štvrtok 9. apríla 2015

Sledujú mi baby z DM chladničku??


Tento sprej mi nemohol dojsť v lepší čas! Keď mi baby z DM poslali  Balea Trend it up parfém na vlasy normálne mi cez vikend napadlo, či mi baby vidia do chladničky a vedia, že budem celý týždeň variť ako blázon a sprej fakt využijem! Veľká noc a prebytky v chladničke spôsobili, že som za posledné dni varila toľko, ako už dlho nie. To si nechcem sťažovať, varenie ma fakt baví len ten zápach..Človek si umyje vlasy, má ich krásne voňavé, nafufňané a potom opražím cesnak a vlasy mám splasnuté a cesnakové. Tie splasnuté vlasy ešte ako tak zakryjem, ale posledné, čo chcem je líhať si večer k snúbencovi a voňať pri tom ako vedúca z kuchyne. 


Parfémy na vlasy používam už roky a je to fakt super vynález. Vždy je mi ľúto striekať si do vlasov na prevoňanie cigariet či kuchyne moje drahé voňavky a toto je vždy super alternatíva za pár eúr. To, že má niečo také aj Balea som sa dozvedela, až teraz, keď som sprej dostala a teším sa. Sprej je naozaj šikovný, má 100ml, takže si ho môžete so sebou zobrať aj na firemný večierok a presprejovať sa potom, čo budete vonku čakať na kolegyňu, ktorá fajčí :)) Každopádne asi vás najviac zaujíma ako vonia, že?
Vonia krásne sladko, akoby vanilkovo a možno trochu ovocne. Ja by som si kľudne na seba dala aj voňavku v takejto vôni, pretože je to fakt krásna vôňa. Najviac sa mi páči ako za mnou vôňa vanie asi pol hodinu. Potom síce vyprchá, ale podstatné je, že vlasy nebudú voňať nijako- teda, že už nebudú smrdieť, chápete :))

Takže baby ďakujem, tento týždeň som išla do varenia naozaj s väčšou vervou :))

A čo vy? Ako riešite smradľavé vlasy? Najhoršie, ak vám nasmradnú v deň umytia? Používate takéto spreje na vlasy?

20 komentárov:

  1. Vždycky vlasy prestříkám z takové akce suchým šamponem, ale ten sprej bude mnohem voňavější záležitost :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. TAk parfémům na vlasy jsem ještě nepropadla, asi musím vyzkoušet :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Musím se přiznat, že jsem snad ještě nezažila, aby mi vyloženě smrděly vlasy. Vždy i když příjdu domů z nějaké párty, nebo při vaření tak stále cítím vůni šampónu nikoli smrad :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja som začala teraz používať sprej na vlasy so vzácnymi olejmi Supreme Oils z Avonu a keď chcem vlasy prevoňať, úplne mi postačí jemne vlasy vodou navlhčiť a vôňa sa mi akoby zase zaktivizovala...určite odporúčam vyskúšať :-)

    http://lifeismystyle.blogspot.sk/2015/04/luxusna-vlasova-starostlivost-supreme.html

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Mne tiez vlasy vzdy vonaju za samponom, alebo maskou na vlasy a to varim v podstate denne. Okrem toho, ked si nanasam parfum, automaticky strieknem aj na vlasy, toto robi dokonca aj manzel so svojimi vonami :-) Takze asi mi tiez vlasy este asi nepachli za kuchynou. Este tak mozno, ked grilujeme. Ale vtedy aj tak letim rovno do sprchy, takze je to jedno.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Juliii to mi musíš povedať, jak to robíš :) fakt, včera som robila cestoviny so slaninou a keď som dovarila fakt som voňala jak údené mäso :)

      Odstrániť
    2. Xixi, ja neviem nooo :-D Pravdepodobne je fígeľ len v tom, že používam iné produkty, asi práve také, cez ktorých vôňu to neprejde. Možno má nejaký podiel aj to, že žehlím, kulmujem a nejako to teplo znova oživuje tú vôňu. A určite odporúčam ten parfum do vlasov, veď ten jeden- dva streky ani na spotrebe nezbadáš.

      Odstrániť
    3. dám ja na teba pri najbližšom varení :) máš pravdu, že dva streky ma nezabijú :)

      Odstrániť
  6. Spreje na vlasy zatím ještě nepoužívám. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nehovorím, že je to nevyhnutnosť je to príjemná blbinka :)

      Odstrániť
  7. Spreje na vlasy nepoužívám, ale na tenhle už mě nalákala jiná bloggerka, takže po něm určitě kouknu :) Nadpis článku hodně pobavil :D

    www.slecnazrzava.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Sprej vypadá opravdu dobře, bude to skvělá věc.:)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Parfémy na vlasy nepoužívam, no tento určite vyskúšam. Mám rada sladšie vôňe, tak mi hádam bude vyhovovať. Ďakujem za tip, tiež som nevedela, že Balea ponúka niečo také. :)
    ChristyShades

    OdpovedaťOdstrániť
  10. vypadá super, kouknu se po něm! :)
    http://lifewithpett.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  11. parfémy na vlasy nepoužívam, ale pozerám že asi idem začať! Táto vec vyzerá super :)
    LifeAsIva

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne