štvrtok 21. mája 2015

Ďalší Pupa skvelý rúž


Myslím si, že rúže sú vďačná téma a obzvlášť ak sú dobré a lacné. Za posledné roky, čo rúže používam naozaj denno- denne som došla na to, že rúže po ktorých siaham najčastejšie sú Avon a Pupa. Oba sú úplne odlišné ale aj tak naozaj skvostné. 


Z Pupy mám doma síce len tri rúže, ale to nič nemení na tom, že sú fakt super a ak hľadáte rúž do 5€ vrelo odporúčam zastaviť sa tam. Vrelo tiež odporúčam ignorovať rady ich asistentiek, ktoré ma už trikrát tak napálili, že nebyť toho, že má Pupa zopár výrobkov fakt dobrých skončila by u mňa na odpis ako Yves Rocher. Slušne sa im poďakujte a choďte si svoje- lebo domov odídete s make-upom v ktorom vyzeráte ako smrtka, bázou, ktorá nie je pre vašu pleť alebo tieňami, ktoré sú ,,zaručene"!!!! nude, a až doma zistíte, že sú ružovo/fialové.
 

No,ale späť k rúžu. Od snúbenca som ešte na Vianoce dostala rúž s odtieňom 407 čo je krásna sýta cyklámenová. Je to fakt úžasná farba na celý rok- v zime dodá farbu chmúrnemu počasiu, na jar budete vyzerať sviežo,v lete krásne letne a na jeseň by som ho vlastne vynechala. Takže na všetky ročné obdobia, okrem jesene :))

Čo mám fakt rada na Pupa rúžoch je, že sú pomerne tvrdé a málo mastné, takže ich viete fakt precízne naniesť, dlho vydržia na perách a nezaliezajú do vrások. Keď sú tie super mastné rúže ako má napr. Avon je to super pri jemnejších farbách a hydratácii ale s červenou sa vám ľahko utne ruka. Tuto sa to nestane, lebo rúž sa po pere nekĺže, vy ho musíte akoby ťahať. Aj napriek tomu má rúž super hydratáciu a Pupa rúže všeobecne majú úžasnú pigmentáciu a vydržia na perách krásne aj tri hodiny (aj s pitím a malým jedlom) .
 


Ak ešte nemáte vo svojej zbierke Pupa rúž určite to napravte. Ja za seba môžem odporučiť len túto Im Pupa edíciu, rúžov majú tuším viacero, tak potom pozor na ktorý siahnete.

A čo vy a rúže? Ktorá značka je vaša obľúbená? Poradili vám niekde zle predavačky v obchode?


16 komentárov:

  1. Krásna farbička ;) Ja osobne nedám dopustiť na drogérkové rúže Essence a Rimmel :)
    Z Pupy mám doma len jeden no bohužiaľ mi nesadla farba, pretože v obchode pod svetlami vyzerala inak :(
    NickaBeautyHunter

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Essence má inak fakt super rúže to úplne súhlasím - veľa hudby za málo peňazí :)

      Odstrániť
  2. Musím souhlasit :) je to krásná barvička :)
    Blond LADY

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Rúže od Pupy som ešte neskúšala, no toto je nádherná farba :)
    LifeAsIva

    OdpovedaťOdstrániť
  4. vyzerá pekne, ja som mala od Pupy jeden červený, to bola katastrofa, po polhodine zliezol zo stredu a ostal iba na okraji pier, mal tiež strieborný obal, myslím, že to bolo I'm, ale nie som si istá... odvtedy som ich rúžom dala pokoj, ale možno skúsim opäť, keď ho tak chváliš :) (ale už rozhodne nie červený!!!)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Možno sa to líši od čísla k číslu to fakt neviem, ale tento je jednoznačne pecka :)

      Odstrániť
  5. ja mam ruže od pupa teit tri,presne tento 407 a tusim 404,tym nie som si ista,mam ho na intraku.a s tými predavačkami sulasim,ked vidim v auparku v BA jednu,tak tam ani nevkročím-nielenže sa nevyzna,neporadi,nevyskuša ani tester,ale este potom aj presviedča že ten odtien je dobry a presne ako pises nakonec je nahovno.sklamana som

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No veď to.. podľa mňa sú to fakt pekné obchody s celkom dobrým sortimentom, ale tie dievčatá čo sú tam sú naozaj nepreškolené. Aupark je úplne total najhorší, ale Avion a Eurovea zase moc nezaostávajú :(

      Odstrániť
  6. To je nádherná farba, určite sa pôjdem po ňom popozerať :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Krásné balení a barvička se mi také líbí :-))
    http://monalisabeautyeri.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Minuly vikend som sa motkala po predajni Pupa,no nevedela som si nic vybrat! Nemam skusenosti s touto znackou a vsetko bolo tak lacne,az som bola zmatena :D ale ked tak velmi odporucas ruze,urcite vyskusam :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. To tak niekedy býva, že keď je niekde veľa dobrých vecí,človek nevie, čo si vybrať :)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne