utorok 31. marca 2015

Veľkonočne žlté vlasy so Syossom prepadákom roka


Vždy keď som počula také tie historky z domáceho farbenie, že niekto skončil zo zelenými, žltými vlasmi rozmýšľala som, či mal ten človek všetky kolečká pokope lebo mi fakt nebolo jasné, ako sa to dá urobiť pri blbuvzdornej farbe na domáce použitie. No smiech ma prešiel v noci pred odchodom do Mexika..

Kým sme išli do Mexika, chcela som sa zbaviť tej takmer čiernej farby, dať ju o dva odtiene svetlejšiu nech mi potom slnko zosvetlí ešte trochu vlasy. Rozmýšľala som, či to nechať na kaderníčku alebo sa odfarbiť sama doma. V drogérke som našla úplne ideálnu farbu, takže nebolo o čom.


Syoss vám prosím pekne ponúka farbu určenú pre tmavé vlasy na ich zosvetlenie. Keď som to videla srdce mi poskočilo, že toto presne chcem! Presne takú farbu! O dva odtiene svetlejšiu od mojich a krásne mi vytiahne tú super tmavú. Aby som mala vlasy rovnomerne pekné kúpila som si rovno dve balenia, a 6 hodín pred odletom som išla na to. 


A ako som dopadla? Jednoducho príšerne! Korienky mi farba zosvetlila takmer na oranžovo a ostatné vlasy ostali rovnako tmavé ako boli predtým. Okrem tej príšernej farby ma hlava počas pôsobenia nenormálne štípala a svrbela a bála som sa ako čert kríža, že chytím nejakú alergickú reakciu. Nevedela som, či sa mám smiať alebo plakať, ale uznajte, že takto som do Mexika fakt nemohla odletieť..




Takže som štyri hodiny pred odletom utekala do 24 hodinového Tesca, kde som si išla kúpiť opäť tmavú farbu na vlasy, ktorá by mi prekryla tú nechutnú oranžovú, čo sa mi stala na hlave.
Fakt neviem na aké tmavé vlasy testoval Syoss túto farbu, ale otestoval ju veru zle. Odporúčam neurobte chybu ako ja a určite si tento nefungujúci výmysel nekupujte. Teda jedine na Veľkú noc, že by ste išli za kuriatko..
Čo sa týka mojej farby, slnko mi ju trochu zosvetlilo ale ak sa budem chcieť zbaviť tej tmavej asi budem musieť ísť ku kaderníčke, pretože sama si už fakt netrúfam..Jedna žltá skúsenosť stačila..

A čo vy? Stalo sa vám niekedy niečo podobné? 

38 komentárov:

  1. Presne nad touto farbou som uz rozmyslala dlhsie akonahle som videla reklamu v tv tiez mam tmavo hnede vlasy kt ma uz nebavia a chcem ist do svetlejsej hnedej takze ti dakujem za prispevok a radsej pojdem zosvetlit ju kadernicke :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Na ňu je aj reklama? Tak to som ani nevedela :) a určite choď :)

      Odstrániť
  2. Podľa mňa farba funguje dobre, len neodfarbí vlasy, ktoré sú už farbené na tmavo. Pri korienkoch vidím presne ten odtieň ako na krabičke. Keby si nemala farbené vlasy tak to chytne skvele. Nechcem pôsobiť ako hejter ale podľa mňa bola chyba v Tvojich vlasoch nie vo farbe.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jj..musím súhlasiť v tomto s anonymom..tieto ,,zosvetlovače" fungujú len pri prirodzene tmavej farbe..nesťahuje už zafarbené vlasy..ale to by malo byť na krabičke napísané..loreal to tam má..neviem ako tento Syoss :P Ale určite to nepotešilo pred odletom :) Nabudúce sa zver do rúk radšej tej kaderníčke :D Ja už som tiež párkrát takto experimetovala a aj tak som potom skončila u profesionála :D

      Odstrániť
    2. Iba dodám, že tá fotka lichotí tej farbe, pretože ak by mi aj tá farba chytila na celé vlasy, bola by fak horčicovo žltá..A áno, súhlasím na nefarbené resp. odrastené vlasy by asi chytila,ale mňa by v živote nenapadlo, že je farba určená len na prirodzene tmavé..

      Odstrániť
  3. A tvoje prirodzene vlasy su akej farby? Lebo ja ked mi uz niekolkonasobne farbenie tiez dost stmavilo vlasy a chcela som znova co najblizsie mojej prirodzenej svetlo-gastanovej, radsej som si kupila B4 color remover. Ten odstranil vsetku farbu, uzavretu vo vnutri vlasu a tym padom boli vlasy znova uplne bez farby. A potom uz normalne zafarbit, na aku som chcela. Este ze existuju taketo vynalezy. Lebo snazit sa stiahnut, zosvetlit nanosy niekolkonasobneho farbenia, sa doma neda. To uz len u kadernicky a to tiez casto znici vlasy, ked aa dostanes k tej nespravnej.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Taká nijaká, škaredá hnedá. Niekto to nazval stredoeuropska šeď a súhlasím :) Ja viem o týchto removeroch len som sa ho úprimne bála, či to nie je moc silné, ale ako píšeš postupné zosvetľovanie nebude o nič šetrnejšie :(

      Odstrániť
    2. Z vlastnej skusenosti, nemusis sa toho B4 vobec bat. Ak si pouzivala farby, ktore zaroven nezosvetlovali, teda nemali peroxid, po pouziti B4 budes mat opat tvoje prirodzene. Ja pouzivam taky odtien, ze mne trocha zaroven zosvetluje. Takze po pouziti removera boli trosinku svetlejsie, nez moje prirodzene. Ale zbavili sa nanosov farby a to bolo skvele. Nezaznamenala som ani poskodenie, ani nic ine neziaduce. Ja ho mozem len odporucat. Neda sa skratka na tie vlasy placat donekonecna dalsie a dalsie vrstvy farby. Potom jasne, ze su aj ovela tmavsie a akoby bez zivota.

      Odstrániť
    3. B4 by mali mat v Dm-ke. Osobnu skuzenost ale nemam, ja idem radsej ku kadernicke (i ked ani to nie je vzdy zaruka zelaneho vysledku-uz aj to sa mi stalo a to som bola u takej co k nej chodim roky a moje vlasy pozna.stacil porod a vlasy sa spravaju inak)...
      Jana

      Odstrániť
    4. už ho mám doma baby :) budúci týždeň idem na to! :) držte palce!

      Odstrániť
  4. Já se Syoss mám taky problém. Kdysi dávno jsem si koupila barvu nějakou medovou a vůbec nechytla. Od té doby se Syossu vyhýbám.
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som bola predtým fakt spokojná, takže toto bolo čisto sklamanie :/

      Odstrániť
    2. Jen doplním barvila jsem si světlé vlasy na tmavší a výsledek mě zklamal.

      Odstrániť
    3. No ja už asi do Syossu fakt nepôjdem :(

      Odstrániť
  5. Aj ja som si raz od Syossu kúpila krikľavo červenú farbu, a to čo skončilo na mojej hlave bolo úplne tmavočervené.. ale ich zosvetľovače mám najradšej zo všetkých :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nie tento, ale tie klasické Syoss Lightener .. najradšej mám konkrétne 13-0 ..

      Odstrániť
    2. Fakt? To som ani netušila, že majú :/ Musím sa začať pozerať poriadnejšie :)

      Odstrániť
  6. Ked som sa farbila tak vzdy som nechala kadernicku nech mi spravi zmenu a potom som sa doma dofarbovala v tej farbe. Ked som experimentovala tak len s profesionalmi a nemala som ziadny problem prejst z ohnivo cervenej na moju prirodzenu svetlohnedu.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Olejovou barvu syoss mám moc ráda, tuto už méně, ale ten Tvůj odstín je šílený a štípání bych jí také neodpustila.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. No teda, od Syoss jsem zatím zkoušela jen jednu červenou barvu, která naštěstí chytla tak jak měla. Zesvětlovat vlasy jsem si nikdy nezkoušela, ale tohle by mě teda naštvalo.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Naštěstí jsem nikdy s barvou problém neměla :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Tak ony tyhle odbarvit/obarvit barvy, co to umí v jednom kroku, nejsou novinka. Palette je mělo už asi tak před, no, řekněme, že osmi lety. (Barvila jsem se s nima načerveno v dobách svých telecích nácti let a bude mi skoro pětadvacet.) Jednak je zesvětlení vždycky sázka do loterie a vlasy barvy zapadajícího slunce si můžeš pořídit dost snadno, na to opravdu nemusíš být úplně vymletá osoba, co si neumí přečíst návod na krabičce, jak to má barvit. Když už, tak si koupit běžný odbarvovač a doufat, že to ty vlasy dají (jít k slušný kadeřnici je vždycky lepší). No a jednak od těch dob, co jsem se svými vlasy během své puberty vyráběla děsné věci vím, že barva se prostě jinak chová na přirozených vlasech a na barvě a speciálně několikerý nános tmavé barvy drží hodně urputně. Takže jak psaly holky nahoře.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som fakt nevedela, pretože predtým som mávala skôr svetlé vlasy až teraz som nejak začala inklinovať k tej tmavej, čiže toto bolo pre mňa úplne neznáme teritórium :) Ale no, už budem vedieť a nabudúce si toho radšej viac prečítam, alebo investujem do kaderníčky :)

      Odstrániť
    2. Já chápu, on je zesvětlování vždycky trochu risk, aniž by byla chyba na straně majitelky vlasů. :-) Barvy taky nechytají tak, jak je na krabičkách. Ten obrázek je veeelmi přibližný a když se tyhle dva faktory spojí, na malér je zaděláno. :-) Já tyhle věci používala, protože ohledně barev na vlasy mám za sebou mraky experimentů, tak mám empiricky odzkoušeno, že na neobarvených vlasech je ten efekt výraznější. (Což v praxi u barvených vlasů znamená, že jinak to prostě chytne na odrosty a jinak, respektive málo, do těch délek. Vlasy podobné odstínu barvy zapadajícího slunce jsem si taky svého času vyráběla úmyslně a když jste zelenooká bruneta se sněhurkovsky bílou pletí, je to abnormálně blbý nápad. :-D) Jinak mám barvy od Syossu ráda, mojí top je sice pěnová Palettka díky blbuvzdorné aplikaci, protože to nikde nekape... :-)

      Odstrániť
  11. Jsem rada ,ze jsem se barvení vlásku uz vzdala ,od Syoss jsem teda čekala víc :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Noo, tak něco podobnýho dobře znám, ale vlasy si permanentně nebarvím už hodně dlouho. Jestli ty černé vlasy byly na tmavo barvené, tak je to normální, že ti je tato barva nezesvětlila.. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Ja si hlavne myslim, ze testovat neznamu farbu tak kratko pred odletom bolo nerozumne a ze zlte vlasy bol ten najmensi problem z tych, co mohli nastat...

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Ono by to fungovalo ... ale Ty jsi asi měla barvené vlasy viď ? Předpokládám, že u Syossu na to nemysleli, a asi to ani nezmínili na krabičce, ale na barvených vlasech to má mít určitě jiný výsledek než na přírodních.

    A to štípání ... no to je logické. Pokud něco zesvětluješ, tak pokud vím, bez peroxidu to nejde ... no a ten štípe jak čert. Proto si třeba já studuji složení a barvy s ním nekupuji. Nemám nervy na to, aby mě 40 minut svědila a štípala celá hlava.


    Hele ale ber to tak ... z chyb se člověk učí ne? ;) <3

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Inak to máš pravdu, že keď zosvetluješ bude to asi logické :) nejak mi to nenapadlo a nedala som si 1+1 dokopy :) No ako hovoríš,človek sa z chýb učí :)

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne