sobota 18. apríla 2015

Mary Lou Manizer


Ďalší rozjasňovač som nepotrebovala, viem. Ale keď je taký krásny! Toľko som ho obdivovala na nete a závidela každému kto ho dostal alebo si ho kúpil, že som si povedala, že tých 18€ za to stojí a bude to nadčasová kúpa! A potom, čo mi došiel a začala som ho používať si to myslím ešte viac ako predtým. 


Mary-Lou Manizer je celosvetovo známy rozjasňovač od značky theBalm. Ja mám doma od theBalm jedny líčka, ktoré patria zaručene k mojím najobľúbenejším a preto ma už skoro dva roky lákal tento rozjasňovač. Poznáte to, ak sa vám osvedčí raz niečo dobré chcete skúšať aj ďalšie veci. Mary-Lou Manizer je také multifunkčné líčidlo - môžete ho používať ako rozjasňovač na celú tvár či ako očné tiene. Verte mi, krásny je tak či tak.


Balenie je trošku iné ako u ostatných theBalm produktov. Kým líčka sú zvyčajne v tvrdenom papierovom obale tento rozjasňovač je v klasickom plastovom obale. Obal má aj zrkadielko, čo je príjemné ak neradi nosíte so sebou zbytočnosti.


Rozjasňovač má teplý zlatý podtón, čo je skvelé najmä teraz na leto. Je pomerne výrazný, takže to nebude určite ako rozjasňovač, ktorý ste si kúpili v drogérii za 3€ a zhola nič nerobí. Stačí jeden nános štetcom a máte krásne rozjasnené lícne kosti a tvár s hneď iným výrazom. Podľa mňa by rozjasňovače doma nemali chýbať žiadnej žene, vedia toho urobiť naozaj veľa a tvár vďaka nim vyzerá krajšie, sviežejšie, živšie. S bronzerom tvorí Mary Lou Manizer ideálnu kombináciu - a pokožka vyzerá ako ,,pobozkaná slnkom".



Za mňa určite jeden z top rozjasňovačov, ktoré mám doma. Aj keď som ho nepotrebovala, jeho kúpu neľutujem a nosím ho teraz denne. Je naozaj krásny a pokožke dodáva šmrnc. 

A čo vy a rozjasňovače? Používate? Aký máte doma?

18 komentárov:

  1. Ten má tak neskutečný lesk, paráda :O momentálně používám rozjasňovač z Makeup Revolution Euphoria paletky, až se s ním trochu naučím pracovat, tak si možná pořídím Mary Lou :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jj ten je super, ten mám aj ja a nedá sa mu nič vytknúť :)

      Odstrániť
  2. Už ho mám na svém Wishlistu skoro půl roku, myslím, že to nevydržím.... :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Hned jak navstivim dmko tak se po nem kouknu, vypada naderne. Protoze ve wishlistu uz ho mam nejakou dobu. :-)
    Beauty world

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Uz tak dlho po nom moje srdiecko pisti :) je krasny :) a co som citala tak je takmer nemozne ho minut :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to si ma teraz potešila :) a ja som sa bála, že je do pol roka fuč :)

      Odstrániť
  5. ja rozjasňovače nepoužívam, ale balenie tohto veľmi zaujme :)
    janesworldblog

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Taky rozjasňovač nepoužívám, ale tento vypadá velmi dobře. :-)
    giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja byť tebou nejaký si zaobstarám, vie to robiť naozaj zázraky :)

      Odstrániť
  7. Ja veľmi na rozjasňovače nie som, ale po Mary Lou už dlhšie pokukujem. Možno si k sebe nájdeme cestu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Rozjasňovače moc nepoužívám, ale tento vypadá moc dobře :) Moc se mi líbí i jeho obal a velké praktické zrcátlo

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ahoj, na tuto krasavici si také dělám zálusk, ale nyní mám rozjasňovač od I love make-up, který je také super.
    Zvu tě na můj blog.
    http://monalisabeautyeri.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne