streda 15. apríla 2015

Ďalšia vychytávka z ČR


Nepovedala by som, že nakupujem podľa toho, z ktorej krajiny je nejaký výrobok, ale skôr keď zistím, že je niečo z ČR alebo SR vždy ma to veľmi poteší. Jednoznačne som veľmi hrdá na každého domáceho výrobcu a držím im vždy palce, pretože viem, že to nemajú ľahké, keď sú drogérky a e-shopy plné toľkých svetových značiek. A to je prípad aj pre mňa neznámej značky Body Tip, z ktorej som vďaka stránke www.maxcare.sk  mala možnosť vyskúšať skvelý krémik.


Na testovanie som dostala zvláčňujúci mandľový krém na pleť a telo. Neskutočne som sa na neho tešila, už len kvôli tomu, že išlo o mandľový krém. Všetko,čo sa týka mandlí ja veru môžem - mandle natural, solené, v koláči, keksíku, voňavke - hocikde! A to, čo som od krému čakala sa aj naplnilo- krém vonia na odpadnutie. Ako sladučký marcipán s vanilkou a najradšej by ste ho zjedli. Tá vôňa prevonia celý byt, pretože je pomerne silná a intenzívna. 

Krém po mandliach nielen vonia, ale obsahuje mandľový olej, ktorý pokožku hydratuje a dodáva jej potrebnú výživu. Okrem toho obsahuje ešte vitamín E, ktorý pôsobí proti starnutiu pokožky a Pantenol, vďaka ktorému sa pokožka rýchlo regeneruje.


Krém je ideálny na jar a leto, pretože nie je príliš hustý, má skôr strednú konzistenciu. Vďaka tomu sa rýchlo vsiaka, čo je pohodlné.


Ak nemáte radi sladké vône, Body Tip ponúka aj ovocné vône. Cena krému sa pohybuje okolo 4,8€ čo je bežná cena za telové mliečko.

A čo vy? Poznáte značku Body tip? Má pre vás domáci pôvod pridanú hodnotu?

13 komentárov:

  1. Značku neznám, ale vypadá to zajímavě :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. a to si z ČR :) tak potom asi ani u vás nebude taká veľká :)

      Odstrániť
  2. Ak sa nemýlim, tak túto značku majú v niektorých Teta drogériách, tak sa niekedy mrkni ;)
    NickaBeautyHunter

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Produkt vypadá moc dobře a musím říct, že o značce jsem zatím nikdy neslyšela :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Krém vypadá moc dobře. Tuto značku vidím poprvé. A mám ráda, když je něco vyrobené u nás. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Značku nepoznám, každopádne musím s tebou súhlasiť že krém vyzerá skvelo! :) Bájdvej, tiež milujem mandle a všetko čo s nimi súvisí :D
    LifeAsIva

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Odpovede
    1. presne preto ho fotím, lebo každý si potrpí na niečo iné :)

      Odstrániť
  7. Já sama jsem z ČR a ještě jsem to nevyzkoušela :-D

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne