nedeľa 12. apríla 2015

Čo poviete?

Poznáte to, dojde vám do e-mailovej schránky newsletter s rôznymi akciami a vy (či len ja?) hneď klikáte, či tá vec stojí za to. Takto som klikala aj ja v piatok večer cestou do Košíc a až som sa zapozerala a našla som zopár výrobkov, ktoré vyzerajú fakt zaujímavo. Nemám však zo žiadnou skúsenosť, tak budem rada, ak mi poradíte :)) Dnes ide o výrobky na vlasy, pretože vecí na vlasy (a voňaviek) nikdy nie je dosť:



InvisiBobble gumičky- viem, že tieto gumičky mali svoj boom asi pred dvoma rokmi, ale ku mne sa akosi nedostali. Mala som doma zopár fake verzii, ktoré stáli naozaj za nič. Táto gumička by mala mega držať vlasy, nešticovať a tie moje nerobili nič z toho. Vlasy mi normálne padali dole, gumička miestami šticovala, no žiaden zázrak. Ako som však písala, mala som lacný fake a zaujímalo by ma, či drahšie verzie fungujú. Kopec žien na to nedá dopustiť, tak ak máte nejakú skúsenosť budem fakt rada.






Babyliss Pro Curling Iron 2282TTE- táto pomerne divná kulma ma láka už asi dva roky, ale nepoznám vôbec nikoho, kto by ju mal a ani recenzií na ňu nie je moc veľa. Kulma je jedinečná svojimi 2 trubicami, ktoré sú naviac upravené turmalínovou a titánovou technológiou. Povrchová úprava zamedzuje poškodeniu vlasového vlákna behom kulmovania. Pre tvarovanie účesu si môžete vybrať teplotu kulmy až z 25 úrovní. Znie to super, čo poviete?







A posledná vec, ktorá ma láka je Tangle Teezer Aqua Splach. Ja hrebene na rozčesávanie masky nepoužívam, vždy keď si dám masku nanesiem ju len na vlasy a nechám pôsobiť. Teraz rozmýšľam nad tým, či by nebolo efektívnejšie, ak by som si masku naozaj naniesla rovnomerne a vlasy rozčesala. Je pravda, že keď sú vlasy mokré sú najviac citlivé, takže s nimi treba narábať naozaj jemne  a opatrne. 

Ak máte niektorú z týchto vecí alebo vás láka budem rada ak mi dáte vedieť. Ak niečo láka vás a neviete sa rozhodnúť, kľudne mi dajte do komentára link, možno spolu na niečo dojdeme :))



27 komentárov:

  1. gumičky som mala tiež len fake-y, bloger si tu ty, zakúp, vyskúšaj a odporúčaj :D
    tá kulma vyzerá dosť podivne, ešte som sa s tou nestretla...
    a tange-teezer? mám doma ten obyčajný, a kefa s diviačími štetinami ho vyradila z provozu. Česať mokré vlasy, čímkoľvek, je podľa mňa zbytočné a nebezpečné a ten Tangle teezer podľa mňa zázrak fakt nie je

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Leni ty si mi jak dala :D ale máš pravdu objednám vyskúšam a zrecenzujem :)

      Odstrániť
    2. dúfam, že chápeš ten úškrn, čo som mala na perách, keď som ti to písala :) :) :) samozrejme len v dobrom :)

      Odstrániť
  2. InvisiBobble gumičky i Tangle Teezer mám a nedám na obě dvě věci dopustit. Za mě palec nahoru :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Gumička je vraj naozaj skvelá vec kamarátka ju má a nedá na ňu dopustiť :) A tangle teezer ma veľmi láka už dlhšiu dobu no stále som sa akosi nedokopala k jeho kúpe :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja mam ten klasický a neumiera z neho diviacia kefa je podľa mňa lepšia :)

      Odstrániť
  4. O té kulmě jsem ještě nikdy neslyšela, také by mě tedy zajímalo, jak funguje a tak :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Gumičky mám a jsem s velice spokojená. Nepoužívám už jiné. a kupodivu je ani neztrácím, což je můj velký problém :) Tangle teezer mám klasickou verzi a ta mi stačí. Možná dokoupím tu cestovní verzi. Kulmu neznám, vypadá jako mučící nástroj :) ale může dělat pěkné vlny ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Strácanie gumičiek, to je aj môj večný problém. Netuším, kam chodia :)

      Odstrániť
  6. Tie gumičky som mala a asi po pol roku sa jednoducho roztrhli každá jedna . Preto som presedlala na papangu je to úplne totožná gumička len sú dva druhy . Na riedke vlasy a potom omnoho silnejšia na hustí vlasy . Mám už niekoľko farieb a nič sa s nimi dodnes nestalo . Som s nimi spokojná a občas si len zmením farbu na inú . A vôbec neťahá vlasy a ani z nich nepadá . Ráno si urobím cop a večer je úplne totožný . :-)
    www.bar-bor-ka.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak sa priznám Barborka, že o papangu som ešte nepočula! Idem googliť :)

      Odstrániť
  7. Ja mám doma len fejky tie gumičky, ale úlohu plnia :) vlasy mi neťahajú ani nič, nezamotávajú sa do nich :) určite vyskúšaj, ja som spokojná :) aj keď pozorujem že sa mi už trochu natiahli, ale asi preto, že nie sú originál :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To by som práve chcela vedieť, či originál drží lepšie..? Ktovie :)

      Odstrániť
  8. Tiež mám doma neoriginálnu verziu týchto gumičiek a som s nimi spokojná. Čo ma dosť prekvapilo, používam ich vkuse asi dva mesiace a zatiaľ sa vôbec nenatiahli! :)
    ChristyShades

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. očividne aj fake-ov je viacero :) ako so všetkým kvalitnejšie a menej kvalitné :)

      Odstrániť
  9. Já mám doma neoriginální invisiboble a jsem s nimi spokojená. Netahají, pevně drží, prostě paráda. Obyčejné gumičky už ani nenosím. Nevím, zda je dobrý nápad si česat mokré vlasy, ale tangle teezer mám doma taky a jsem s ním spokojená.
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no to neviem ani ja:) asi sa udržím na uzde a ostanem na klasickom nanášaní masky:)

      Odstrániť
  10. Gumičky mám, jsem s nima neskutečně spokojená, ani je neztrácím :D Dokážu si ale představit, že lidi s hustými těžkými vlasy s nimi nebudou úplně za dobře. Tangle teezer mám tu základní verzi, která je super, ale musela jsem si na to docela dlouho zvykat - hlavně, jak je to hřeben bez držátka :D ta verze do kabelky je podle mě o hodně horší - tu jsem kupovala jako první a nejdřív jsem jí nenáviděla, přišla jsem jí na chut až po tom, co jsem vyzkoušela i origos..
    myslím, že s dobrou cenou (3 gumičky jsem kupovala 100 kč, hřeben za cca 120 kč) to stojí za to vyzkoušet :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To by mi ani nenapadlo, že jedna verzia bude horšia! ďakujem za tip, to sa naozaj hodí vedieť!

      Odstrániť
  11. Haha, znám to..ale většinou nakonec nic nekoupím, racionální rozum zvítězí nad aktuální potřebou utrácet =D

    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovedaťOdstrániť
  12. ja z toho tiež nič nepouživam ale tie gumičky som už pozerala že čo to je ale som sa bala že to bude asi ťahať vlasy

    OdpovedaťOdstrániť
  13. gumicky su super,ale je pravda ze ty mas asi hodne huste vlasy tak tazko povedat ako ti sadnu ja som spokojna :)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne