pondelok 11. mája 2015

5 obľúbencov


Ako som spomínala v poslednom príspevku 5 obľúbencov sa stal mojím pravidelným príspevkom, ktorý tu uvidíte každý mesiac. Čo si ulovilo moje srdce za posledné obdobie?

OOOOOOOOO Ziaja Bubble Gum!!! Moje nadšenie mohli vidieť naživo baby v Košiciach, ale podľa mňa neexistuje dokonalejší sprchový gél! Neskutočne krásna sladká tutti frutti žuvačková vôňa, ktorú som musela mať hneď ako som sprcháč videla. A čo na tom, že je detský! Sprchový gél má 500ml a cenu cez 3€, čiže nie je nad čím váhať. Či máte deti alebo nie, ak máte radi žuvačkové vône budete ho zbožňovať. Ja sprcháč používam nepretržite a začínam mať pocit, že už len kvôli nemu sa oplatí ísť do Košíc! Kúpite ho napríklad v krásnom stánku v Košickej Optime. 


Pure Fruits Smoothie sa stalo mojou závislosťou. Kupujeme ho po desiatkach a nevieme sa ho doma nabažiť. V obchodoch som ho videla v troch rôznych príchutiach ale banán, ananás, kokos je jednoznačne najlepšia. Okrem toho, že si fakt pochutíte ešte vás aj zasýti a je to určite lepšia alternatíva ako horalka.


Ešte dávnejšie som na blogu riešila zubné pasty a veľa z vás mi poradilo Himalayu a Weledu. Priznám sa, že na Weledu som sa ešte neodvážila ale po Himalayi som siahla. Na http://www.mojahimalaya.sk/ majú viacero druho a ja som siahla po Sensi- Relief, ktorá je určená pre citlivé zuby a ďasná. Pasta obsahuje výťažky zo špenátu, ktoré ochraňujú obnažené zubné krčky, ktoré sú zdrojom citlivosti zubov. Mala by teda znižovať citlivosť na studené, teplé či sladké jedlo. Momentálne sú moje zuby ok (klop klop klop) takže vám znižovanie citlivosti neviem potvrdiť a ani vyvrátiť, ale ktovie, možno sú ok práve vďaka paste.
Každopádne pasta má príjemnú sladko/mentolovú chuť, ktorá nemôže nikomu vadiť. Ďakujem za tip, som spokojná!


Jahody! Mňam mňam! Jem ich už skoro tri mesiace v kuse a ešte som sa neprejedla. Jahody sú jednoznačne moje najobľúbenejšie ovocie a teším sa, keď si ich budem môcť ísť za lepšiu cenu nazbierať k naším maďarským susedom. Už nech to je! Potom ich budem jesť toľko, že aj zo mňa sa možno stane jahoda. 


Posledná vec, ktorú som si v poslednej dobe obľúbila je tieňovací štetec od Make-up Revolution. Je to jediný štetec, ktorý od nich mám a som celkom spokojná. Štetec som si objednala ešte predtým, ako mi došla zásoba Dermacol štetcov, takže som bola rada, že som si ho stihla otestovať ešte pred tým. Veľmi dobre sa s ním nanášajú tiene a ešte lepšie tieňujú. Naozaj vnútorný kútik si s ním vytieňujete fakt jednoducho a krásne. Používam ho takmer denne, pretože tým, ako sa s ním ľahko pracuje po ňom siaham ako prvom. Jediná vec, kiež by bol o čosi jemnejší.Nie je to žiadna tragédia, ale mám doma aj jemnejšie štetce. Uvidíme, možno zjemnie praním. Zoženiete za cenu okolo 3€ na http://www.makeuprevolution.cz/

A čo vy? Aký sú vaši obľúbenci? Jete teraz veľa ovocia? Kupujete si niekedy detské výrobky?

21 komentárov:

  1. Kupuju si občas dětský šampón na mytí štětců a ovovce miluji :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/05/mala-boure-v-sephore.html

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vidíš, to som robila kedysi tiež! Mala by som sa k tomu vrátiť!

      Odstrániť
  2. Juuu, kdepak kupuješ ty smoothie? :o
    Jinak, já kupuji dětské ubrousky na mytí rukou a dětské šampony na mytí sebe :D Někdy prostě neodolám obalu s princeznou a nádherné vůni.
    Lumiere of Fashion

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. V Spare :) sú pomerne lacné a hlavne fakt chutné! A kupovanie podľa obalu úplne chápem :)

      Odstrániť
  3. No tak ten Ziaja sprchový ma naozaj zaujal! Musí byť úžasný :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. krásní oblíbenci :)
    PS: U mě na blogu zrovna probíhá GIVEAWAY, tak budu moc ráda, když se zapojíš!:)
    www.lovies47.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ten sprcháč od Ziaji mám také a souhlasím, že je úplně super. Ta žvýkačková vůně je parádní a hlavně je to balení tak velké, že si říkám, jestli snad není bezedný :D

    Spotřebováno: Duben 2015 + GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jj aj ja si to hovorím :) ale teším sa, lebo už teraz viem, že keď sa minie budem straaašne smutná :(

      Odstrániť
  6. Ziaja má tak krásný obal. jejda :-))
    Moc pěkný článek.
    http://monalisabeautyeri.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Oj, tak to smoothie vypadá báječně!! Dík za tip, kouknu po něm u nás =), smoothie, to já můžu a moc!!

    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Tohtorocne jahody som vyskusala minuly tyzden. Zial, este nemali taku pravu slnieckovu chut, takze este budem par tyzdnov musiet pockat.
    Kaviareň u mačky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jj ja sa možno k tým ,,pravým" ani nedostanem, takže sa v tomto prípade uspokojím aj s málom :/

      Odstrániť
  9. Jahody jsou taky moje oblíbené, kupuji už rovnou po bednách :D a nebo i na ovocném trhu bývají výborné ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jj súhlasím! keby som natrafila na bedňu kupujem tiež :)

      Odstrániť
  10. Ten Ziaja sprcháč je bombový, ovoňala som ho ale ten detský obal ma prinútil vymeniť ho za iný. A celý čas to nenormálne ľutujem :/

    OdpovedaťOdstrániť
  11. ...nie je vidieť konkrétne zloženie smoothie, avšak jeho kalorická hodnota je dokonca o niečo vyššia ako u horalky ;) (850 KJ) ... a ja si napríklad robím vlastné smoothie obyčajným ponorným mixérom, a vyjde ma to lacnejšie...navyše receptov na domáce smoothie je dnes už naozaj viac než dosť ;)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne