utorok 21. apríla 2015

Cukríkový Gosh

  
Voči značke Gosh mám také zmiešané pocity. Vždy keď ju vidím v parfumérke si ju pozriem, poskúšam, ale takmer nikdy pri nej neskončím. Ak si vezmem, že je cenovo porovnateľná s MaxFactor, Bourjois či dokonca Lorealom, jednoznačne mierim skôr k týmto značkám. A k tomu, je to asi len nejaký vnútorný predsudok, lebo doma mám viacero výrobkov a v podstate som s Goshom ešte nikdy nebola nespokojná. Takto som pred pár mesiacmi hľadala nejaký rúž v takej Barbie farbe a čuduj sa svet, žiadna z mojich bežných značiek takúto farbu v sortimente nemala. Jediný, kto takú mal bol Gosh a dokonca ešte aj v troch rôznych odtieňoch. 


Vybrala som si odtieň 164 Adorable, čo bola presne farba, akú som si predstavovala a akú som hľadala. Bola to moja prvá skúsenosť s Gosh rúžom a bola som celkom zvedavá, čo prinesie. Rúž má celkom obyčajné balenie - na poličke si ho vždy ľahko pomýlim s 2€ Essence rúžom. To je možno trochu škoda, že za cenu +- 6€ sa mohli s balením naozaj aspoň o trochu viac potrápiť.  Ale, nekupovala som si ho kvôli baleniu, takže späť k samotnému rúžu.



Rúž je naozaj veľmi silno pigmentovaný a stačí jeden nános a na perách máte krásnu farbu. Je pomerne mastný a nevysušuje. Je jemne lesklý, na perách pôsobí veľmi pekne a žiarivo. 
Sú dve veci, ktoré mi na ňom trocha vadia a to je, že najprv mizne stred a až potom okraje. Čiže ak sa pozabudnete budete vyzerať fakt hrozne - okraje pier sýtoružové a stred pier proste žiadny. Jeho výdrž je tiež nič moc- na perách vydrží asi hodinu a pol bez ohľadu na to, či pijete alebo nie.


Odtieň 164 je naozaj krásny - je to úžasná jarná ružová, ku ktorej stačí slabšie líčenie, pretože rúž sa stane určite stredobodom celého make-upu. Samotný rúž je kvalitovo podľa mňa na úrovni Essence rúžu, čiže hodnotu 6-7€ určite nemá. Ďalší Gosh rúž si už asi nekúpim a budem dúfať,že ak budem hľadať nejakú špecifickú farbu nájdem ju u inej značky.

A čo vy a Gosh? Používate? Máte radi? Aj vám sa niekedy stalo, že farba rúžu bola super ale kvalita nie?

18 komentárov:

  1. Škoda té výdrže, odstín je opravdu moc pěkný.
    giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Voči Gosh som vždy mala také podobné pocity ako ty. Teraz som nedávno chcela minúť kupón do Fannky, tak som si kúpila nejaké veci. Mám paletku tieňov, tá je veľmi dobrá, rada ju používam. Potom klasickú pastelku na pery, tá môže byť a kúpila som aj púder, ale ten na svoju chvíľu ešte čaká. Zatiaľ som skôr teda spokojná. Uvidíme, ako sa ukáže ten púder :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mňa lákala tá pastelka ale kúpila si ju kolegyňa a nie je s ňou moc spokojná. Povedala, že má doma aj Bourjois a ževraj tá je lepšia - a zase je to skoro tá istá cenová kategória :/

      Odstrániť
  3. Ja mám z tejto kolekcie červený rúž, a práveže som nadšená! Mne sa obal veľmi páči, je taký elegantný a ja som minimalista (napríklad sa mi páči oveľa viac, ako Dermacol klikacie rúže), ale to je samozrejme vec vkusu :) A k výdrži, ja som si nevšimla, že by to bola taká katastrofa - nenosím ho často, ale naposledy som ho mala na jednej párty a vydržal krásne, pretrela som ho možno raz za 2-3 hodiny (aj to nie preto, že by zliezal, ale iba pre istotu) a to sme jedli aj pili... Možno to záleží od farby, červená je rozhodne intenzívnejšia, tak zlieza pomalšie :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jj kľudne to môže byť aj farbou úplne súhlasím. Aj ja mám doma viacero rúžov jedna značka a kolekcia a farba robí divy, takže kľudne. Tak ďakujem za tip, dobre vedieť, že červená je super :)

      Odstrániť
  4. no ja nedam dopustit na gosh linky na oci...tie s aplikatorom...ono celkom sa daju porovnat s max factorom (MF vyjde lacnejsi) ale gosh ma ovela sirie spektrum farieb...fakt su velmi dobre...este mali dobru podkladovu bazu na oci...klasika silikonova v tubicke...ten ale prestavaju vyrabat, a namiesto toho maju teraz dajaku tycinku...a este vraj maju celkom dobre primers (tie som ale neskusala) a tiene...J.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. očné linky majú jednoznačne najlepšie, na tie som úplne zabudla. Mám ich doma v 5 farbách a držia celý deň, majú úžasné farby, neotláčajú sa - fakt top! Dobre, že si mi pripomenula :) Neviem, aké očné linky má MF ale minimálne, čo sa týka farieb nie je taký kreatívny :) Toto treba uznať Goshu, že má kopec farieb - liniek, ceruziek, leskov, tieňov :)

      Odstrániť
    2. tieto> http://s292.photobucket.com/user/misslipglossnl/media/Blog/Site%208/P1030606_zps4b8e2ba0.jpg.html

      mne to pride vizualne, ako totzny profukt ako tie od gosh, len s inou potlacou...ale konzistenicou sa lisia...pri ciernej a sedej nevidim ziaden rozdiel...tie farebne mi prisli akoby vodovejsie...tie len od gosh...J.

      Odstrániť
    3. inak prave som sa dozvedela, ze tie mega paradne linky vyradzuju zo sortimentu!!! uz ich dopredavaju a tie nove sa mne velmi nepacia....prave som si zakupila nejake do rezervy...J.

      Odstrániť
  5. Ani ja nie som bohvie aká fanynka Goshu. Kedysi pred takými 7-8 rokmi, ale teraz ju už nejako obchádzam. Inak Rimmel vyšiel nedávno s novými odtieňmi Kate rúžov a je tam tiež jeden v baby ružovej, tak sa skús po ňom mrknúť ;)
    NickaBeautyHunter

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Fakt? Vidíš, škoda, že si nenapísala skôr! Ešte by som aj ušetrila :)

      Odstrániť
  6. Ja GOSH milujem, podľa mňa majú neprekonateľné maskary, nehovoriac o tieňoch s úžasnou konzistenciou, výdržou... Make up som neskúšala žiaden, len BB krém a BB púder, u mňa za jedna ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Daring Lashes, nikdy som nič lepšie nemala :-) Tuším aj vyhrala nejakú súťaž riaseniek :-)

      Odstrániť
  7. Tenhle odstín růžové mi přijde naprosto famozní, ale snad jako i u jiných značek, škoda té výdrže. :( Snad brzy objevím nějaký, který už ze rtů nesmyju! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak vieš čo máš robiť keď objavíš! Hneď o ňom napísať :)

      Odstrániť
  8. Odtieň vyzerá dobre, len tá výdrž :( Asi budem hľadať podobný v inej značke.
    LifeAsIva

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne