pondelok 4. mája 2015

Aká Bianca taká mamka...a potom teta :)


Určite ste si všimli všade vykúkajúce reklamy na nový rad od Avonu Nutra Effects. Ak vás na základe reklám začal trochu lákať tak vám dnes prinášam recenziu na jeden krémik pre mladú pleť a jeden krémik pre staršiu pleť. Krémiky som dostala na testovanie od Avonu, a to v úplne ideálnom čase, pretože sa mi pred pár týždňami minul denný krém, takže som ho rovno mohla nahradiť. 


Rad Nutraeffects obsahuje výrobky pre každý typ pleti -suchú, mastnú, šedú či staršiu. Je založený na výťažkoch z rôznych semienok, ktoré pleti dodajú výživu, ktorú potrebujú. Ja som si z reklamy najviac zapamätala chia semienka, ktoré sú zdrojom mnohých vitamínov a mineráloch pričom vedia vstrebať až 12-krát väčšie množstvo vody, než aká je ich hmotnosť a  preto sa výťažky z chia semienok dávajú často do pleťových krémov. Okrem toho krémiky obsahujú semienka z granátového jablka, ktoré je veľkým zdrojom antioxidantov a semienka strelície (exotická kvetina) ktoré dávajú pokožke pekný jas.


Ja som si nechala denný hydratačný krém, ktorý je určený pre všetky vekové kategórie a ideálny pre suchú a citlivú pleť. Krém má SPF 15, takže pokožku počas dňa pekne chráni pred slniečkom, vetrom či zimou. 
V popise krému je, že krém je ľahký, ale ja by som nepovedala. Podľa mňa patrí k hustejším krémom, nie je úplne hustý ako Nivea ale je určite stredne hustý. Ak máte suchú pleť je to presne to, čo potrebujete a hľadáte ale ak máte normálnu pokožku išla by som do jeho gélovej verzie (Ľahký hydratačný gélový krém). Krémik má príjemnú čistú vôňu a pre suchú pokožku je vyslovene ako pohladkanie. Podľa mňa je tá vôňa viac menej identická s Avon Anew Aqua, takže ak ste náhodou skúšali ten toto je to isté. Hydratuje naozaj krásne a pleť je po ňom jemná, vyživená a pripravená na make-up. S make-upom spolupracuje naozaj pekne, krém akoby vyplní to, čo má a make-up potom pekne chytá.
Ozaj, tým, že je krém hutnejší ho stačí naozaj máličko, aby ste neboli zbytočne mastné.  To podstatné nakoniec Hydratačná verzia vychádza na 7,9€.





Druhý krém, ktorý som dostala bol pre staršiu pokožku, takže ten som rovno dala mamine, nech ho niekoľko týždňov poskúša a potom nech mi povie svoj názor. Mamina mi ešte v ten deň volala s tým, že krémik je na ňu strašne hutný a bola z neho mastná. Písala som to tu viackrát, mamina má mastnú pokožku, takže preferuje ľahké krémy, ktoré pleť zmatňujú. Vďačný objekt na testovanie je však moja teta, ktorá má rovnako suchú pokožku ako ja. 
Denný krém má SPF 20 takže ešte vyšší stupeň ochrany a vonia rovnako príjemne. Aj tu je v popise, že ide o ľahký krém, ale podľa mňa ide ešte o čosi hutnejší krém ako je ten hydratačný. 


 Krémik mal redukovať výskyt línií vrások už po dvoch týždňoch a pokožka mala byť mladistvejšia. To mi teta nejako nespomenula, ale povedala, že hydratuje naozaj super  a za tú cenu (9,9€) sa určite oplatí.


Osobne si myslím, že Avon robí naozaj dobrú pleťovú kozmetiku a vrelo odporúčam vyskúšať. Ak ešte nemáte darček na Deň matiek, ktorý sa blíži môžete pouvažovať aj nad týmto krémikom, ktorý by vašej mamine určite urobil radosť.

A čo vy? Skúšali ste nejaké krémiky od Avonu? Všimli ste si reklamy na tento rad? Aký krém máte teraz na poličke?

11 komentárov:

  1. Mňa tiež tieto krémiky zaujali, ale mala som už nejaké pleťové veci od Avonu a nebola som spokojná. To najlepšie, čo mi ktorý produkt dal ..a síce- mladú,sviežu a kvalitnú pleť...som našla v šípkovom oleji od Saloosu. To je naozaj fantastická kozmetika.:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Slyšela jsem na ně chválu, tak si asi taky budu muset objednat :-))
    Krásný článek.
    Zvu tě na můj blog.
    http://monalisabeautyeri.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za krásny komentár aj pozvanie, určite sa na blogu zastavím :)

      Odstrániť
  3. Krémy vypadají pěkně. Z Avonu nemám skoro nic,jen parfém.
    giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ten modrý hydratačný som prednedávnom vyhrala v súťaži, tak som zvedavá aký bude! :)
    ChristyShades

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja mám objednaný ten určený na mastnú pleť, mal by zmatňovať tak som fakt zvedavá :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Momentálně používám denní i noční krém právě od Avonu, ale dostávám se pomalu na dno, takže je za chvilku nahradí krém od Benefitu, na který se moooc těším :)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne