piatok 3. apríla 2015

Medik8 peeling


Mám taký pocit, že už dlho som nerecenzovala žiadny nový peeling. Dôvod je veľmi jednoduchý- v poslednej dobe používam jeden, stále ten istý - Medik8 Pore Refining Scrub. Tento peeling používam každý týždeň už asi dva mesiace a je tak dobrý, že sa mi ho nechce striedať so žiadnym iným. Ako už (možno) viete z môjho blogu Medik8 má kvalitné, ale aj cenovo drahšie výrobky, takže som si chcela dať s recenziou načas, aby som si odskúšala všetky moje nálady pleti a vedela ako na neho zareaguje. Momentálne používam od Medik8 doma stále odličovač (stále ešte je, takže tlieskam výdrži pri dennom používaní - okrem dovolenky) a očný retinol.


Čo sa týka samotného peelingu, ako som spomínala je super pre všetky typy pleti, pretože je stredne - až skôr jemne hrubozrnný, takže sa z neho poteší každý typ pleti.  Voči pokožke je navonok naozaj šetrný, ale v tej peelingovacej oblasti nezaostáva za svojimi hrubozrnnými kamarátmi. Obsahuje  kyselinu L-mandľovú, kyselinu salicylovú - ale nebojte sa, obe vo vyvážených a bezpečných koncentráciách. Na základe jeho zloženia teda peeling funguje dvojako: jednak ako vonkajší peeling, vďaka hrubším čiastočkám, ale aj ako chemický peeling vďaka jemným obsiahnutým kyselinám. Peeling má veľmi príjemnú nasladlú vôňu, takže ak by ste čakali nejakú fádnu nudu, ste na omyle.


Ja peeling používam raz, max.2x týždenne na navlhčenú pokožku a následne si ním pomasírujem pokožku tváre a krku. Celý proces masáže trvá asi dve minúty a hlavne baby- robte to jemne s citom! Na peelingu si dajte záležať, pretože vie naozaj na pokožke urobiť rozdiel a prispieť k jej zlepšeniu.

Dobrá rada na záver - po peelingovaní si nezabudnite pokožku natrieť, aby bola ešte jemnejšia a ,,nafufňanejšia". 


Peeling zoženiete na http://www.medaprex.cz/cs/ za cenu okolo +-24 €/75ml. Je to peeling lekárenských kvalít, ktorý nielen odstraňuje nečistoty z pokožky, ale lieči akné a pokožku prečisťuje. 

A čo vy a peeling? Zanedbávate? Robíte si ho pravidelne? Aký máte teraz doma?


12 komentárov:

  1. Tahle značka mě docela láká, ale bohužel je na mě dost drahá. Co se týče peelingů, tak jsem zrovna na konci malinového Balea, za což jsem ráda, jelikož mě moc neohromil, no a čeká na mě meruňkový peeling od Freemana, který snad bude mnohem lepší :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já používám peeling od Neutrogeny a je super :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Odpovede
    1. Podľa mňa nie nejako obzvlášť. Mne na čierne bodky najlepšie pomáhajú masky :)

      Odstrániť
  4. Peeling používam už niekoľko rokov vo forme čistiacej rolády z Lush - Dark Angels. Jedno balenie vydrží celkom dlho a úplne ho milujem :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Lush je pre mňa úplne taká značka, že keď raz budem mať ,,veľa peňazí" pôjdem tam a vykúpim asi všetko :)

      Odstrániť
  5. Mna stale laka ten ocny co si recenzovala..Na moje kruhy pod ocami stale nic nezabera :(

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Peelingy mám moc ráda. Kupuji většinou drogérkové, a nejoblíbenější je meruňkový od Freemana, protože pokožka je po něm mastná. Ale po vyzkoušení několika produktů od Medik8, věřím, že ti tenhle je super, asi ho zkusím :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Peeling mám aktuálne od YR a som s ním celkom spokojný. Aj keď, odkedy používam sonickú kefku na tvár, peeling dám dole z poličky len sporadicky...

    Patrik
    http://www.madebyboy.com

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne