačná a urobíte mi najväčšiu radosť na svete, stačí ak zahlasujete tu:

Víťaza vyberiem dnes po polnoci :))


28 komentárov:

  1. Moja obľúbená maska je Kallos Latte.Ja milujem tú jej krásnu vôňu.Určite za teba zahlasujem :)
    kajuska881@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja som zatial este nepouzila ziadnu masku na vlasy ale chcem skusit kallos alebo yves rocher :-) a urcite za teba hlasujem :-)
    veve.hub@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ahoj. Tak ja som Kallos objavila cez šampón a masku s mliečnymi proteínmi. Mala som z nich super vlasy. Som špinavá blond a mala som pocit, že mi robí pekný studený otieň na vlasoch. Niečo ako keď používam fialové šampony na studený efekt. A tá vôňa a kvalita vlasov.. wau.. No a teraz som si práve podľa tvojho článku kupila tú bananovú radu, chcela som teda hlavne túto čučoriedkovú ale nemali ju práve na sklade, tak som išla do banánu a neľutujem.. Ale isto chcem časom vyskúšať aj ostatné.
    ďakujem za dobré recenzie o mojom obľúbenom Kallose.. Práve cez tieto recenzie som ťa našla a od vtedy čítam tento blog.. :) (simkovad@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Mojím obľúbeným produktom od tejto značky bola keratínová maska :) už som ju bohužiaľ celú vypotrebovala, tak by ma táto nesmierne potešila :)
    didala270@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Moje nejoblíbenější je Natura Siberica z rakytníkové řady, od Kallos jsem ještě žádnou neměla, tak bych jí chtěla vyzkoušet :) pajushka3@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  7. moje nejoblíbenější maska je od Balei s fíky a perlami
    langmaierova1@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Momentálne používam masku Dove Oxygen Moisture a som viac ako spokojná. Z Kallosu som zatiaľ nič nevyskúšala, ale keď sa mi minie tá súčasná, určite o nej porozmýšľam. :) A čo sa týka súťaže, môj hlas máš určite. :)
    christyshades.blog@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  9. medzi moje najobľúbenejšie masky patra tie z Avonu... ich vlasová kozmetika mi robí veľmi dobre... na vlasy... :D u nás som Kaloos objavila v jednej miniatúrnej drogérke, takže keď mám cestu vždy si tam niečo kúpim, aj keď tam nemajú všetko... asi sa budem musieť po niektorých produktoch popozerať na nete...

    reichlova.petra@zoznam.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  10. ja používam od kallosu latte ( taka fialová ) ale objednala som si ju v menšom balení, či mi bude vyhovovať a stála 1€ dačo :D tie ceny majú naozaj brutálne akože :) a naozaj mi spraví hebučké prevoňané vlasy, takže nech ide garnier/ gliss kur/ niečo iné predražené .. preč :D a like som dala dávno už :)
    mona.recenzie@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Jéé tak o téhle novince nevím! Z Kallosu mám banánovou a oblíbila si jí celá rodina, takže i přes velké množství nám docela rychle ubývá a tak už začínám pátrat po náhradě. Původně jsem myslela, že bysme vyzkoušeli čokoládovou, ale tahle borůvková mě tedy naprosto okouzlila! Kallos střídáme s Aussie - jsou taky bezva :-)
    Co se týče blogerky roku - hlas jsem právě udělila a výhru bych ti srdečně přála :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Ja mam doma ten bananovy sampon a je fakt super.Kallos mam velmi rada len nakolko je tazsie pristupny nekupujem si ho az tak casto. Vedie Loreal, ten je vsade.

    teresa.valkova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Momentálne používam masku od Kallosu Keratin a je super, vôňa taktiež. :)
    michaela.pagacova31@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  14. ja som na tvoje odporúčanie vyskúšala od Kallosu keratínovú radu a bola to fakt bomba, určite plánujem vyskúšať aj iné výrobky od Kallosu :)
    miroslava.novackova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Masky na vlasy jako takové nepoužívám, já si dávám kondicionér (každý den) a občasně olejíček, jsem spokojenější než s maskami. Momentálně používám kokosový olej a jsem maximálně spokojená. Kallos mě ale láká (i šampony) a navíc miluju borůvky! :)

    elie.krios@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  16. vyskúšala som už masku Latte a a Keratin a boli celkom dobré :) Keratin sa mi páčila viac občas mi totiž vadila tá silná vôňa Latte :) lucinkabalintova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Ja som mala dve malé balenia Kallos keratin a silk a bola som spokojná:)Pozerala som aj po tejto ale škoda že nemajú malé balenie..radsej si nakupujem viacej malých balení a striedam to:)Chcela som ju hlavne kvoli voni pretoze ani nemam farbene vlasy ale ked pišeš že nevonia ako čučoriedky,popozeram sa po banane a čokolade! :D
    zahlasovala som )
    luckap123@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Od Kallos jsem ještě bohužel nic neměla, ale ráda bych tuto značku vyzkoušela. Oblíbenou masku jsem zatím nenašla, protože jsem jich zatím moc nevyzkoušela :). Tahle maska od Kallos vypadá fakt dobře :)
    kristy.uhrova@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  19. ahoj :), moja najoblubenejsia je momentalne maska na vlasy od macadamia hair, kallos som este neskusala
    tinatina@centrum.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  20. ja som mala od tejto značky len banánovú masku, určite by som bola rada za ďalšie :) ceny tejto značky sú fakt neuveriteľné :) nikolaorechovska@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  21. Od Kallos nepouzivam ziadnu masku. Ale pouzivam mliecnu masku Mila (cely nazov Mila Crema Al Latte maska mlieczna), neviem ci je dostupna aj na Slovensku, lebo ja ju kupujem v Polsku. Okrem krasnej vone sa vlasy po jej pouziti skvele rozcesavaju, su hebke a zdravsie. Mozem len odporucat,
    Co sa tyka hlasovania Bloger roka, tak za teba som uz pred par dnami hlasovala :)
    zsopkova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  22. Kallos je super značka, měla jsem od nich jednu masku, která byla super a navíc tak úžasně voněla! A vlasy po ní voněly ještě další dva dny :) Jinak mám ráda Elseve masky a ráda bych zkusila Macadamia masku :)
    svobodka13@seznam.cz

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovedaťOdstrániť
  23. Baby ďakujem za krásne komentáre, súťaž je uzavretá a víťazku nájdete na FB :)

    OdpovedaťOdstrániť
  24. Já jsem si teda s Kallosem moc do noty prozatím nesedla. Mám doma jednu masku a u té jsem se divila, že mi po použití zůstaly vůbec nějaké vlasy. :D
    Každopádně hlas ti určitě dám, zasloužíš si ho! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  25. Ja som za teba zahlasovala už pred zverejnením tohoto príspevku. Ten hlas si zaslúžiš :)

    OdpovedaťOdstrániť
  26. Túto značku som ešte neskúšala, moja favoritka je garnier fructis,pre objemné vlasy;)
    wendi@centrum.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  27. mne sa lubia loreal masky :) naposledy som sa snazila prebudit svoje vlasy kokosovym olejom... bez uspechu :-/ saska99@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  28. Kallos jsem ještě nic nezkusila, ale strašně mě to láká. Banánový set, čokoládový, jasmínový, vanilkový, prostě všechno. Nejradši mám asi masku od Lorealu, na název si teď nevzpomenu, ale je to nějaká bez silikonu pro lesk.
    anet.bartosova@email.cz

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne